Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Eh delam ?e cev dan kr orng, pol pa mam ?e cca. 3 nadure, se prav bo dnarja k pe?ka :P

Dans zaklu?m ?ele ob 19h, oz. do tkt si bom pisu, kdaj pa grem je pa skrivnost! :danzoman:

Kje se skriva mazdohist, nujno ga morm dobit! :ne vem:

Ker morva nardit plan za atentat na Zelca in to ?e v soboto, tko da je treba ?e pred tem nardit orng plan! :ouje::hohoho:

Mogo?e nekterih konov nava ?ist ubila, sam uspavala, pa da jih pol med sabo razdeliva in dalje futrava! :ljubezen::danzoman:

Vidva sam probita k bom imel dva bodyguarda s sabo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEZA AVTOMOBILOV
Napisano

V moji prometni pi?e da ima moj avto 1260 kg.Malo sem uredil da je bolj pregledno:

Te?e po prometni:

-Bobi: 323F 1.5-870 kg :blink: 2.0-1000 kg :blink:

-Ciko Boy: Xedos 2.5-1100 kg :blink:

-Symon: 323C 1.5-960 kg

-Sorti: Mx-3 1.6-1060 kg

-Poky: Rx-8 1.3 :D 1308 kg

-Nisde: 323F 1.5-1100 kg

-Kaalman: Mx3 1.8-1200 kg

-Tich: Mx3 1.8-1110 kg

-Zemir: 323F 2.0-1260 kg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kterga ponudnika?
Napisano

Ja sej Zelc mogo?e ma? prov, ampak glede na to d mam ?e zdej doma dajl ap, pol ti je jasno, da vkolikor ne bom orng raz?iru obzorij, bi mogo?e tut picikato biv ok! :ne vem:

Najbolje, da vse ponudnike pogleda? itak so vsi tam nekje po kvaliteti.Glej kateri je bolj ugoden in tistega vzemi.Pa kakor je Yavarye reku unih dveh se izogibaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kterga ponudnika?
Napisano

Jz u kon?ni fazi niti ne rabm nevemkva za ene ma?inke in ful pretoka podatkov! <_<

Kva pa un paket (u)piz(d)ikato? :ne vem:

Mislim, da ti bo una mal pre?voh?!Pa ?e kar draga je za par evrov ve? ima? dosti mo?nej?o in hitrej?o linijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kterga ponudnika?
Napisano

zakaj vsi da ima siol zasoljene cene? ko pa mam jaz mese?no naro?nino 20? in mi v 4letih uporabe adsla in ?e prej 2leti uporabe klicnega dostopa, deloval zelo vredu in tudi ?e je kdja pri?lo do kakih majhnih komplikaj( uni?en modem) sem poklical so bili ?ez kake 2ure ?e tukaj in mi dali takoj novega, seveda na njihov ra?un

Zato, ?e pogleda? recimo povezavo 1/256 pri t-2 pride 22 euro-v pri siolu pa 26 eurov to je 4 evre pri zelo nizki povezavi pri malo ve?jih je tudi ve?ja razlika.S tem da Siol ne podpira kak?ne ve?je povezava sploh pa majo upload v kur**.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pazi hec, moj bratranc je zadnji? menjal motor pri enenm Civicu 5. gen. 1.5 motor je prej?njemu lastniku ?el v maloro, jermeni so popustili. :blink: No in ga lepo zamenja, nakar un ugotovi, da itak nima dost ke?a, da naj obdr?i avto. Vses postylan (tipi?no: podalj?ki, Supra zadnji spojler, pa lexuske). Bratranec, itak avto ?e mal po?tima in ga da na net. Pride nekdo pogledat avto, avto pri?ge, malo po?aka, gleda vse, potem pa obvezno proba blokado! Hon-n-n-n-nda! :hohoho: Jasno motor je bil itak ?e hladen. No tut pol, ko je naslednji? po?timal papirje, in ga odpeljal je takoj hladnega gasa do daske, da je vse cvililo... In potem naj mi kdo re?e, da ti stereotipi o Honda?ih niso resni?ni. :whatever:

Jaz sploh nevem kaj jim ni jasno z to blokado.Druga?e pa ti ?isto verjamem to je va?no pri hondi ko jo kupuje?, da dobr seka v blokado :hohoho:

pri njih je tako glavni kos tuninga cai filter!!!! :hohoho:

:hohoho::hohoho::hohoho::bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.