Sem mislu danes čez noč še ostat pri bejbi v Celovcu in zjutraj it na šiht, ampak ne moremo dopustiti teh SDS ksihtov, zato sem šel ob štirih na pot in direkt na volišče
Jaz se ne grem več, ker sem lih tako zbolel za covidom po tretjem cepljenju in imel še dolgo posledice. (Nič za jamrat, sicer)
Bi reku da bi v tej fazi več naredili s testiranji, pa dvomim, da tudi testi še kažejo realno sliko.
Ne vem pa zakaj bi plačevali račune, sej je naloga države, da zagotovi intenzivne oddelke neglede na "solidarnost" naroda. Poleg vsega plačujemo vsa ta dopolnilna zavarovanja - verjetno ne za bv (ali pač).
Kakšna sreča, človek??? Totalni DeSUS voznik, ki ne loči več leve od desne (ne mislim političnega pola), da zapelje na cesto v napačno smer, kaj je tu sreča??? Enostavno že kdo mlajši ni primeren za vožnjo, to je to, nastradajo pa potem nedolžni udeleženci, tako kot zaradi kakšnih "fajhtnih", ko umre cela družina ali pa ostanejo mali otroci brez staršev, invalidi, itd.
A je sploh kakšen detajl te nesreče? Ker v nedeljo ko sem vozil po obvoznici in je bil skoraj vsak izvoz zaprt zaradi maratona, sem pomislil, da bo 100% kdo obračal in vozil v napačno smer.
Točno sem vedel, kaj me čaka, hahahahaha. Pozabil si navest še, da je mizoginist.
Si kdaj v celoti poslušal njegove izjave o tem al samo prebereš na googlu oz. MSM, kaj ti povedo? Ker mi je zanimivo, da ste vedno limali tuki gor neke factchecke, tukaj pa niste toliko, da bi preverili, kaj dejansko drži.
Ampak, da sem retard sem od tebe izvedel že lani med korona fašizmom, tako da mi je vse jasno. Vse ima svoje vzporednice.
No, Tate-a spremljam že dolgo in se je že neštetokrat moral zagovarjat glede vseh teh stvari in za moje pojme logično obrazložil svoje trditve, ki so večinoma vzete izven konteksta (in tudi to je objasnil, google it). Jebeno je, če se tip zavzema, da bi bilo na svetu malce več alfa samcev in manj moških pičk, ampak lažje je to prebavit na način - ja ja, pretepa ženske, tip je bad guy. In to brez, da preverijo ozadje, LOL.
Ne, z alfa samci ni nič narobe. Ampak on si pod alfa samce predstavlja ljudi, k jim je posilstvo kul. In ja, to je povedal v veliko podcastih. Nič ni izvzeto iz konteksta.
Andrew Tate says women belong in the home, can’t drive, and are a man’s property.
He also thinks rape victims must “bear responsibility” for their attacks and dates women aged 18–19 because he can “make an imprint” on them, according to videos posted online.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Raj bi živel v Severni Koreji, kot še en režim pod Janšo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani