Peljal Cameron (dobra stara ALU specialka) na fajn krog. Čez Javor na Trebeljevo, Litijo, Vače, Limbarska Gora, dom na Uštah (prejšnji teden prvič slišal za ta dom), Kresnice, lj.
Iz Moravč na Ušte mi višek testosterona ni dovolil, da nebi držal tempa s tremi majstri na E-Mtb. Fajn smo se imeli, pokazali pot, jaz njim prestavil STKP.
In cel vesel, ker sem obrnil 4000i kilometer letos 😎😎😎
Asics so zelo specifični copati, meni zelo dobro pasejo na nogo, poznam pa veliko ljudi, ki jih videti ne more.
Sam imam Asics gel sonoma 3 gtx za tek v snegu in nasplosno pozimi, za poleti pa Nike pegasus, ki so mi kot uliti (sem probal vse živo in tudi bistveno dražje, pa je to to).
Mi pa Asics zdržijo max 700km (ena zima) in vedno popokajo na narti. Saj na toliko naj bi jih tudi menjavali.
Zna bit, da je res. Ravno zadnjič grem preverit tlak gum na petrolovo črpalko in za eno mizo sedi pet modelov. In plačajo, vstanejo in vsak se odpravi proti svojemu bmw-ju. Nisi mogel določiti, kateri avto je starejši letnik.in kateri lastnik ima bolj šuškavo adidas trenerko. In gasa, vsi so seveda pustili gume na asfaltu oziroma so naredi po primorsko "žgomade". In so dosegli svoje, da so jim vsi za ostalimi mizami smejali.
@Boss, meni je 1x na lepem, kolo stoji doma v garaži, vsekalo in gumo odprlo kot balonček. Samo stoj pa glej. Pa nove gume, Continental. Zamenjam gume, zopet nove, pa mi je med vožnjo v službo na lepem zopet vsekalo in zopet odprlo gumo kot balonček. Ti upam, da si imel vsaj krpice s sabo in rešil zadevo.
@Nejc1986, ja, ker smo mi imeli prvi nov vodovod že okrog leta 1996/97. Potem so razkopavali cesto proti Trebeljevem in Malemu vrhu (ker se tam voziš, lahko vidiš da je bil en rob ceste naknadno asfaltiran), potem pa še do Volavelj. Lani pa so iz Volavelj vlekli vodovod še na Janče in potem Gabrje (ja, smo priklopljeni na nov vodovod sedaj ), sedaj pa naj bi še naprej v smeri Vnajnarje. Žalostno, v kaki dobi živimo pa še vedno ni dostopa do pitne vode!
Tole mi deluje kot da ali je bil šlauf priscipnjen s plaščem ali pa je bil trak na feltni zamaknjen.
Te dni še nisem šel do šole ali mimo nje Nekaj delajo glede vodovoda in priključke. In ravno nad šolo je vodno zajetje. Če že bajk tebe vozi, ga pa še ti malo nesi
Jp, sam je malo zoprno hoditi v kolesarskih čevljih po blatu in travi saj med Volavljami in Jancami tudi nekaj delajo?
Jup, uštna turca! 👍 Mimo Tatjance pa ne gre vidim!
SI že poizkusil v dolini naselja Gozd-Reka, v smeri Račica-Štanga-Tuji Grm? Neprestano samo navzgor Tudi luštna turca. Odcep za Račico je, ko se iz Trebeljevega spustiš v smeri proti Litiji in takoj ko prideš do konca v dolino, je D najprej odcep za Gozd-Reka, od odcepa naprej je mostiček, kratka ravnina, ovinek L in za ovinkom takoj L v hrib. Je tudi tabla.
Aja pa če se že voziš Janče-Gabrje-Vnajnarje pa pridi 1x na kako tekočino
Vem kje se gre za Racico, ampak še nisem šel
Tnx za povabilo, bom imel v mislih
Je pa cesta na Janče iz doline Besnice pri OŠ zaprta, ne? Asfaltirajo. Je treba nosit bajk 100m
Ravnokar pogledal ponovitev dirke (sem se zadnjih 19h pametno izogibal virom informacij, kjer bi lahko nehote ujel rezultate. 😂).
Škoda za Maxa. Taktično so jih povozili. Nevem zakaj ga niso takoj naslednji krog poklicali v bokse po nove gume, da bi bila z Ham poravnana). Saj ne da sem fan Maxa, sem samo izrazito proti Lewisu.
Leclerc lepo z 4im mestom (jebemu dejstvo, da se Ferrari fani veselimo četrtega mesta), Perez je sila povprečen (in nevem zakaj ga nekateri tako kujejo v zvezde). Mick pa lepo sodeluje s kripo od Haasa.
Uf meni je pa ravno irish prav tako super. Se pa je izogibam, tako da največkrat pade ravno podaljšan espresso. Na koncu je itak vse isto instant s*anje. Ni to kava:)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fak.... Ali pa tisto k so meni v gostilni trgali 650 eur namesto 6,50eur za malico... Jaz pa seveda nisem pogledal znesek ko sem vtipkal pin.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani