Skoči na vsebino
NOVO LETO 2011
Napisano

mah klinc vas gleda jaz ne bom ni? dal ,?e vam dam sre?o potem sem pa jaz brez :harhar:

?elim vam lepe bo?i?ne praznike,imejte veliko sex-a v dru?ini in sre?e naokoli-ammmmmmmmm sex-a naokoli in sre?e v dru?ini :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

En vic zate

Gre gorenjec iz hise in vrze petardo. ko se vrne, ga sin uprasa,

kaj je bilo? Pa mu odvrne: sine nic ne bo letos z darili,bozicek se je ustrelil..

tko da zaman cakas..hahahaha

:bravo::hohoho::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mecka je rs lepa!

Iceman22 kaj se sam hvali? -js pa tega bo?i?ka ?e ?akam :) da prnese blink blink ampak klinc ko pa ni snega!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe ajvar TV polanc vam pomaga u klanc--------------TA JE PA HUDA :bravo:

sishi evo kaj ?e? bol?ga za bo?i?ka kot vse to kar se ti je zgodilo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno pra?anje za Siriusa (morda pa ?e koga)
Napisano

Eto vpra?anje pa je slede?e;

Ali obstaja nek preparat, kateri bi zmanj?al potro?njo Kurilca, v ogrevalne namene? Tako kot je npr. dodatek Megalen (?e se ne motim se tako imenuje), ki o?isti injektorje ter kokr vem se ga nalije direktno v kestl benza! :danzoman:

Zdej verjetno bi bil bistven podatek, tip pe?i in gorilca, oz. lahko prilo?im slike zunanjosti! :D

Nekako sem razmi?ljal, da ?e npr. pri?para? 10% goriva, so to ?e kar konkretni denarci, npr. ?e bi zadeva ko?tala 20 EUR, bi se ti to hitr izpla?al kupit! :jupiii:

Aja, pa nism mel v planu kakih "magnetkov" al s ?im ?e ?ponajo folk nekateri, govorim o bencinskih avtomobilskih zadevah! :hudicek:

Me zanima, ?e ma mojster Sirius kak?en produkt, ki bi ustrezu, pa da testiram! :punk:

a ti to resno???? :o

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e dobro da meni motor?ek nehal delat :( v kratkem sledijo sankcije ker kurbe? ?trajka!! :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pfuuujjj .......ti si zakon :):bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Suicidal
Napisano
:rozico:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma ja razumem te!

ti povem samo eno od mojih sre?anj. kaj bo? na to povedal

Se pelem ?ez ?rno vas tam kjer ni javne raz. in gre nasproti mene nekaj kar ima eno lu?.sam si mislim ok motor,in wtf v zadnih 15 metrih porajtam da je to avto ki mu dela ena lu? in prasica vozi po sredi in leti ko snet kladu .......reflex si misli? kak je bil srce pa tud na 180.........................in ta ista prasica se je 100 posto vozila tudi drugi dan samo z eno lu?jo.........................?e bi ga policaj ?trafal bi jo zamenjal in nebi ve? ogro?al,sam bi mu dal tehni?nega in kazen 200? zaradi malomarnosti ( pa ne mi z izgovori mi je ravno zdele crknila-skupaj s pozicisko :P) In to ni bil edini primer,pa da ne govorim o pe?cih k bi tud hmal snel ko sem se vra?al ob 22h iz slu?be in na mojo sre?o sem ti?al ko zme?an in me je na tistem ovinku malo odneslo na drug pas,tip pa je hodil 1.5m od roba. ?e bi peljal po svojem pasu bi ga vrjetno imel danes na vesti.

ho?em povedat NE da privo??im-----------treba ?trafat vse nas ki si zaslu?imo to ampak to vzemi kot vzgojna kazen!!!!

Raje to kot pa nasledni? ko bi sve?ko moral pri?gat nekomu!

to je zadne kar sem napisal v zvezi s tem!

brez zamire

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma pedri so da so ti dali kazn za to in basta... velik huj?a gamad se voz po cesti, opozorilo bi ti moral dat pa cao. jebes

zanimivo-prjatu moj zakoni so za vse enaki in ?e se vozi? pono?i brez lu?i(ogro?a? sebe in ostale v prometu)mora biti vzgojna kazen in ravno tako za pe?ce ki hodijo neozna?eni po cesti!!

moje mnenje

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sj mal pa lahko kdaj ga na roke vr?e? :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Noben no?e dons z mano na David Guetto v Sto?ice....jeeeeeaaaa sm jezen na te softiće :):whatever:

ma? karto!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

ja pa ?e dolgo nism sli?al

papa americano ................. :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

da ne bo pomote Jures nism prista? nobene politi?ne stranke ..

se pa dobro skriva? za tem :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

oz. da cvili zaradi mraza kot majhen pesi?ek :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj je pa Maja kaj rekla ?

ni?-po teb je spra?evala

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
hvala fantje za prijetno dru?bi in vse ostalo

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jures, kul je tole...kok je stal?

Stal mi je dolgo............ene 2x dons

p.s. 3900 by jures

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

- 16 <_<

Lj-?rnu?e -13,4

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ok, se bom pohvalil, ?eprav me vreme u glavo....

:bravo::bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.