Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Zajc mi je u?el :(

Sem bla u?er na sprehodu ob na?em predragem Jo?etu Pu?niku. Pa je en tak reeeeees velik kunc tekal po polju. Pa jest itak za njim, z boomerangom v roki :D Pa mi je u?el, baraba mala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boomerang mi je pristal 1 stran od noge :ouje: Ta zadevca res pride nazaj, ampak ga mor? prej fiiino zdresirat (kot mo?ke, zato pa je TISTI boomerang :P)

Ker ?e ne se lahko zgodi, da ga fa?e? kam med u?i. :D Si bo treba preventivno omislit ?eljad.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm u LJ vidu Mazda 2, avto?olski voz, se mi zdi da od Brulc-a! :P

Jest sem jo ?e ve?krat. Sem rekla, da ?e zgubim izpit slu?ajno, grem definitivno delat na M2 B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zmaj :)

Dosao unuk narkoman kuci i pita baku "bako jel si vidla one moje tablete na stolu???"

Baka: "pusti ti to nego jel si vido one zmajeve u kuhinji!!!

Podnapise prosm, k druga? nam zastopla :ne vem: :rolleyes:

Aja no, po?ak.. ?e 13x preberem, pa bom razumela...

11...

12...

13!

Ahahahahahahahahahaha :hohoho:

A so bli X-i?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene :bravo:

A to je pohvalno? :( No, res je, da bolj? to, kot pa da bi ostal brez ledvic :wacko:

Druga? sem pa jest usposobila mojga zmaj?ka. No veeelik zmaj, hitr ko hudi? :D lete?i zmaj, da ne bo pomoje B)

Tko da ?e bo kdo vidu kej lete?ega nad barjem... to sem jest, ko me je odpihnilo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons se mormo pa Ljubljan?ani kar pohvalit, da smo vidli son?ka :ouje: ?ist ?udna re? tale sonce, ?e ga 1 mesec ne vidi? v LJ :D

Tako da sem izkoristila dan in naredila 20km turco z biciklom :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolk ste bili kaj "pridni"
Napisano

Jest sem pa prej stopila na tehtnco pa mi butne ven... 118,4...

Wtf?!?! ?esa!? Ego? IQ? (ma ne, to je mal premal :D)

A, lb so ble na?timane :P

S tem da sem bla oble?ena kot medved, in sem sam prah pobrisala s tehtnce in ?la.

Ampak pomoje sem na istem, ker se prehranjujem zdravo B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

?e ?al ti bo :(

Sej mi je ?e...

Ok, ?lovek bi razumel, ?e ima? problem med koleni, ne pa samo z enim kolenom. :D

Se opravi?avam no :D najprej zdravje, pol kultura.. al pa smu?anje al pa karkoli.. no sicer se da na trenutke zment tut obratno, sam nima veze ^_^

///Hmm, kaj sem s tem hotla povedat?? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hehe na katerem serverju si? Jaz sem na 1. in sem ?e ?isto sve? (kar pomeni da me 13 dni ?e ne more nih?e napadat :P ). sem pa kot Rimljan in ?e se ne motim sem na jugovzhodu doma (obe koordinati sta v minusu zda pa ne vem :ne vem: )

Aja sumim da ni bela 323f ker je le 3 vratna. Me po bo?ni liniji bolj spominja na Nissana 200SX. Un rde? je pa res 100% Peđo.

Jest sem na s1 in s3.

?e neki ?asa igram, tko da sem bla umes ?e dost visoko, ampak so me zbili s 1500 preb. na 500. :( Ampak se ne sekiram :)

Druga? sem pa jest tut na JZ. Sam malo veliko nad tabo.

Prijavi se ?e na s3, ker je novej?i in ljudeki ?e niso tako mo?no razviti. Ma? ve? ?ans za napredovanje :)

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

Mene ne bo, ker me zebe :(

No, ubistvu se ne upam riskirat, ker mam ene probleme s kolenom. Tko da bom raj po?akala ?e mal s smu?kanjem.

Next time... (sam ne jutr.. :P)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.