Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Jest je mac guru :bravo:

ampak se vedno trdim da microsoft racuna 350e za service pack. (NT 6.0 na NT 6.1, XPji so bli NT5.0)

service pack ni nova verzija..... :huh:

ampak popravki znotraj iste verzije......

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kot sem napovedal prevzem pobude in messi cik cak...6:1 ze vodmo. Pa sahtar ne igra slabo super tekma bolje kot tista angleska cajanka

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jebemti shahtar misli resno. Se Villa igra obrambo, a po moje po pol ure se bo slika obrnila.

Dobra tekma po desetih minutah :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem probal male obroke ve?krat na dan pa sem dosegel sam to, da je blo na konc meseca 5kg ve? in me je panika zagrabla pa sem nehal.

Sej sem pol poslu?al, da bi moral nadaljevati in da bo ?lo dol jaz pa hla? nisem mogel ve? zapet. Kaj a nej bi testiral a bo al ne bo pa novo garderobo kupu pol bi mel pa ?e ve? te?av nazaj spravt? Ne vem, nisem ve? pameten okol tega in sem ?el nazaj na mal hrane pa ?port. Tko vsaj nekje vzdr?ujem tistih 108-112kg.

Jaz sem enkrat probal samo solato in vodo in prisel na 76kg :bravo: ampak tega je nekaj ?asa nazaj zdaj sem skor skoz na 82kg...pri 1800mm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Berluskoni ?eli Lepega u Milan, naj ga kup, bo mev 2 komada, 1a solerja, Realu bo pa ekipna igra kon?n prnesla ?eleni uspeh! :danzoman:

Ga nujno potrebuje!

Namre? Ibra se je vrnil po treh igrah prepovedi in takoj fasal nove tri tekme prepovedi - Kreten od igralca, naj bo ?e tako dober fuzbaler ima luknjo v glavi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Drug teden bom ?e tko gu?va, zdej so pa ?e sa praznike neko kurbarijo naumil, da se bo delal. Mi je vso voljo pobral... :closedeyes:

Rabite delavce?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave pri vleki prikolice
Napisano

Ma jutri bom se zategnu ?e do vulkanizerja pa da mam pol mir za nekaj ?asa. Letnik 2000 je sama 1100kg + roba...ampak se neverjetno dr?i...nemci pa?. Adrijine tega letnika so baje ?e gnile v podnu...

Pa? vzdr?ujem kar je treba :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave pri vleki prikolice
Napisano

No da ?e tole povpra?am - a mislite, da je pametno na prikolici l.2000 z originalnimi gumami, ki so stalno pod obremenitvijo (tudi pozimi je notri spravljena krama) centrirati gume?

Na gumah od novega ni nobenih ute?i....vendar so gume namenjene tovoru - za poltovorne 100/102Q

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Glih jem jabol?no pito made by my wife..... :ljubezen::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

da ni kj noseca?

ze 4 mesce? brez skrbi smo dali ze par PMSjev skoz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

o ma ma....ampak va?n da na?i rastejo jo?ke :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

joj fantje.......

ugotavljam da imam 4 sede?e samo ?e za vrtec..:) in pozimi zato je pa dovolj ena kureta, ki ne rabi kaska in podobno za druzinske podvige ala tole:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4608287&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4661405&show=1

Jaz sem samo ?e v MX5 (imamo pa ?e mini 4 sede?nika)

?e bo ?lo tako naprej da Exeo samuje so 3je dobri avti nesmisel in bom razmi?ljal v tej smeri (Jo?a kupi?? :harhar: )

najve?ja prednost Exea je da lahko kupim Audi A4 l.2000 ali ve? za 3.000? in mi ostane navigacija, feltne z gumama, webasto in akustika :jupiii: avto pa ?e vedno ne zgubi na ceni :notworth:

ampak spet samo na glas razmi?ljam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem v resnih dvomih sedaj glede avtov.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vi2 sta pa mal zavila v enosmerno...al se hvalita? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jures, dejstvo je da sva oba konkretno pristranska, ampak kateri od slednjih je pa znan kot Nr.1 fuzbalski trener ta hip na svetu, pa naj ti kdo drug pove, ?e men ne verjame?! :harhar:

Vse si povedal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zame sta si precej enakovredna omenjena dva! <_<

Trenerski bog pa sedi na klopi Madrida in Portugalskega porekla (BTW - mislim da mu va? Pepi ni kos niti pribli?no)! :party0035:

No tukaj si se pa po?teno zmotil, pa ne zato ker je spet Barca ampak igra ki jo vidi? pri Barci je plod Pepa...

Murinho ?pila pa v glavnem z bunkerji in izstopa samo zaradi svoje karizme...ni? drugega, kar se ti?e pa njegovih ekip pa niso nikoli pokazale kaj prida nogometa.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

stari jaz enega komaj pojem..........

glede miganja - naredi ene 2 otroka.....miga? pri delu in oskrbi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bog nima ni? s tem.. sodniki pa so mel :P

Tudi Bog ima....namre? je slab?e igral....

Saj pozna? tega

Ronaldo: Bog me je poslal na zemljo da igram nogomet!

MessI: Nikogar nisem poslal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem sedaj dal gor 18ke me je mehanik najprej opozoril prvih 1000 brez divjanja in predvsem naglega bremzanja, ker se tabularka - isto 22540 18 zelo hitro obrne, ?e posebej ker jih mora namazat da na feltno jo dobi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz imam Michelin PS3 225/45 R18... pa ni bilo nobenih problemov z montazo...

ja sam tvoja je original, 40 pa ni namenjena mazdam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na ta je pa lepa, na coni 30 me je golobradec prehitel z Aixam-om (z moped tablico)... mislim halo. Pismo kje je Lojz, da bo tole pokomentiral, ker men ni ni? ve? jasno kako je to mo?no, ker sem itak nepobolj?ljiv divjak pa gre nekdo mim s ?tirikolesnim mopedom.

Verjetno se mu je gas zataknu - mu ga Toyota dela :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

men je tud znano ampak lahko, da jo je ?e odjavu :ne vem:

zna biti GO TO HELL

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe dons sem rezerviral tablice po izbiri "GO2HELL" :vesel:

pa to sem ze videl :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.