Evo jest se tudi s tem strinjam. Zadnji? sem po parih dneh pogledal na Dana?nje aktivne teme. Rabil sem pol ure , da sem preveril/izlo?il vse lali-lali poste. Sploh nisem bil sposobem kaj pametnega na/odpisat na kak?no resno temo/vpra?anje.
Mene osebno ne motijo lali-lali posti, samo le-ti preve? nepreglednosti ustvarjajo. In pol ho?e? komu kaj pomagat-svetovat ali pa i??e? nasvet-pomo?, pa je vse en velik ?morn .
@Virage
Predlagam naj se vsi lali posti pi?ejo v Krneki in naj Dana?nje aktivne teme ne ka?ejo poste iz Krneki. Tistega, ki to zanima naj lo?eno pregleda v Krneki.
No lani poleti sem prek Salomonca kupil zadnji zgornji spojler za mojo 323F. Je bil ?rne barve tko kot avto. Enkrat sem se spravu montirat pa je bla jeba (nimam orodja taprauga). No pol pa letos pride pomlad, pa si re?em zdej pa ?e enkrat to zrihti. No pa bom. Pa sem reku sam prej te praskice poravim-po?triham. Si mogu blizu pogledat, da jih vidi?! Pa sem pr kolegu mal matiral, brusil, kital pa ?pickit...
No pol pa mi ta kolega k ma kompresor pa pi?tolo to pihne. Pa se za?ne barva lu??... JOJ...KVA pa zdej? N? z lavo nama?, pa vse dol pobrus, pol bova pa ?trihnla, mi prau kolega. OK. Ma?em lavo, brusim s ?mirglom, pa spet ma?em pa spet brusim...pa tko 5 ur. Pol pa pogledam . Lava je za?ela ze plastiko raz?irat .
P.S: A kdo kupi zadnji spojler za 323F ? ?rn ful ohranjen.
Vseved pri nas ?al ni registriran (kolikor jaz vem), mogo?e spremlja forum, druga?e pa je njegov teren ve? ali manj Mobisux, pa ?e kaki drugi tuji forumi
Jaz sem ga le be?no spoznal, pa je ?isto v redu tip, ob?udujem pa njegovo hladnost v postih ki jih pi?e Vedno pripravljen pomagati in svetovati, ?e je le v njegovi mo?i.
ime si je ustvaril bolj kot Mercator pa Spar :D
razloga za opravljanje po moje ni, ker preko interneta ne more? spoznati osebe tako dobro, da bi lahko sodil o njej
p/s: kar se pa ti?e ostalih, ki forum uporabljate za irc heh... take it easy... da ne bomo postali mobisux
Prvotni post niti ni bil v smislu naberimo si ?imve? ?lanov, ampak zakaj ?lani malo postajo, sploh ?e vidi?, da so dolgo ?asa logirani... jaz sem tukaj s tonixom, ?e nima? kaj pametnega za povedat, se pohecat, prispevat, potem sem raje tiho in imam raje forum, ki je pregleden in magari ''su?en'' kot pa neko brezvezno nabijanje postov, zato obstaja ?e dovolj forumov drugje... keep it simple, funny and professional
.... tu se osebna mnenja razhajajo, pa mislim da nima smisla razglabljat o tem ker imam ob?utek da tud ni forum temu namenjen, se pa tud ne spla?a kuhat zamer zarad takih tem, ker ne navsezadnje nas dru?i (vsaj na netu, pa tudi sre?anjih) zanimanje za isto znamko vozil...
sicer pa vsak ima svoje mnenje, tako tud moje o ameri?anih ni najbolj?e... :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani