Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

A ce te torej policist ustavi in ugotovi, da nimas veljavne vinjete, poklice DARSovce, da ti pridejo pokasirat? Malo dvomim v to...

Tako je blo nazadnje, ko so nekoga ustavl na AC zaradi neprilagojene hitrosti in so mu zabil, da naj bo srecn, da nebojo se DARSovcev poklical...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Le glej, da ne prekora?i? datuma 1.februar 2015, ker te zna zahopsat kak?en :policaj: oz. DARS :ninja:

Mah enostavno kdor se kolikor tolko vozi, se mu/nam izpla?a ta nalepkica, pa ?eprav ?e itak ob registraciji avta pla?amo za nadomestilo in upor. cest.

Policaj ti nemore napisat kazni glede vinjete ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa zmegica pa ne d si HIBRIDA naredu svaka ti cast

dobesedno, pa fino belo kadi...

no vsaka slaba stvar pa prinese kako dobro, tak da bom mogo?e spet 2x Mazda? :D

ce pa citro koga slucajno zanima pa kr na dan s ponudbam ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A u rit naj gre ?katla bedasta. Kaj se je zgodil z njim?

Ni ve? enega mojih najljub?ih pevcev. Naj po?iva v miru:

?la dihtunga na glavi, tut z glavo upr?anje kaj je... voda oz. antifriz curlja, ?e na kolektorju ven....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vgradnja ni problem ?e te je vsaj malo tehnika, jaz sem vgradil v Golfa 2, ki je bil brez opreme. Kit kupljen pri Conradu, ker v tistih ?asih kaj druga ni bilo za dobiti.

Js pa na Daihatsu Charadeja :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ti ima? tudi prednike iz Zagorja. Majhen je svet...

Jaz pa sem bil pred kratkim na obisku. ?elezna gora, Vara?din, Sra?inec.

Sv. Barbara, Cestica... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa gremo spet mal na obisk, v zgornji desni kot na?e kure :D v Lendavo pa potem ?ez mejo na hrva?k, do mame in dedija, pa dveh prababic :)

Ti mas tut zlahto na Hrvaskem?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ko sem meu ?e Fko so me mel policaji zlo radi ... no zdej lohk sam trkam da me niso ?e iz hondo ustavl ...

sam majo menda policaji res feti? na 323f, s tem avtom so me tolkrat ustavl, ko z drugimi avti vse skup ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.