Sem bla u?er na sprehodu ob na?em predragem Jo?etu Pu?niku. Pa je en tak reeeeees velik kunc tekal po polju. Pa jest itak za njim, z boomerangom v roki Pa mi je u?el, baraba mala.
Hehe na katerem serverju si? Jaz sem na 1. in sem ?e ?isto sve? (kar pomeni da me 13 dni ?e ne more nih?e napadat ). sem pa kot Rimljan in ?e se ne motim sem na jugovzhodu doma (obe koordinati sta v minusu zda pa ne vem :ne vem: )
Aja sumim da ni bela 323f ker je le 3 vratna. Me po bo?ni liniji bolj spominja na Nissana 200SX. Un rde? je pa res 100% Peđo.
Jest sem na s1 in s3.
?e neki ?asa igram, tko da sem bla umes ?e dost visoko, ampak so me zbili s 1500 preb. na 500. Ampak se ne sekiram
Druga? sem pa jest tut na JZ. Sam malo veliko nad tabo.
Prijavi se ?e na s3, ker je novej?i in ljudeki ?e niso tako mo?no razviti. Ma? ve? ?ans za napredovanje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zajc mi je u?el
Sem bla u?er na sprehodu ob na?em predragem Jo?etu Pu?niku. Pa je en tak reeeeees velik kunc tekal po polju. Pa jest itak za njim, z boomerangom v roki Pa mi je u?el, baraba mala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani