Skoči na vsebino
Prvomajski mazda?ki izlet
Napisano

vse ka?e, da se v ?etrtek zve?er vidmo v Banja Luki, samo da najdem plac, kje bom kamper parkiral :jezicek:

To bi blo kar zanimiv, predlagam City Smile Hostel, tam imajo kar neki parking, pa ?e odspi? lohk, aja ti bo? imel hi?o ?e s seboj! :aaaaa::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

OK to ?tekam...vem kako je...sem dal Zrće ?e 3x po en teden (da ne omenjam ostalega) ?ez pa je bilo ene 20h na dan alkohola ampak da bi se polomu kdo.... :blink: , razen ?e je blo res kaj v zraku :hohoho:

Mo?no da so tile mladeni?i imeli kak?ne scene (v pirjenem stanju itak); "ne upa?, ne upa?", pa odgovor; "kdo ne upa, a?" :aaaaa::cheers: No to je preverjen recept, da se "tanajbolj koraj?nemu" kej zgodi. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvomajski mazda?ki izlet
Napisano

?e kdo ?ez Prvomajske ne vem kaj po?et, pa ga mika tale izlet, se kamot pridru?i, ker o?itno imamo plac ?e za (najmanj) enega, mam pa ob?utek da gremo samo 3-je na pot! :)

@Clemen - se bom raj?i vzdr?u komentarja! :rolleyes:

TurboLumpi je v soboto pokazal, da je v dobri "plenilski" formi in teto ujaga predno re?e? keks! :ouje::punk:

?tart naj bi bil 26.4.2012 - ob cca. 16.uri iz LJ (priporo?am da si uredite ?e zavarovanje za HR, BIH in ?G, to se ureja na ZZZS ponavadi in mislim da ne stane niti Centa)! :jupiii::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tle je ?kode pomoje ?e manj, tko da beda?ko po?etje s strani pobeglega, razen kok je imel pa promilov pa ne bomo nikoli vedli. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ma jebe naj se RTV - a zdej bomo pa nek tretjerazredni tenis gledal namest prenosa formule?

ORF sem moral spremljat! <_< Kimi je super odpeljal, ?koda da mu ni zneslo zmagat z Lotus-om. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, zadi je samo praska na odbija?u (ne bi se dalo spolirat, ker je odtist okvir?ka registrske)! Ampak glede na POBEG in da me je hotel povozit bo nadaljevanje ?e precej zanimivo! :aaaaa::dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mah, sej ni mi to glih najva?nej?a zadeva, ampak naj se tudi malo zamenja scena a ne (bomo vidli kako bo v LP, ?e se spet sre?ata stara znanca)! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pono?i ob cca. 1.45 smo imeli s kolegi manj?o prometno nezgodo (eden od zadaj butnu ?rnozmajko), sledil je pobeg s kraja nesre?e (pirjen k svina voznik, se je vidlo), pred tem, pa ko je videl da fotkam prizori??e in njegovga grdega rde?ega Megana, me je pa ?e ?elel povozit z vzvratno vo?njo in na polno po gasu. :hudicek::blush:

Sledi kazenski pregon (mogo?e je re?il vozni?ko), v vsem ostalem se je pa konkretno zaj..... imam namre? tudi 2 pri?i in pa pofotkal sem ravno zadost, da se je vidlo reg. ?t., danes pa se sli?imo s PP Gri?, da vidim kaj bo gospodje :policaj: pogruntal. :macek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans so me neki pirjeni domorodci v Gornjem Gradu neki ustrahval, pa se na sre?o nism rabil ruvat, ker v tem primeru bi verjetno YU trip odpadu drugi teden (bolnica.press). Mah pjn folk se pa res ne zna obna?at. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, Boss (k zmaj). :jezicek:

Danes je bil uspe?en dan, pa z ustanovno ekipo smo spet pogruntal par novih varjant kaj nardit, le Clemen u?iva v Kanegri in je verjetno pirjen, tko da ga nimam na liniji. :cheers::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e nisva ?ist dorekla (ker kluba ?e nimamo) ampak pomoje da 10% bo zihr (na storitve, kar material je pa? material in cena kak?na je). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.