Ljubljani se obeta obnova železniške postaje, še prej, v začetku leta 2024, pa se bodo začela obsežnejša dela na območju železniškega nadvoza nad Dunajsko cesto. Dunajska cesta bo tako od 4. do 7...
Danes me že stiska, pa zgleda me bo še driska zagrabila...
Če želiš ti od Ljubljane dalje posodim Geckota, z njim sem bil med drugim na Nizozemskem, brez da bi 1x samkrat sploh pomislil, da lahko karkoli guzne med to konkretno relacijo. Hyundai power.
To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov
Potem veš kako se počutim. Npr. da sem na neki res lepi lokaciji, v dobri družbi in potem kdo bo slikal, jaz samo skrijem revščino, ker da me kdo potem napizdi kot zajca, kakšen so to fotke.
Fotoaparat mi je največja groza, kao 48MP, a fotke hujše od tistih s krompirjem. Megleno, nerazločno, skratka vedno sem v strahu kaj bom potem videl na monitorju, glede na dosedanje izkušnje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Opraw Geckota, je pripravljen in očiščen za na Silvestrsko pot.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani