Skoči na vsebino
Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

o je je pomemben profil na pnevmatiki ...

Gotovo ima tud to dolo?eno funkcijo, ampak ni klju?na. ?e zdale? ne. Najbolj pomembna je zmes gume iz katere je pnavmatika narejena.

Za primer lahko vzame? traktor in njegove gume. Traktor ima zelo velik in mo?an profil, ampak na?eloma je traktorska guma na snegu, ledu plundri in mrazu totalno zani?, ker je pretrda.

Ohoho, fntje zdaj vidim da morate vi ?e veliko probat. Takile forumi vas samo poneumljajo. Neki Boss tukaj trosi neumnosti in kvazi testitranja, vi mu pa kar nasedete in verjamete. Zanimivo res. Vi verjamete samo v tisto kar vam pa?e. Vi bi letne gume po zimi, pa ceste brez radarjev, pa gasa...k nede? To bi bil svet po va?i meri.

Nak dragi kolegi, ne boste ?ikal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No vidi? Lojz zaradi takih postov te ljudje ne marajo, ker nabija? v tri pizde matrne pa sploh nisi sprobal tega ampak kot ovca verjame? vulkanizerjem in raznim ?lendrom. ?e ti bo ?lender reku, da sko? z mosta ker je to varno bo? ti tud sko?u a ne?

Ti pa kr verjame? pa verjame? v stvari s katerimi te pitajo. ?e mogo?e ne ve? obstajajo ?e raznorazni drugi taki testi in raznoraznih drugih revij in medijev. Recimo poi??i v Autobildu, kaj pravijo na to temo pa bo? videl, da so pri?li do istih zaklju?kov kot recimo AM. Saj vem ti bo? spljuval tudi njih, ker samo Lojz ima prav in nih?e drug. Na ?e link, ker vem da si neroden pri iskanju http://download.autobild.de/dl/335998/2007...t_205_55_16.pdf

Lojz a si mogo?e sam sprobal to al ?e vedno kr slepo verjame?? A si vzel sam meter v roke in ?el na prazno cesto preizkusit zaviranje al ?e vedno slepo verjame? v to kar ti gumar in vulkanizer (z ?eljo po dobi?ku) naplozajo. A si pogledal kako zgleda profil zimske gume in kako zgleda profil letne gume? A si videl kako zgledajo lamele? A si mogo?e videl kako na rallyu Monte Carlo za zadnji SS vsem tekmovalcem na suhi stezi dolo?ijo zimske gume, da pove?ajo spektakularnost za gledalce in da je bo?nega drsenja obilo? A si mogo?e malo pregledal teste raznih avtomobilov in pogledal zavorno pot glede na tip gum? A si mogo?e opazil da je cca 6m dalj?a zavorna od 100-0 pri zimskih gumah glede na letne pri istih temperaturah tudi pod ni?lo? A si mogo?e na?el test, ki je ugotovil, da na suhi cesti bolj zrabljena zimska guma bolje prime od nove - kaj lahko iz tega razbere??

Za razliko od tebe me je vsaj firbec matral in sem zadevo sprobal s svojim avtom in uni?eval svoje gume, da bi videl koliko je resnice na tem. Pa da ne bo? zdaj skakal pokonci sem to izvajal pono?i na prazni pregledni ravni cesti, sicer pa ne vem zakaj se sploh opravi?ujem saj sem itak divjak. :jezicek:

Sicer pa lojz kakor jaz tebe poznam se tudi poleti vozi? z zimskimi, a ne? K so ti v gostilni in pri ma?i povedali da itak bolj dr?ijo ker so bolj mehke in da bolj? zagrabjo, ker majo bolj?i profil.

p.s. da ne bo pomote, zimske so odli?ne za sneg, brozgo in plundro in v takih razmerah oreng premagajo letne in to je edini vzrok zakaj se jih spla?a natakniti. Pri mokri in suhi cesti pa jih letne premagajo na celi ?rti - (glej link)

Saj glih to je to. Boss. Jaz sem to sprobal tudi na lastni ko?i. In celo vsaka stara mama bo vidla, da je zimska guma pri nizkih temperturah bolj?a od letnih. To lahko samo ti ugotovi? in tvoj Avtomagazin. Neke zjebane gume nataknejo pol pa testirajo.

Sploh ni tolko pomemben profil na pnevmatiki, pomembna je zmes gume. In zmes gume je z ni?anjem temperature ter starostjo tr?a. Pretrda guma pa ni dobra za oprijem. To vedo stare mame, to vedo otroci v vrtcu, to vedo cigani v kani?arci itd... ti in Avtomagazim pa to ne veste. Zato te ostali mediji ne jebejo in no?ejo odpisat, ker pa? trosi? kozlarije.

To je to. In to je odgovor zakaj te ne jemljejo resno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zgleda da ponavlja za tabo, ti ga ignorira? in neignorira?, on pa se poslavlja - malo dlje.

No G.Lojz, kak?en mislite da bi bil rezultat ob anketi da se obesim ali pa da se ne, si upa? predvidevat in bit taglavn kljukec ?

Ostali pa po?akte naj ima ?ast bit prvi, lepo prosim.

Ne bi vedu. Naprav anketo pa da vidmo. Jaz bom pa ?trik prpravu.

Kaj pa zdaj cinca?? A se nisi hvalu da si na?elen?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Drga? pa bi prav rad se dobil s tabo da bi me malo podu?il o te zadevi ker ?utm da se ti ful spozna? na te zadeve!!

Nekaj malega pa res vem.

Ampak za svoj priklop bo? moral dobit nekoga druzga.

Probaj se priklopit na YavarYe X6V6- ja al pa Bossa. Ta dva tud veliko vesta. Pa nekako skupaj pa?ete.

Daj Lojz u?ali vse po spisku, potem pa po?asi zaklju?i tol brezvezno nabijanje, ostali pa tudi !

?e ?e zaradu drugega ne zarad tega ker bo konc ?ihta in se bo za?elo .....

Kaj, a si spet u?aljen? Ja kaj se ti pa sploh lahko re?e da ne bo? u?aljen?

A ?e ti re?em dober dan, bo? tud u?aljen?

In ?e enkrat vas vpra?am.

Zakaj se sploh pogovarjate z mano ?e vam ne pa?em. Pa dejte me na ignore! A ne morete?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tale tvoj cvi?ek,ki nima niti arome,niti barve,niti alkohola si kar ti pij.Pri nas ?e salate ne bi delali z njim.

Pridi malo na obalo pa probaj na? Refo?k.Po mojem bo? ?el domov na dolenjsko krepko z over Lojzovo hitrostjo.In kazen bo tu.

Hja, verjamem, da ima? ti raje rerfo?k, ker ho?e? bit pijan. Ve? nekateri ne pijemo vina da smo hitro pijani, nekateri ga pijemo zato, ker je vino tudi zdravo.

Drga? pa kolega. Slu?ajno prijateljujem z primorci in kra?evci. Ve?krat se dobimo, al pri njih ali pa pri meni. In zmeraj, kadr me povabijo k sebi, mi naro?ijo pletenko cvi?ka, da ga pijemo na njihovem praznovanju. Refo?k je premo?no in prete?ko vino. Prav tako teran. Tud jaz ga rad poizkusim, amak samo to. Potem pa ?top in gremo s cvi?kom naprej. ?e spije? preve? refo?ka potem klati? neumnosti kot, recimo ti. Tebi kot vidi? ?kodi. Bo? moral na cvi?ek pre?altat, ?e ho?e? kaj pametnega povedat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zraven pa se anketo za nas:

Lojz(u) pride

Lojz(u) ne pride

Ha ha ha...danes pa sodelujem, ker pase za ponedeljek...:)

A si me spet odignoriral? Kolkrat si pa ti mene ?e dal na ignore in kolkrat si me spet odklenu? Ti si precej labilna oseba kot ka?e. Malo ja, pa malo ne, pa spet bi malo itd...

Ej pa vi sploh ne morete brez mene..... Zakaj sploh pi?ete in mi odgovarjate?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

a ?e nisi ?el!!

Drga? pa lahka takoj nekaj zve?!

Cvi?ek kaj pa je to????

Aja sej res to je vinu podobna alkoholizirana in aromatizirana pija?a!!!

Lojzek pejd na malco pa se malo podkrepi ker ti ?elod?ek kruli !!

Napaka. Kot ka?e se ne spozna? najbolje.Cvi?ek nima izrazite arome! V trem je to vino posebno in se razlikuje od drugih.?e slu?ajno ima aromo, to potem ni cvi?ek. Cvi?ek je najte?je pridelat, ker zanj veljajo zelo strogi kriteriji.

Cvi?ek je ravno zato posebne? med vini. Ima prijetno kislino, ravno prav taninov, brez posebne arome in z malo alkohola. Prav zaradi tega, ker ima malo alkohola je to vino dobro, saj ga lahko pije? in nisi prec pijan. Seveda, ?e ne pretirava?.

Oh, take tem so pa meni pisane na ko?o. ?koda ker vas ne bom mogel podu?it okol tega, ker ve?ina od vas samo nekaj lapa na pamet, ?eprav noben veze nima.

In zdaj dragi moji se bo za?ela trgatev. Spet bo lu?tno. Juuuuhuhuuuuu!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fantje sej prihaja ohladitev...in sneg pa pejmo testirat na Dolenjsko....:), ampak pol litra cvi?ka vsak, da bodo rezultati kredibilni!!!

Objavljena slika

Sploh ne rabitre cvi?ka. Vi ste ?e brez pija?e dost zadeti.

Sicer ma? pa prav, slab?e vam ne more bit. Kar ulite se ga. Pol pa te teste po?ljite naokrog pa jamrajte, ker vam ne bodo hoteli odpisat. In pol boste spet jamral da nimajo jac nazaj odpisat kot jamrate, da nimam jaz jajc, ker no?em za gamo z vami sedet.

Ejejej, le kdo bi se hotu ukvarjat s takimi modeli...

Hvala Bogu da grem, druga? bi ?e kaj zvedu tukaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Js upam, pa ti upa? prit gledat, ?e ti karto pla?am ?

Zmenjeno. Dej nared hitro anketo. ?e ho?e? ti lahko ?e ?trik za vrat nagliham. Ampak prej napravi glasovanje. Hitro, saj ve?, da se moj ?as izteka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mi nimamo predsodkov napram tebi in z normalnim odnosom bi bil vedno dobrodo?el,

Ja, kakopak. Anketa je pokazala, da nimate predsodkov.

Hehe, zdaj pa vidim kam pes taco moli. Torej ti in ?e nekaj Kljukcev tukaj ste pogruntal, da je zavorna pot letnih gum v mrazu, kraj?a kot z zimskimi. Jaoooo kak?ne neumnosti. Ja vem, to so testirali na Avtomagazinu. Po pokljuki so se podili in nekaj bremzali. Se spomnim uporabnika iz Alterja. SJTV1 mislim da je imel nick. On pi?e za Avtomagazin. Da nisi ti slu?ajno ta Kljukec? Hehehe, to pa je bil test. In ?e ?e nisi ti tisti Kljukec, si pa gotovo nasedu tej trapariji. Kakopak, vsa svetovna gumarska industrija dela zimske gume zato, da so po zimi slab?e od letnih. Ej, kje so sme?ki. Zdaj jih pa moram tle napopat enih par :danzoman::dudek::hohoho::harhar::ljubezen::lol::vino::ninja: a je dost? In pol se spra?uje? zakaj ti ?lender in podobni ne odgovorijo na tvoja pisma. Lepo te prosm Boss, pa za kolk neumen ima? ti ves svet? Tak?e teste skozla lahko samo Avtomagazin. A ma? ti Avtomagazim mogo?e za resno in kredibilno revijo? A ti pobira? teste in ideje na Avtomagazinu? Ja pol pa dragi Boss te pa zastopim.

Hehe, avtomagazinov test gum kjer so pogruntal da zimska guma pozimi v mrazu bolj drsi od letnih. Tle pa nima? kej.....

Boss lepo te prosm, dej ti tvoje re?itve po?iljal v cicibana. Mogo?e ti bodo pa odpisali. Al pa v Pavliho, mikijev zabavnik itd...Mogo?e bo? tam dobil odgovor. Od resnih ljudi pa s takimi tvojimi izjavami in raziskavami ne pri?akuj odgovora. In pol se spra?uje? zakaj ti ne odgovorijo na tvoje otro?je teste in re?itve? Ja Boss, zato ti ne iodgovorijo ker si TI tist, ki si neresen. ?lender in revije, ki ti niso odpisali so resni, zato nisi od njih dobil odgovora. Oni imajo resnej?a posla, ne pa da odgovarjajo na tvoje neumne in otro?je raziskave.

Hehe, letna guma v mrazu bolj?a od zimske. Bravo BOss bravo Avtomagazin in podobni...

No vidi?, kon?no sva raz?istila. In pol se tukaj spra?ujemo kdo je ?uden....hehehe, kak?ni majstri tukaj..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

Sicer bi bol pasalo v drugo temo, samo da nebo provokacije :P

To so odstranili v moji temi. In to so odstrnili samo zato, da ne bi ?e kdo drug vidu, s kak?nimi modeli se jaz tukaj pre?tiram. Samo bedak se lahko nor?uje iz ljudi, ki imajo downov sindrom. In pol se glasuje o mojem odhodu, namesto, da bi se glasovalo o takih, ki se nor?ujejo iz takih ljudi. In to vam je celo sme?no? Isusek, kak?ni Kljuikci ste tukaj. Saj ne more? verjet.

To je pa? mazda forum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem ti mislil, samo odgovoriti z adijo ampak si napisal tako pismo, da enostavno nisem mogel iti mimo. Pa da ne bo? mislil Lojz, da koga prizadane? s tem, da nas no?e? imeti za kolega in prijatelje - prav nasprotno, kakor jaz poznam ljudi tu gor si prav nih?e ne ?eli imeti za prijatelja jokavo cmerico, ki ima ?isto v vsaki debati vedno prav brez odstopanja.

A jaz vabim vas, da pridte za gamo k men, al vabite vi mene naj pridem? ?e no?ete bit z mano prijatelji, kaj me pa pol vabite? Torej, vabi? me k sebi, pol pa v isti sapi pravi?, da me ne mara?. Kaj bi pol sploh rad? Razlo? to, ?e zna?!

In kar naprej mi ploza?, kako jaz mislim druga? kot vi in da vas jaz ne razumem. Ve?, en mo?akar, ki se mu pravi ?lender tud misli tako kot jaz. Pa ?e polno je takih mo?akarjev, ki mislijo tako kot jaz. In vi ste tisti, ki boste moral pomest pred svojim pragom. Bo? vidu da bo tako. ?lender bo samo nabavil nekaj radarjev in kamer, pa boste za?el pometat pred svojim pragom. Vsi po vrst, kar vas je tle. Brez skrbi, vi boste odnehal ne ?lender. Vi boste pometal svoj prag, ne bo vam ga ?lender pometal.

Pol se boste pa spet spomnil na Lojza. A boste tud za ?lendra pol tukaj glasovali in ga pospravli tako kot mene? Dvomiim, da vam bo dal ?lender tak?nio mo?nost odlo?anja, kot sem vam jo dal jaz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zato ker jaz dr?im besedo, kot smo se dogovorili.

za ta dogovor pa jaz ne vem?

Kot se meni zdi, je bil dogovor tak, da jaz zapustim forum, ?e bo ve?ina tako izglasovala. Nisem vedu, da bo? ti men stisnu IP ban, ?e bo ve?ina za to. A mi poka?e?, kje smo se tako zmenil? Torej zmenil smo se da jaz odidem, ne da se me bana. Sicer pa men dol visi kaj bo? ti zdaj naredu.

Drga? pa lepo vas prosm..... Kako morete tolk blefirat, ?e? nimam dokaza, da me je nekdo od tukaj za?pecal. Jasnio da ga nimam. Ampak to ne pomeni da ni res. Lej, jaz imam internet v slu?bi ?e vsaj 10 let. Pa se ni nih?e do zdaj utaknu v to. In vsa ta leta ga uporabljam. In ravno zdaj, ko se mi tukaj fajtamo in ko se tukaj ravno zdaj vrstijo razne gro?nje o takih in druga?nih likvidacijah, ko se mi tukaj grozi, kako se bo ukrepalo po tak?nih in druga?nih poznanstvih itd...ravno zdaj so na na?i IT slu?bi pogledal na kaj jaz po internetu klikam? A pol je to naklju?je, da so na IT- ju rekli, ej, dejmo mi malo pogledat kaj Lojz gleda po iternetu? In to glih zdaj? A vam ni zanimivo to? In glih to so vidli, da debatiram na Mazda forumu? Lepo vas prosm. Dejte nehat tolk filme gledat! Take pravljice vi prodajajte v vrtcu. Tam vam bodo mogo?e ?e verjel.

A pol bo? ti'YavarYe X6V6' stisnu IP ban ker se boji?, da bom jaz ?e kdaj nazaj pr?u? Madona kolk sem vas prestra?u. Kaj pa, ?e pridem zadaj za Gamo? Kaj pa pol?

Stavim, da se boste zdaj selili in zbirali nekje drugje, ker se vam bo v no?nih morah prikazoval Lojz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Upam da je konc in da se bo dr?al kar je obljubil in da mi ne bo treb blokirat IP-ja(tega sploh ?e nisem nikol naredu, morm na?tudirat).

Evo, pri?el je dan slovesa.

Saj u bistvu vam nimam ve? kaj povedat.

Lahko vam povem samo ?e to. da je glasovanje pokazalo kolk je tukaj resn?nih divjakov in cestnih zdraharjev- torej potencialnijh naklepnih morilcev. Torej kakih 60% vas je tukaj, ki ste se prfo?kal in ki vsakodnevno i??ete svoje potencialne ?rtve na cesti.

?e to bi povedal. Ta anketa pove kolk ste bedni. Res se spra?ujenm kolk je pravzaprav zavo?eno va?e resni?no ?ivljenje, ki ga o?itno sploh nimate. Vi ?ivite v internetu in za internet. Kar koli dosadnega se vam zgodi, se vam zgodi zato, da pol tukaj gor napi?ete kaj se je zgodilo. In pol se ?e hvalite s tem, ker ste po cele dneve in no?i, praznike in delavnike... tukaj gor.

Mi imamo pravzaprav eno skupno lastnost in eno totalno razli?no. Oboji smo trmasti. To si morate priznat. Vsak ima svoj prav. To sploh ni nujno slabo. To je morda celo koristno. Ampak kolk mora? bit bedaka, da ho?e? nekoga zarad svoje trme pospravt s foruma in to zato, ker se z njim ne strinja? mi pa ni jasno. Jaz tiste modele, ki me motijo in ki mi gredo na kurac, pa? ne berem niti jim ne odgovarjam. Pa je stvar re?ena. Sploh ne rabim uporabit tipke ignore. Jaz tak?e ignoriram s tem, da jih ne berem in jim pa? ne odgovarjam. Vi tega niste zmo?ni. Berete me, ampak me niste zmo?ni ignorirat. Preve? sem vam zanimiv in se bojite da bi bil popularnej?i od vas.

Meni ?e na misel ne pride, da bi sodeloval v neki anketi, kjer bi se odlo?alo o odstranitvi kogarkoli. Ej, takih komunajzarskih metod se pa res ne bi nikol prvo??u. Mi je iz pod ?asti in pre?iveto. Vi pa ?e kar terate komunizem naprejm, kot ka?e. Jaz ?e celo za Symona ne bi hotu glasovat in ga ne bi hotu likvidirat pa je tukaj najve?ji tepec. To je pa? on. Tepec. Ima pravico biti tepec. In nih?e mu nima pravice prepre?it biti tepec.

Jaz na nek na?in spo?tujem vsakega in vsakr?no mnenje. Od nikogar ne zahtevam, kaj naj pove niti kako naj to pove. To je pa? on. In tak?na razli?nost dela forum zanimiv. Vsak ?lovek je unikaten. V tak?ni debati kjer ljudje mislijo razli?no je pa? zanimivo bit in pisat. Vi ste pa dosadni ko Damjan Murko. Ej, ta je dobra. Murkoti ste. Ta va? forum je forum klonirancev, kjer vsi mislite enako in se drug druzga boojite. Bojite se celo razkrinkat tistega, ki je ?el mene ?pecat v na?o IT slu?bo. Pa sem ziher, da veste kdo je bil. Vi ga enostavno zagovarjate, ker vam je to v?e?. Ampak zavedajte se; Ta, ki ga zagovarjate in ki je za?pecal mene, je te?ka rit. In ta rit bo naslednji? "zaklala" vas, kadar mu kaj ne bo pasalo. Celo v vojski imajo zmeraj kak?nega takega ki ?peca. Vodilni tak?ni riti dajo vse ugodnosti in privilegije, samo da jim ?peca soborce in jim nosi podatke, potem ga pa oni sami pospravijo, ker se zavedajo kaj je taka rit zmo?na napravit tudi njim. Tak?ne ljudi noben ne mara.

No kakorkoli, danes od tukaj grem, tako kot sem obljubil. in vsi boste sre?ni kako ste "slo?no" enga lojza s foruma pospravli.

Aja ?e to. res mi ni jasno, zakaj me nekateri tako pogre?ate zadaj za Gamo. Zakaj bi me vi tako radi vidli, pa me sploh ne marate? In kak?en trapast izgovor potem uporabljate, ?e? nimam jac, da bi se pokazal itd...Ja zakaj le? A se sami sebi zdite mogo?e zanimiva dru??ina? Zame ste pa? brezvezni dosasdni in res ne vem, kaj bi si mi lahko povedal v ?ivo. A da nimam jajc? Pha, kot bi rekli, da nimam jac, da si kao, ne upam tetovirat riti ali pa obesit kovinsko rinko na nos, popek itd... To je meni pa? bedarija - kretenizem. ?e no?em to delat s vojim telesom, to ne pomeni da nimam jajc in da si ne upam. To s svojim telesom ne po?nem zato, ker po mojem mi?ljenju to delajo kreteni. To je to, ne pa da ninmam jac bit kreten. In iz enakega razloga jaz no?em prit zadaj za gamo.

Jaz sem se na ta forum prijavu zato, ker sem mislu, da bom dobil dolo?ene informacije, ne da se bom z vami pajda?il zadaj za Gamo. Torej od vas sem mislu, da bom kaj zvedu ( pa sem semotu, ker nisem izvedu ni? pametnega) in zato sem se prijavu. Mene va?e dru?enje ne zanima. Jaz se dru?in z ljudmi, ki so mi zanimivi. Vi pa to niste. Niti se privatno ne dru?im z sodelavci. To se nikol ne izka?e preve? dobro. Pa sosede je tud bolje pustit pri miru in bit samo tolko prijazen z njim, kot je treba. Zapomnite si to. Prijatelje za dru?bo pa si izbiram sam, po svojem kriteriju. Sigurno pa moji prijatelji s katerim se dru?im niso ?peckahle in cestni divjaki. In verjemte. da taki tud obstajajo.

Ampak YavarYe X6V6, zakaj se ti ?e boji?, da jaz ne bom foruma zapustu sam in mi bo? moral ti stisnit moj IP? Zakaj ?e, bi ti pol moral to nardit?

N? bat YavarYe X6V6. Ko bo Lojz danes zapustu ?iht, bo zapustu tud vas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prvo, tole je obto?evanje ne pa argumentiranje. Kot drugo ve?, da te noben ni ?pecal, da se ho?e? pri?kat ve? sam, ker druga?e bi ?e zdavnaj spokal.

In ?e po neki trmi in ?ude?u ?e zmeraj ostane? na forumu, bo? ve? kot dobrodo?el, da napi?e? kaj si misli? o Svetem pismu, dokler ne bo nekega brezveznega cmeranja in obto?evanja.

Predlog da se pobir?e tvoj post NI bil najbolj umesen, ker zdaj ?e vsi vemo da Admini ne bri?ejo postov. Avtor bi lahko vedel, da ti bo dal ?e nek dodaten razlog, da lahko ska?e? v luft in ka?e? s prstom naokoli.

Mogo?e se motim, ampak jaz mislim da si ti dost fri?en, kar se ti?e interneta in forumov, ker druga?e bi ?e zdavnej vedel, da ko se gre en take poslovilne debate, je popolnima sme?no, brezpredmetno in ?e enkrat, nikoli in nikdar ne bo noben jokaz za nekom, ki se gre nekaj takega. Nikoli. Tudi tukaj ne bo ni? druga?e, forum se ne bo ustavil, internet ne bo propadel, svet se bo ?e naprej vrtel. Preveliko pomebnos pripisuje? svoji prisotnosti.

Nisem reku, da bo ta forum crkno zarad mene. Ta forum bo crknu zarad vas ker ste brezvezniki, brez domi?ljije in brez zanimivih ali zabavnih debat. Samo ?e brezvezne sme?ke popate, da se ve da ste hotel nekaj hecnega povedat. Pa vam ne rata..In vsakmu normalnemu, bo postalo dolg?as tukaj. In ko je forum dolgo?asen, crkne.

In verjem, jaz tud ne bom jokal za vami. Tud za alter-jem ne jokam.

Osebno nobenega ne poznas, pa vseeno obtozujes vse po vrsti, da smo divjaki, sektasi in nevem kaj se vse... in potem na koncu se upas trdit, da nikogar ne zalis in da vsi samo tebe zalijo...

Sicer pa si po tej tvoji teoriji potem tudi ti divjak, saj si tudi ti del tega avtomobilskega foruma (in drugih) in napisal si tole:

?zmeden?

To, da nimas jajc prit za Gamo, samo se bolj potrjuje, da se rad skrivas za lazno identiteto in da osicnto nimas vsega poslihtanega pod streho... in pravis, da smo mi vsi taki cepci ...

Ne da nimam jajc prit za Gamo. Nimam po kaj prit za gamo. Jaz si za razliko od vas, prijateljev ne i??em prek spleta. Jaz tukaj z vami virtualno debatiram, dru?im se pa z dru??ino, ki si jo izberem v ?ivo in na pristni na?in. Vi ste pa? generacija interneta, zato pa je ve?ina od vas ?e ledik, ker si ne znate dobit dru?be in partnerja na "star" klasi?en na?in. Na veslici ali pa pri ma?i recimo. Torej vi ste tisti, ki nimate jajc, saj si ne upate vspostavit kontakta iz o?i v o?i.

In men va?a dru?ba za dru?enje v ?ivo pa? ne pa?e. Mi zaradi va?ih izjav pa? ne sedete.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Recimo :blush:

A to pomen da si ti orng "?ivina" tam v firmi? :bravo:

Hmmm, ne vem. Moja ?ena pravi, da mam eno oreng "?vino" med nogami. Ne vem no, ona tako pravi, da ne bo spet kdo tukaj reku, da se hvalim.

@Dej ti Jest men povej, zakaj naj bi jaz pri?el zadaj za Gamo? Kaj sem zgubu tam? A da bi se ?e tam pri?kali? A pl ?e bi jaz pr?u za Gamo bi bli p mi vsi prjatli in se trepljali po rami.

Jest, tvoja stvar je kaj ti men verjame? in kaj ne. Jaz tud ne verjamem, da tukaj ni divjakov. Jaz to vem, ker nisem po ?upi priplaval. Tle je polno cestnih divjakov samo priznat no?ejo. In na vseh avtomobilskih forumih je tako. Vsi samo pravijo mi nismo nobeni divjaki, so pa eni drugi, ki divjajo. Ja le kje so ti divjaki vsi. A pri ma?i?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?eprov Lojz, neki pa ne zastopim - zakaj bi ?ital Biblijo med ?ihtom, a nimate ni? za delat al kako? :blush:

Sej ?e ti je do branja kakr?nega koli ?tiva, pa pri tem u?iva?, lahko to po?ne? v prostem ?asu :P

Ni va?no koliko ?asa dela?, va?no je koliko naredi?. Pa? ne delamo vsi za trakom in na normo. Ne bo? verjel, ampak dolo?ena dela zastavi?, in v dana?nji dobi moderne tehnologije potem samo ?e ?aka? in kontrolira?. Tako kot, ?e doma kuha? gola?. Nalupi? ?ebulo, nare?e? meso, name?e? za?imbe itd...pol pa samo ?e ?aka? in me?a?, da se to skuha. In pol se gola? kuha sam, le vsako toliko malo preme?a?, med tem pa lahko srfa? po netu, popedena? svojo ?eno, ?e jo ma?, al pa gre? na strani??e lulat in kakat. nekako tako je to. Si razumel?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e vam bodo skenslal net ste si sam kriv, smo vas silili da ste tukaj ?.

Evo, to je spet en vzorec tvojih bolanih "argumentov"

Ko se o ne?em debatira ma? ti zmeraj take bolne odgovore. Enako si reku za vinjete. ?e?, men vinjeta pa?e ker se tako vozim ceneje, ti pa ?e no?e? svoje vo?nje po AC pla?at dra?je kot jaz, se vozi pa po kolovozih. To pa je argument. Pa ?e se ne motim si nekomu na forumu tud zabrusu podoben "argument" na temo o dizlih. Ti si pa? svoj prav "argumentiral" tako da opa? ti nisi kriv, ?e se ljudje vozijo v kolonah in naj se pa? preselijo drugam, ?e jim to ne pa?e. In zdaj si spet zinil podobno, ?e? da sem sam kriv da me bodo internet skenslal. NE kriv je nekdo od tukaj. S tega foruma. A so taki trapasti odgovori zate argument? Nekdo debatira o problemu in morebitnih re?itvah, ti pa tak?ne trapaste ven me?e?. Torej tvoj argument je, ?e se nekdo ne strinja s tem kar tebi pa?e, naj se preseli, al pa hodi pe?, al pa kar odseli na Pluton.

Zakaj pa pol ti ljudem kadar se jim mazda pokvari sploh pomaga?? Zakaj ti, kadar ima nekdo probleme z mazdo, raje ne re?e?, ej, zapel mazdo v grmovje in kupi Golfa. No, nekako taki so pribli?no tvoji odgovori.

In ne seri s tisto tvojo ponudbo o zastonj vinjeti. Nisem jaz edini ki mu vinjete ne pa?ejo. Torej ?enkaj vinjeto vsem, ki jim vinjeta ne pa?e in ki jo ne izkoristijo v celoti. To je re?itev, ne pa tisto tvoje podjebavanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ti zaradi nas lahko bere? Sveto pismo, Koran, zbrane dela J.J. ali pesnitve Katarine Kresal.

Sam tvoj post je bil mi?ljen kot provokacija in si hotel da se nekdo spotakne obenj. Tako da ne stokaj, da se ti godi neka krivica, ?e sam provocira? in upam da se nekdo spotakne. ?al se je nekdo.

Da ne bo? sko?il, da sem nek nestrpne?, ker ne hodim v cerkev. Sveto pismo sem prebral ?e dvakrat, upam da dobim tudi Koran kdaj v roke, da vidim what gives. Dokler mi ne bo? "prodajal" bedarij ti moli, voli kogar ?e? in mislim da se ostali strinjajo s tem.

Nestrpnost vidi? verjetno samo ti, vem da so tu na forumu ljudje, ki volijo in molijo druga?e kot jaz pa se noben z nobenim ne spri?ka. V veliki ve?ini vsak kulturno predstavi svoje argumente in to je to.

Za primer lahko vzememo Bossov ?lanek. S tvoje strani nisem zalsedil nekih konkretnih predlogov, razen nekega ?aljenja. ?e ?e neki ?infa? potem vsaj predstavi svoje predloge in mi?ljenja oz. predstavi neke podatke/dokaze.

PS: ?e zmeraj ne verjamem, da te je kdo ?pecal IT-ju. In da ja to bolj na tvojem zeljniku zraslo.

Kaj pa je to druzga kot nestrpnost, ?e jaz povem da bom Sveto pismo bral, pol pa eden sko?i in re?e naj se to pobri?e? Kaj je pol to druzga? Vse to sem podkrepil z ARGUMENTOM, da bom to bral zato, ker bom zdaj imel ?as, ker mi bodo internet skenslal. A ima? mogo?e slabo vest zarad tega? A si mogo?e imel ti kaj zaslug za to? Kak?ne argumente, zaboga bi pa ti ?e rad? A ni to dost argumentirano? Povedal sem kaj bom bral in zakaj bom to bral. Kolk argumentov ?e rabi??

Tista Bossova teorija je bilo ?ele nabijanje brez argumentov. On je pisal to kar vi tukaj kuhate. Jaz pa sem povedal, da so drugje po svetu z radarji ?e re?ili velik del problema. Tako so naredili v Franciji in Montekarlu. To je sprobano in to je dokazano. In ?lender je povzel izkz?nje od tam. Bosss in vi pa nabijate kar nekaj brezveze o providah in ostalem sranju, ki pa se niso ?e nikjer po svetu izkazale za re?itev teh problemov. Te provide bi povzro?ile samo kaos kot na divjem zahodu, saj bi se pred provido podil divjak, za divjakom pa provida. In to bi vi prodajali za re?itev? Blabla....Taki predlogi padajo lahko samo tam, kjer se problem NO?E re?it in tam kjer se ho?e problem ki je DEJANSKI in bistven, prekrit. Torej Bosssov predlog je metanje peska v o?i. vam pa to metanje peska pa?e.

Mah spet smo od za?etka....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

U bistvu je bila s tabo aktivna samo ena "konstruktivna" debata... in to je tista o vinjetah. Vse ostalo, roko na srce, je bilo zgolj in izklju?no nabijane suhe slame.

aVid

A res? Vpra?aj YavarYe X6V6-ja ?e je bla tisto res aktivna debata? Tam sem pravzaprav do?ivel prve gro?nje in diskvalifikacije s tukaj?nje strani.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz nestrpen si ti in to do vse nas tu, v vsakem tvojem postu se to ka?e tudi v tem, mene sploh ne briga kaj bo? ti delal, samo to da dela? v slu?bi ?e vse kaj druga kot je delo za katerega si pla?an, to pa tvoji ?efi o?itno dobro vejo to pa? se bo? moral sprijaznit, da privat zadeve ne spadajo v slu?bo. Pa kaj ti bere? mene sploh ne briga, zaradi mene lahko tud Koran bere?, ?e ti je tko v?e? ali pa sveto pismo ali kakr?no koli poezijo ali kaj druga.

A da tebe ne briga kaj delam v slu?bi? Men se pa zdi da glih tebe to najbolj moti.

Ker nisi znal argumentirano debatirat z mano si za?el pa sikat, ?e? kaj delam jaz med slu?bo, pa kaj bi ti naredu, ?e bi bil ti moj ?ef itd....Kaj to tebe briga? A sem se jaz utaknu, v tvoj ?as ter slu?bo in kdaj ti pi?e? po netu? Kaj ima to veze z vsebino debate? Kot bi ti v trgovini trgovki reku, da ji ne bo? pla?al, ker je njen o?e partizan. Kaj ma to veze z robo, ki bi jo ti rad v trgovini kupil?

Jures je pa itak za?el grozit, kako bo on javil na?i IT slu?bi, ker nekoga tam pozna. A je to na?in, kako uveljaviti svojo teorijo?

Lojz sej ne vem kaj naj bi blo tle z ma?o narobe (sam sem bil ravno v?eraj), ampak neko obna?anje pa se vseeno pri?akuje od vernika, ne da direktno pljuva vse okrog sebe! <_<

Jaz tud ne vem, kaj je z ma?o narobe. Vpra?aj svoje soforuma?e. Ko jaz omenim tukaj ma?o, ?egnanje ali sveto pismo, oni znorijo in jemljejo to za provokacijo, ki jo je treba takoj likvidirat.

In kje pi?e, da morajo verniki po?ret vse kar ateisti in antikristi skuhajo? Zakaj bi moral bit vernik zmeraj tiho?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojzo... jaz sem bil tisti ki sem reku naj se zadnja dva posta zbri?ejo.... ker je ?lo spet za o?itno in direktno provokacijo...

Lahko bi napisal da bere? sveto pismo.... ni pa imelo smisla poleg tega poudarit dejstva, da more? brat ker smo ti mi kao nekaj grdega zakuhali.

skratka... ne obto?uj ljudi ?e nima? pravne podlage za to...

LP D

Ma dej mir. Kaj nimam pravne podlage?

Zdaj ne bom imel interneta (tle ste mi to zakuhal) in bom namest srfanja pa? nekaj bral. Odlo?u sem se za Sveto pismo. Kaj ti tle ni prav? Kak?na provokacija je to? Daj ne seri, nestrpne? jedan.

A ?e bi napisal da bom bral temelje marksizma al pa Drnov?kovo knjigo bi blo pa uredu? To pa neb bla provokacija?

Daj nehaj lagat sam seb. Nestrpen si do cerkve in vernikov pol pa take nebuloze pi?e?. Ti imej za bedaka svoje star?e, mene ne rabi? imet. Se je tukaj dost pokazalo kolk vam pa?e, kadar omenim, da bom ?el k ma?i. Takoj pljuvate kot kak?en ?ikar, ki tobak ?ve?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ej Lojz spet ne more? iz svoje ko?e in obto?uje? ljudi brez dokazov, pa da bo? vedu vem sam to kar sam skoz nakalda? da dela? v dr?avni slu?bi, kje pa n vem tak da jaz nisem bil. Poleg tega pa mi ni te?k priznat, da sem glasoval, z DA da se poslovi? od tu in to samo zaradi tvojega arogantnega obna?anja in obto?evanja ljudi, ki jih sploh ne pozna? in da ne re?em, da jih obto?uje? brez dokazov, kar ?e ?e ne ve? je celo kaznivo dejanje, samo o?itno takim kot si ti sploh ni pomo?i, zato pa se ?e vedno ogla?a, ?eprav si ne vede s tem sam seb Lojz koplje? jamo in ni ?uda da se je toliko ljudi obrnilo proti tebi in je rezultat tak, da najbolje, da l?imprej zapusti? ta forum in pi?e? raje po kakem drugem forumu kjer je polno tvojih podpornikov, tu pa ?e ?e sam ne vidi? je nas ve?ina ?e sitih tvoega arogantnega obna?anja in ?aljenja.

Dej ti majstr ne rabi? ti men o obna?anju. Poglej samo zadnji primer v temi o knjigah. Vsi tam pi?ete katere knjige boste ali ste prebral, ko pa sem jaz napisal, da bom prebral Sveto pismo, je pa en model takoj sko?u in zahteval da se ta moj post pobri?e. Zakaj? A mi lahko kdo tukaj pove zakaj bi se moral moj post kjer sem napisal, da bom prebral sveto pismo, brisat? A zna kdo na to odgovort? Jaz znam. Jaz imam odgovor. Ker ste tukaj nestrpni, ko sto mater. Nestrpni ste do vseh ki mislijo druga? kot vi. Nestrpni ste do vernikov, policije, ?lendra in do vsazga, ki vas opomni, da mogo?e kaj ne deklate prav.Tle ste, kot sem ?e napisal, sekta, ki ne mara nobenga ?e misli kaj druga? od vas. Ne marate ljudi ki hodijo v cerkev. Ej bolano. Da vas ni sram. Zakaj? In pol tle pi?ete kako ste tukaj dobri in oh in sploh...Ja gobce ?e imate polne dobrote, v resnic je pa vse kaj druzga. To kar ste pravzaprav sami, o?itate drugim. Samo nekaj lepore?ite in se delate fine, pol pa v hrbet zabijete no? vsakmu nasprotniku. Jasno, v slogi je mo?. Tud to ?pecanje na na?o IT slu?bo je pokazatelj kak?na raja ste tle. Da vas ni sram.

Sem glasoval z NE am sedaj mi je ?al.

Bom pa jaz zate obkljukal DA. Jaz ?e nisem glasoval. Torej bom popravil tvojo zmoto, tako da ti ni treba bit ?al.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

G.Lojz ste mogo?e opazil , da tukaj ni trgovina, gostilna, kafi?, cvetli?arna, bankomata, otro?ke igralnica,...

Seveda sem opazil. Ampak ti ve? informacij lahko dobi? tam kjer je ve? ljudi. Ve? glav ve? zelja. Je tako? In ljudi skupaj privabi? tako, da jim vbudi? zanimanje in radovednost. No, to sem pa jaz naredu. Vsaj to mi lahko prizna?.

Si upa? stavit, da bo zmojim odhodom na tem forumu manj obiska? Nekaj ?asa boste ?e, kot sem ?e napisal, tukaj na silo nekaj brezveze nabijali - ircali, potem bo pa po?asi padlo vse skupaj v zato.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.