Ja sej Zelc mogo?e ma? prov, ampak glede na to d mam ?e zdej doma dajl ap, pol ti je jasno, da vkolikor ne bom orng raz?iru obzorij, bi mogo?e tut picikato biv ok! :ne vem:
Najbolje, da vse ponudnike pogleda? itak so vsi tam nekje po kvaliteti.Glej kateri je bolj ugoden in tistega vzemi.Pa kakor je Yavarye reku unih dveh se izogibaj.
zakaj vsi da ima siol zasoljene cene? ko pa mam jaz mese?no naro?nino 20? in mi v 4letih uporabe adsla in ?e prej 2leti uporabe klicnega dostopa, deloval zelo vredu in tudi ?e je kdja pri?lo do kakih majhnih komplikaj( uni?en modem) sem poklical so bili ?ez kake 2ure ?e tukaj in mi dali takoj novega, seveda na njihov ra?un
Zato, ?e pogleda? recimo povezavo 1/256 pri t-2 pride 22 euro-v pri siolu pa 26 eurov to je 4 evre pri zelo nizki povezavi pri malo ve?jih je tudi ve?ja razlika.S tem da Siol ne podpira kak?ne ve?je povezava sploh pa majo upload v kur**.
Pazi hec, moj bratranc je zadnji? menjal motor pri enenm Civicu 5. gen. 1.5 motor je prej?njemu lastniku ?el v maloro, jermeni so popustili. No in ga lepo zamenja, nakar un ugotovi, da itak nima dost ke?a, da naj obdr?i avto. Vses postylan (tipi?no: podalj?ki, Supra zadnji spojler, pa lexuske). Bratranec, itak avto ?e mal po?tima in ga da na net. Pride nekdo pogledat avto, avto pri?ge, malo po?aka, gleda vse, potem pa obvezno proba blokado! Hon-n-n-n-nda! Jasno motor je bil itak ?e hladen. No tut pol, ko je naslednji? po?timal papirje, in ga odpeljal je takoj hladnega gasa do daske, da je vse cvililo... In potem naj mi kdo re?e, da ti stereotipi o Honda?ih niso resni?ni.
Jaz sploh nevem kaj jim ni jasno z to blokado.Druga?e pa ti ?isto verjamem to je va?no pri hondi ko jo kupuje?, da dobr seka v blokado
pri njih je tako glavni kos tuninga cai filter!!!!
Glej samo kateri je cenovno bolj ugoden.Kajti nobeden ni slab bil sem uporabnik siol-a 2 leti in nisem imel ni? slabih izku?en.Res pa da proti t-2 ima zelo zasoljene cene.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani