Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

No v?eraj Lyon res ni imel za kruh, ?eprav je v polovici 1P mel malo pobude.

Lahko do?ivimo 4 tekme Real - Barca v naslednjih 2h mesecih :D

2 x LP

1 x Pokal

El classico 17.4 se mi zdi

:danzoman:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?El sem ?ez 7.000 post :pepsi:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Google je zakon.

Sync dela na vse(telefone, ra?unalnike,..., samo na?telat ga mora?, jebesh outlook in ostale odjemalce thundrbird je zakon !

Najvecji hec pa je da googlov mail na mobilnikih google mobile application ne podpira izklopa chatov....oz conversationov. :angry2::angry2::angry2:

Ko dobis mail ki je reply na nekaj mas poleg se vso piz od prej od vseh posiljateljev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Alex jutri grem na benetke okoli 13 nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ce ne das dobis - bayern.

Nikoli si ne bi mislil da se inter lahko izvlece in sel spat pri 2.1

:angry2:

Inter : barca ?

Po moje bolje ko kat naspicen sahtar.

Sicer je pa zdaj spet hudo do finala - manun, ?real?, inter, sahtar, schalke...to bo fuzbal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti zelo dobro ?ez pride? :bravo::bravo: mene je lani za 110kw pri?lo 1033,00 eur. Sem pa ?e po tastarem vzel, potem so nekaj prevedrili vse skupaj, bom videl kako bo letos....moram prepri?at agentko da mi upo?teva ?e te?aj varne vo?nje (?eprav baje ta katerega ?asti EU ni ok za popust), + avto je ?e 6let star, tako da bo mal cenej...haha. To pomoje pomeni jurja,haha. No sam druga?e tudi nebi ?trihal, ampak ko jih je*e, sej pla?ujem predrago zavarovanje, zato, ma da mi ?trihnejo pa ?e bi bila centimetrska praskica.

ja sam ta ko jebe te lahko ?e ve? pride s kakimi malusi in odbitnimi....cake so povsod

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislim, da ni dobro vseh "uslug" v javnem delu foruma razlagat! :blush:

No ja sicer je tudi v ?rno belem tisku

OSNOVNA KASKO KRITJA:

Dogodki v prometu: Zavarovalnica pokrije neposredno ?kodo na zavarovanem vozilu zaradi prometne nesre?e, v primeru tr?enja z drugim vozilom oziroma udele?encem v prometu, tr?enja v oviro, zdrsa s ceste, prevrnitve, padca zunanjih predmetov na vozilo, zra?nih plovil in njihovih sestavnih delov. Prav tako je krita ?koda, ki nastane na tapeciranih delih vozila ob nudenju pomo?i osebam, po?kodovanim v prometni nesre?i, pa tudi ?kodo zaradi namernega po?kodovanja zavarovane stvari, ?e gre za prepre?itev ve?je ?kode na zavarovani ali drugi stvari ali ljudeh.

Po?ar: Pokrita je ?koda na zavarovanem vozilu, ki je posledica po?ara z razvojem plamena, direktnega udara strele, eksplozije in nenadnega zunanjega toplotnega ali kemi?nega delovanja.

Tatvina: Pokrita je ?koda na zavarovanem vozilu, ki je posledica tatvine ali ropa vozila, protipravnega odvzema vozila, pa tudi ?kodo na vozilu in njegovih sestavnih delih, nastalo pri izvedbi ali poskusu izvedbe teh kaznivih dejanj pod pogojem, da je bilo vozilo zaklenjeno ali v zaklenjenem prostoru.

Posebni dogodki: Pokrita je ?koda na zavarovanem vozilu, ki je posledica dru?benopoliti?nih dogodkov (demonstracij, manifestacij, javnih shodov, stavk), zlonamernih in objestnih dejanj tretjih oseb (udarci, odrgnine, lom delov vozila ...), naravnih nesre? (viharja, poplav, valov, hudourni?kih ali visokih voda, to?e, sne?nega in zemeljskega plazu).

In pa triglav

SPLO?NO KASKO ZAVAROVANJE

Zavarovanje splo?nega avtomobilskega kaska krije ?kodo zaradi uni?enja ali po?kodovanja zavarovanih stvari, ki je posledica presenetljivih in od zavarovan?eve ali voznikove volje neodvisnih dogodkov, ki nastanejo:

v prometu in mirovanju: prometna nesre?a, tr?enje, prevrnitev, zdrs ali padec vozila, udarec ali padec kakega predmeta, snega ter ledenih sve? ali tvorb;

zaradi dejanj tretjih oseb: nasilno ali objestno dejanje, manifestacije in demonstracije;

ampak ne vem ali je odbitna ali ne...?e je se ti ne spla?a ker ti vsak klepar za ceno odbitne brez izgube bonusa popravi 2m2 pleha

Ima pa vsaj Adriatic veliko lep?e razlo?eno zadevo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men se je dalo vse zment :) So dali tudi betonski steber na parking k sem ga obdrajso s fordom in podobno - seveda spet govorim o Kranju, kjer so ljudje druga?ni.

KAr se ti?e pa klju?a pa je v ful kasku vandalizem brez odbitne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mene pride cca 1200?, oboje s cestnino in vsemi stro?ki z registracijo.

mi2 sva pol tam tam...

adriatic namre? Seata ne obravnava kot Rent-a Vag.....

Triglav ma pa za krajo u la la ceno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja Galuna ma pri 9-ih leth se zmer garancijo, to je mo?n vrjetn sam pr mehankarju PELKU! :danzoman:

Ne zato, ampak ker stalno menja? dele za nove.... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mazda ma tovarno v Hiro?imi ;) sede? ma pa v Hiro?imi in v Hofuju

dobr hiro?ima je dobil ?e svoje....(mogo?e je bil pa razlog konkuren?nost za atomsko...) :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sa, kok mata pa bonusa?

Mene nov TDI pride full kasko 1300? :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A kdo ve kje ima pa Mazda tovarno glede na dogodke? ?e je v bli?ini je lajhko letna dobava f pi***

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Tista vez, ki misli?, da je med nama, je moj novi mobitel v ?epu. A ti si mislil, da sem se te pa tako razveselil? O ti poredne? ti.

a vibrira? Pol upam da ga nosi? v zadnjem ?epu :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adrenalin
Napisano

tole more bit pa noro

cool, spominja na moje nore ?ase (2 x na triglavu s kolesom :))

Sam se pa gnetejo skupi da so sami sem najve?ja nevarnost :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

pa saj lojz tolpovodar, za tebe pa si tudi nebi mislil si se zakumofliral z toto deco

:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Ne ?e. :hudicek:

A ma? kej proti njemu ? ?zmeden?

ne sem za?utu vez med nama :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

:danzoman::danzoman::danzoman::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mweh, ?koda da je bla sam pika dons... ampak nima? kej, te?ko gostovanje....

Madrid to ?e vse ?aka, Sevilla, Bilbao, Pathetico, Valencia, Villareal, pa ?e nas doma fa?ejo....

Je pa spet itak zabosanu sudja, ko je razveljavil gol Messija....

ne samo to na obeh straneh je delu ?urko...sem ?e omenu da fuzbal sploh ni ve? normalen potek dogodkov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni slabo za nek kvazi antenski sistem iz hi?e na hi?o (ki med drugim ?e napaj tudi sosede :hudicek: ) - treba tr?it ideje :)

post-2637-1300042545_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mama zebra je u?la iz cirkusa in se podala v ?irni svet. Sre?ala je neznano ?ival in jo vpra?ala: "Kdo si ti in kaj dela??" "Jaz sem krava in ljudem dajem mleko." Zebra je ?la naprej po poti in sre?ala ovco. "Kdo si ti in kaj dela??" jo je vpra?ala. "Jaz sem ovca in ljudem dajem volno." Zebra je nadaljevala pot, ko je sre?ala ?rebca. "Kdo si ti in kaj dela??" ga je vpra?ala. "Sleci pi?amo, pa ti bom pokazal."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.