Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, pod kak?no zvezdo sem rojen, ampak danes sem spet "cukal" bencin iz dizela?a. Sploh ne ?tejem ve?, kolikokrat sem ?e to po?el. No, dokler ne iz svojih dizela?ev, je vse v redu...

Sem pa spet dobil 50 litrov bencina z nafto...

au?. to se je tudi meni enkrat zgodilo in upam, da edinkrat. :D ?kodo fabio sem imel 4 leta, ko mi je ratalo nekega dne natankat 30? bencina not preden sem opazil, kaj delam. good job me. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ni vrag, da ne bo? zadel iz parih center?utov, ?e si za 2 glavi vi?ji od njih. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez celotne praznike sem delal, jutri in v torek imam pa dopust, juhej.

Aja, pa to koristim lanski dopust, ker ga morm pocasi porabit. Bom pa doma, pa ?e se zna zgodit, da bom mogu delat za ?iht... Trololo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj smo imeli zaklju?ek na ?ihtu na Neboti?niku (kot vsako leto). Spet cela fensijada. Ampak, kar me je pa res pozitivno presenetlo, je blo pa to, da smo mel hud team building pred ve?erjo, kjer smo se razdelili v ekipe in smo morali posnet kratek film?ek z neko izbrano temo. Na koncu je bila podelitev oskarjev + smeha polna skleda. Huda ideja. :) 

Na bo?i?nico bomo pa verjetno morali po?akati do januarja... upam, da se bo spla?alo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sem ?el v petek znova tankat po prevo?enih cca. 1050 km. Torej je o?itno res plov?ek nek na pol poti za?tekal. Sedaj pa spet ka?e tako kot mora.

PS: Pa ko sem natankal sem preveril koliko ka?e potovalni ra?unalnik in je kazalo 1384 km. Zdej kolk je to faljeno pri drugih pa ne vem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okna
Napisano

Po?asi bom tudi sam ?el v prenovo oken (drugo leto) in sem tudi sam iz savinjske regije. ?e bo? kakega dobrega dobil, se priporo?am za kontakt. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako prosim - kak?en domet ti napi?e? To ma? ti neki zjebane merilce, ker pri tem dometu bi morala biti poraba 4 litre na 100km. Meni po polnjenju napi?e domet okoli 900-950km. Moj predlog, ti se samo vozi pa opazuj kaj se dogaja, ?e pa ho?e? biti ziher pa ?e kantico z 10 litri nafte notri, ?e bi slu?ajno zmanjkalo. Takrat samo doto?i pa s pumpico v motornem prostoru ustvari pritisk, da bo avto nazaj v?gal.

mah ko natanka? itak nabije domet na ful, potem pa se zni?uje - zadnjih 200 km nekako hitreje pobere, to je pa to. avto mam eno leto in ?e nikoli nisem obstal zarad tega. avto tankam do takrat, ko ro?ko prvi? ven vr?e in vedno naredim nekje 1050 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Matr mas sfukan volan pa samo 170k prevozenih...

Jaz jih mam cez 200k pa je kot nov

To sem napisal ?e v eni drugi temi glede volana. Ko sm avto kupil lani je mel 117k km prevo?enih in je bil volan rahlo na?et, zdej se mu pa ornk vidi, ja.

S ?kodi fabio sem naredil 225k km in je bil videt kot nov, tuki je pa jeben drug material in se takoj vidi razlika...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Am, nisem bil pozoren ali je bilo na F, ker se mi je mudilo naprej in tema se je delala. Opazil sem ?ele danes, ko sem se peljal proti domu.

Bila je majhna bencinska in ni variante, da sem pla?al drugemu, ker sem videl koliko moram pla?at na svoji ?tevilki.

Ma ne vem, zeloooo ?udno vse skupaj, bom vsekakor spremljal naprej, ?e je kej narobe z avtom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ljudje, a je mo?no, da sem v?eraj tankal na Petrolu 57 litrov (70 eur), naredil 161 km in imam ?e malce ve? kot polovico tanka?

Nafta mi ne uhaja, saj bi videl kak?en flek...

Sem pogledal google maps timeline in se mi ujema s ?tevilom kilometrov na ?tevcu avtomobila (161 km), porabo imam na potovalnem ra?unalniku 4,7 l/100 km. V glavnem vse ?tima, samo litri v rezervarju pa ne?!?!?!

Ra?un:

20171116174640.jpg

Slika ?tevca goriva, kilometri in ura, ko sem bil danes doma:

201711161719561.jpg

Sem klical na Petrol, kjer sem tankal in sem povedal ?torijo in mi je prodajalec zagotovil, da to ni mogo?e, da bi tankal manj kot pi?e na ra?unu...

PS: edino, ?e mi je nekdo pono?i ukradel iz avta 20 litrov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po dnarju gre hitro, ja. Za safari park smo pa dobili popust v na?em kampu, tako da smo tudi tukaj pri?parali nekaj. :)

Za 50% off za Gardaland je pa potrebno kupit Kellog cornflakes-e in na zadnji strani je kupon s popustom, ki ga samo izre?e? in odnese? s sabo tja. Mi smo pred odhodom lepo kupili 4 ?katle tega in so otroci veseli, ker imajo za jest, pa ?e 70? smo s tem pri?parali. Velja pa za ve? parkov po evropi to.

kelloggs-coupon-theme-parks-2017.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pob, kak?en imate plan za Gardsko jezero, Gardaland...? Kje boste spali?

Zanima me ker tudi jaz planiram izlet ob Gardsko jezero.

Jao, ?ele sedaj sem videl, sori.

Bili smo ?isto ob jezeru v Butterfly campu. Preko Megabon smo dobili ugodno mobilno hi?ko za 3 no?itve. :) Ta kamp je pa nekje 5 minut vo?nje od Gardalanda. :)

V glavnem smo nazaj iz super po?itnic. Rahlo utrujeni, ampak je bilo vredno. :) V nedeljo smo bili v safari parku, kjer se vozi? med ?ivalmi in nato pe?ke obi??e? ?e velik ?ivalski vrt, ki ti vzame skoraj cel dan. V ponedeljek pa cel dan Gardalanda s 50% popusta (cca 70? smo samo pla?ali), otroka sta u?ivala na max. :) 

Spomladi verjetno ?e ena runda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.