Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso"
Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?.
Ravno zato ga je zanimivo poslu?at, vsaj jaz se zelo zabavam ob njegovih cvetkah.
Zraven pa ?e Ali?i?evi komenterji. Med vsemu drugimi neumnostmi tudi to, da imajo judje cerkve. Kolikor je meni poznano, so cerkve katoli?ke, judje pa imajo sinagoge...
In Ali?i? letos tuli glasneje od formul... O?itno ?e ni prilagodil decibele...
Sicer pa zanimivi dvoboji. Sploh varnostni avto na koncu je precej popestril vse skupaj.
Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali...
Pa kaj je to danes, ni trinajsti, ?e manj petek trinajstega...
Najprej me v slu?bo pokli?e ?ena, da je crknil hidrofor (nimamo vodovoda, ker smo mestna ob?ina Nova Gorica, ampak zbiramo kapnico v svoje zajetje in jo s hidroforjem skozi filtre ?rpamo po hi?i). Pridem domov, ga odmontiram in ugotovim, da je tik pred iztekom garancije. Nalo?im v avto in 30 km dale? v trgovino. Pridem tja, ugotovijo, da vse ?tima, dajo novega in se odpeljem ?e 30 km nazaj domov. Ko odprem ?katlo, ugotovim, da je po?eno ohi?je ?rpalke. Zaprem ?katlo in spet 30 km do trgovine. Ugotovijo, da je po?eno ohi?je in mi prinesejo novega. Sem kar tam odprl, da sem preveril, ?e je res dober. In nato ?e enkrat 30 km domov in montirat...
Pa je ?lo celo popoldne za vozit se v trgovino in nazaj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mja, to se pa tudi meni res ves ?as dogaja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani