Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

?krtuha, zihr brez ra?una al pa je celo kak sosed vgrajeval, tko da morda sta zrela za ovadbico, kje je na? :policaj: - Lojz po imenu?! :P:harhar:

ra?un, ebay...vse legitimno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

8,9 po Richterju v Tokiju - matr to pa niso heci! :(

Fak

Po najmo?nej?em potresu v zgodovini dr?ave so ve?metrski cunamiji opusto?ili dele vzhodne obale Japonske. Ru?ilni valovi so odna?ali cele hi?e, izbruhnili so po?ari, med drugim v rafineriji blizu Tokia. ?tiri jedrske elektrarne so se ustavile, vllada je razglasila izredne razmere. Opozorilo pred cunamiji so razglasili za celotno obmo?je Tihega oceana, valovi pa naj bi ?e dosegli Kurilske otoke in Tajvan. V Avstraliji in na Novi Zelandiji so opozorilo preklicali.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mene pa 35? :harhar:

mene pa 19 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

od 06:00 do 20:30 sta v 100% pogonu...mene bo pobral

post-2637-1299781771_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Res je, ni? po avtocestah.

Montpellier je vreden obiska in definitivno tudi Menton.

No sej avtocest ni - kar mislim avtoceste je po kon?ani turi da sa pi?i dam - najprej na ovinke potem pa od zahodnega dela po avtocesti ?e je treba dam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mi smo pa ?e zreli za kak SLO fan klub..... :huh:

S trojno ?lanarino nabavimo eno rjuho, jaz mam LCD projektor :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

eh. :D

valda. :D

Ker druga? tuki nima? pol kej iskat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

vzam vec dni, skoda it po avtocestah...

pa obvezno v montpellier, ful lepo mesto

ja ja, greva v sredo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Ploki, a ti nisi skoz malo priklopljen?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jeste

jaz bi edin sel cist dol po morju vse in potem gor...

je ful lepa cesta in ovinki glih tam..uzivancija 100 na uro (dejansko res 100 na uro :D )

No glavne fore nisem povedal - v nedeljo zve?er morava ujeti koncert Bon Jovi v Udinah nazajgrede, zato je avtocesta namenjena za nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Ma? kar malo prav. Sem pogruntal da, ?e se ho?em zastopit na tem forumu moram bit al malo neumen, al moram bit cestni norec, al pa moram bit malo pijan. Jaz sem se odlo?u za tretjo varianto.

Mi nismo mal enega, mi smo kar orng vse + nagnjeni na 'toplo'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ali je kdo dal Provanso ?e skozi? Tole greva letos mi2 sama z MX5, ?e so kaki predlog prosim na plano.

post-2637-1299747358_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Letos bi pri vinjeti dodatnih 20? zaslu?il napram lanski - bi loh ?upniku podmazal pol :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To je men tok ?udno, ko majo precej razli?ne velikosti igralnih povr?in, npr. to naj bi na?e takrat na Ferskih otokih ful motlo! :whatever: :ne vem:

fifa dolo?a min - max mere

Druga?e pa imamo res hud tempo, bli?a se tudi Real v pokalu

sobota: SEVILLA - BARCELONA

?e je pep pameten bo dal drugo postavo, tud remi je ok, ampak ze druga postava napreduje :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

ma :) Apple ma so far najboljse porihtan touch interface dalec naokrog, android tuki res pogori, tako na sinteticnih testih kot v praksi...

ima pa eno veliko hibo, in to je, ene par BUTASTIH idej ki ti jih ne dovolijo sanirat ce ne shackas.. torej, "play their way" al pa "fuck you"

je pa res da pol ko jailbreakas je pa support itak enak kot je na androidu.. :D

Je pa tut res da trenutna cena iPad 1 je 380e, kar je precej pod konkurenco.. ko je prisel iPad2 se je Samsung precej ustrasu ker so velik visjo ceno planirali za svoj fullsize tablet, pa jih je apple zajebu ker ponudi na trgu tabletov trenutno najlepsi bang/buck.

js mam iTelefon, sicer sem bil velik nasprotnik iStvari sam tale 4ka me je premamla...

sem pa drugac vecleten uporabnik OSXa, zaradi argumentov ki mi jih ne more ovrzt nihce ;)

se ne bi strinjal......?al interface v ijajcu je kr neki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e bi, bi raj extra kilometre delal in ?el na Camp Nou :D

Morm posnetek te tekme dobit... zdej grem pa gledat mal za du?o ?e eno staro posilstvo Barce (Rala za 5 golov). Tak da se mal umirim po te?kem dnevu in bolj slabo prespani no?i :D.

jaz se kar bojim iti tja po tistem zakolu drogbaja. Je pa zakon stadion, leto kasneje so ga ?e pove?ali.

Ko smo pri stadionih

Arsenalov in vsa angle?ka igri??a so zelo zelo majhna, na minimumu pravil, ker to naj bi delalo igro atraktivno, ko pa so pri?li na Nou camp, ki je en najdalj?ih in naj?ir?ih igri?? na svetu za fuzbal, so se izgubili, lavfali so 2x ve?, Alves pa je imel 20 m fore za ?printat po ?irini...

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

Na kerih os-jih pa deluje AP? Sem ?ist znoru, k mam kur?ev IPAD na testu. Pa kaj se tele Jobsovi sploh grejo. Notri gre sam mini sim, bluetooth na IPADU ne zna delat s telefonom v modemskem na?inu, USB vrat nima tko, da mi preostane sam WIFI, ki pa vemo kolk je raz?irjen.

A ma kdo ?e kako idejo preden ta sranje zabri?em skoz okn :angry::angry: **

**res sem jezen grrrrrrr

Kako misli? na katerih OSih?

Telefon spremeni? V acess point - dolo?i? SSID (ime wifija), WPA key in to je to

se skaterikolim PCjem z Wifijem prokonekta? tako kot na vsak ruter

aplikacija androida v telefonu

http://www.techpetals.com/android-2.2-froy...-tethering-1118

Dela povsod v avtu, pisarni, hribih....ni? ve? USB in podobnih donglov ter dodatnih mobilnih naro?nin - samo ena na telefonu (brez kakih kur?evih BT povezav ali USB kablov)

ta aplikacija je res zmaga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Se vedno smo norci to se mi spremenilo. Jaz ti lahko povem da Thule drzi pri 220 na uro . :P

Pa tudi vmes sem bil nemazdas, zdaj sem pa spet ceprav veckrat z mesancem vletim na srecanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

Popolna zmaga je pa AP aplikacija. En klik in telefon spremenis v wifi acess point za racunalnike brez kompliciranj!

V bistvu mobilen access point :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Js v hotel na dopust ne grem za nben dnar, ?otor in dormeo = zakon !

Yep - z otroci pa apartma ali kontejner, ?eprav tud kampiramo zdej ko smo iz plenic in ta hudga ven :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa so res ?isti olo? te gume :ne vem:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.