Zanimivo, da je bil va? adut edini, ki ni dokon?al dirke, kej takega se pa ne spomnim, da bi "morali" vsi kon?ati dirko, se pravi vseh 24 bolidov. Tokrat res ni imel sre?e. Nicu pa se zna s tole zmago total utrgat, pa da vidmo, ?e ga bosta Meka uspela za seboj dr?at ?ez sezono.
P.S. ?e se ne motim je ?umaher odstopil v 13.krogu, koliko postankov pa naj bi imel ?e do takrat na svojem kontu? Hemi je imel namre? enega?
Zelo zadovoljen z razpletom in pa ?estitke tamalmu za zmago.
@Jures, ne vem ?e si porajtov, ampak ?umaher je s postanka pri?el nazaj na progo ZA Hemijem, tko da ne bi o "pranju" Aja, sicer pa imata Nico in ?umaher isti avto, tako da to je najbolje relevantna primerjava, pomoje.
Lepo je bilo videt 3 "Mercedesove" dirka?e in g. Hauga na odru!
ne zakaj bi se matral, das pumpo noter stisnes in ko naredi klik ven pa je...
pri stari sestki ponavadi sem tankal okol 50l (ko se je prizgala lucka), tukaj pa okol 60l...tako da so izboljsali lucko za rezervo
mi je pa ostalo od zastave 128, vedno resetirat stevc ko tankam, ker pri zastavi sem mel pokvarjen kazalc bencina in tako sem vedno racunal na priblizne kilometre se za kok mam bencina...
Pol si na nek na?in (pozdavestno) ?e vedno Labi Stojadinović (ups, 128-kar, hehe).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
8-ica je uspela!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani