Noja... to je isto, kot ze imas pri svoji banki... lahko imas poleg debetne se kreditno, da se trga enkrat mesecno ali pa revolving kredit... torej da mesecno odplacujes samo del tega, kar si zapravil ... Samo kot ze receno... za to moras imeti pri njih tudi odprt racun ...
Ja verjetno. Saj kreditno in debetno ?e imam, kot sem rekel mastercard. Mene Visa zanima zaradi ?ir?e mo?nosti pla?il v tujini, to kar mi je american nudil.
Sicer pa z direktorjem SKBja igramo deble vsak teden pa ga bom na tenisu za rokav pocukal
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Je pogoj kreditna ali je lahko debetna? In zakaj sploh ravno VISA? Saj je vec ali manj enakovredna Mastercardu ... ali?
Sicer pa ni treba menjat banke... vzames tam, kjer je vodenje racuna brez dodatnih stroskov ...
Recimo Revolut, N26 ali mBills ...
Katero banko pa imas, da nima Visa kartice?
Karkoli kar lahko vle?e? v hotelih, rent-a-carih, restavracijah - kreditna ali debetna, ampak imam raje kreditno, je la?je imeti nadzor, ker ve?ino prenesem v stro?ke.
Kot re?eno master card imam ?e debetno in kreditno + diners, a ni dovolj, napolnim vse kartice vsak mesec, pa sta 2 'zlati' zgolj zato ker dovoljujeta ve? porabe. Mese?no naberem tudi do 3k? stro?kov, konec meseca dam v poro?ilo potem pa ?e + 30 dni za refundacijo. Zato rabim kartice nujno.
Viso bi imel ravno zaradi raznolikosti, in novih dr?av kamor odhajam. Diners je ve? ali manj uporaben v jugi in italiji, predvsem na AC za benz, cestnine, drugje ni tako sprejet.
Addiko (?e 10 let stanujem v 'njihovi' hi?i in 10 let bom ?e, potem bo pa moja)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ker potrebujem zaradi tujine veliko plastike gledam za viso. Mastercard ze imam od lastne banke, Diners imam.
Ne najdem da bi katera banka ponujala Visa kreditno kot samostojno kartico (ala diners in american) vsi zajtevajo racun pri banki, a ravno moja banka nima vise.
Torej ve kdo za kako banko ki ponuja viso za nekomitente?
Ne bi menjal banke zaradi kartice...
Thx
Niti ne, se pa se greva vreme ka pa rabis saj je v medolandiji topleje kot v dolini
Remote s centralo je 180
Pumpa ene 30-40
Rele 10
Elektronka 30-50 (odvisno od ponudbe)
Ostalo pa samoobdavcitev. Lahko skupaj ce cs.
Webasto v 2.2 je vsaj na prijaznem mestu.
Velikokrat dobis na avto netu rabljen webasto z mazde 2.0 za 50? - zamenjas elektronki in das potem na ebay z opison da je iz 2.2. Za isti denar 100% prodas
Po prebranih bro?urah ima thermotop C model obto?no ?rpalko ?e vgrajeno. Torej naj bi se rabila samo elektronika, urco ali daljinca za vklop. Torej ka?na elektronika se rabi za to da se na 2.2 agregatu s fabr?kim webastom nadgradi na daljinca?
Nima je - ce je govora o mazdi. Vodo poganja motor.
Potrebujes:
- crpalko
- rele za vklop
- webasto daljinec ali urco
- najpomembneje novo elektronko (plato) za webasto ker je v 2.2 ze can bus (se dobi na ebayu)
- verjetno kak T ali I clen za tisti del kamor das vodno pumpo (ni nujno)
- kabel od releja do varovalk za vklop ventilacije
Ti imas potem 2.2 pred FL? Ker FL ze nima vec pe?i...
A ce policija tako zakljuci bodo letalisce iztozili do zadnje dlake, tako da to ni na zelju letalisca zraslo. Tudi pristojbine vseh preusmerjenih letov in prodajo goriva so izgubili.
Tu gre zgolj za clovesko neumnost - videl sem drona.
Ampak kaj ke to tako perece? Na Lescah in Brniku majo modelarji vzporedno stezo za modelarje...
Tudi na vecji model hobi aviona lahko namontiras C4.
Ampak ne dron=vojska
Jaz sem vesel da lahko vsaj enkrat v ?ivljenju vnov?im katerekoli pike za karkoli....Petrol - in ravno v?eraj 3000 pik (ja sem skoz na cesti...) dal za dodatnih 20% popusta na elektriki za 5 mesecev.
Vsaj nekaj, enkrat.
s tem bo ?trom 0,05?/0,025?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja verjetno. Saj kreditno in debetno ?e imam, kot sem rekel mastercard. Mene Visa zanima zaradi ?ir?e mo?nosti pla?il v tujini, to kar mi je american nudil.
Sicer pa z direktorjem SKBja igramo deble vsak teden pa ga bom na tenisu za rokav pocukal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani