Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso" :notworth:

Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?. :cheers::zvizga:

Ravno zato ga je zanimivo poslu?at, vsaj jaz se zelo zabavam ob njegovih cvetkah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Reklame kar skoz in skoz.

Zraven pa ?e Ali?i?evi komenterji. Med vsemu drugimi neumnostmi tudi to, da imajo judje cerkve. Kolikor je meni poznano, so cerkve katoli?ke, judje pa imajo sinagoge...

In Ali?i? letos tuli glasneje od formul... O?itno ?e ni prilagodil decibele...

Sicer pa zanimivi dvoboji. Sploh varnostni avto na koncu je precej popestril vse skupaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Poznam.

Vsako leto enkrat pred hi?o postavim BTjko s prikolico in nalo?im stare ?are da se kar dol usipava... In zlodja ne zmanjka in ne zmanjka.

?eprav sem bil pa lani kar zadovoljen, ker je bilo 50 kg bakra, 70 kg aluminija in nekaj velikih akumulatorjev. Na Dinosu je bilo kar veselo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. :cheers:

Dva takratka, pa bo bolj?e.

Ali te ?e kak?en ?ir matra? To se privatnikom naredi, ker se preve? sekirajo...

Kar se pa destinacije ti?e, je pa vsaj ugodna. In povsem zadovoljivo ponudbo imajo. Vsi, ki prideo od tam, so zelo zadovoljni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa kaj je to danes, ni trinajsti, ?e manj petek trinajstega...

Najprej me v slu?bo pokli?e ?ena, da je crknil hidrofor (nimamo vodovoda, ker smo mestna ob?ina Nova Gorica, ampak zbiramo kapnico v svoje zajetje in jo s hidroforjem skozi filtre ?rpamo po hi?i). Pridem domov, ga odmontiram in ugotovim, da je tik pred iztekom garancije. Nalo?im v avto in 30 km dale? v trgovino. Pridem tja, ugotovijo, da vse ?tima, dajo novega in se odpeljem ?e 30 km nazaj domov. Ko odprem ?katlo, ugotovim, da je po?eno ohi?je ?rpalke. Zaprem ?katlo in spet 30 km do trgovine. Ugotovijo, da je po?eno ohi?je in mi prinesejo novega. Sem kar tam odprl, da sem preveril, ?e je res dober. In nato ?e enkrat 30 km domov in montirat...

Pa je ?lo celo popoldne za vozit se v trgovino in nazaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Unstoppable

Po resni?nem dogodku, ko je v Ameriki strojevodja sko?il iz kabine, da prestavi kretnico, pa mu vlak pobegne in ga lovijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.