No da opi?en kaj se je zgodilo. Se lepo s svojo bolj?o polovico odpraviva na sre?anje, kjer se je najdla dokaj enaka zasedba kot zmeraj. Bili so yavarje, symon, uklopko, speed in seveda labi the la?ni
In ker sm biu dokaj izmozgan ?e od u?eri, pa la?en tudi, seveda povabim labija ?e greva skupi v meka.
In on odgovori DA NE GRE KER JE PREVE? UTRUJEN
Mislu sm da se zajebava, nakar ga ?e enkrat upra?am ?e me je razumeu, da sm reku ?e greva v meka jest. In on ponovi da je preve? utrujen in da gre domov
Sm mislu da bo prej konc sveta predn bo labi the la?ni zavrnu hrano, ampak se o?itno tud ?ude?i dogajajo.
To pa bo sre?anje za zapomnt. Seveda sm biu pol tok zgro?en nad labijevo izjavo, da sm mogu pojest 3 DCB-je in pomfri da sm pr?u k seb.
Sva?ta
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Drga? se mi zdi pa logi?no, da majo tlele tovarni?ke podatke, pol pa ?e jim je npr. Symon svetvov kaj nej nardijo da jim bol voz bl letu in mev ve? konjev, pol grejo mjbi blizu 300 kmh nekteri od njih!
Sorry Simon, sam ta je bla pa mo?na
Tko k pravi Hopla, kaj pa ?e je use res
POZOR!
Moj prvi avto je biu Hjunda ponzl. Avto mi je ful prirasu k srcu, ?e posebi zato ker je blo dost zajebancije z njemu pa nkol me ni pustu na cedilu. Biu je pa mi?je sive barve, terensko dvignjen, seveda obvezno Dolni?ar 13" feltne , pa mazda-si.net nalepka zadi
Uglavnm ?e zdj mi ga je ?ou, slike pa prpopam ko pridm do dvojga kompa.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Use naj naj mazda? :mi pijemoo:
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani