Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Kak?en Real - Schalke??? To bi namre? pomenil, da bi Real (najverjetnej?i nasprotnik njihov je iz Katalonije) premagal va?e Unicefarje! :whatever::harhar:

aja hudi?a ni ve? ?reba pozabu

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

mam rezervirano Cupro pa kup dela :vskalo::vskalo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To pa ne bo dr?al - Toma? je ?e pred ?asom eno predelu na LPG :harhar:

uuuu ga bom vpra?u za kontakt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Inter se pa ne more ve? zdej takole vle?t...proti Bayernu so imeli preblisk, a povozil jih je Milan v soboto, sedaj ?e ?alke...dost njih v LP...

Upam na Real - Schalke!!!! Sam Raula ne vem ?e bojo dali na zelenico Madrida.....psiha...ko Fabregas na Nou Campu

Od vseh iger je najve? pokazal prav Schalke, ko je ?el njihov valjar proti golu interja so dobesedno asfaltiral makaronarje....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po CX-7 je MX-5 verjetno prva na plin v Sloveniji

Range 1100km :D

Opis in izku?nje sledijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Torej, kaj ho?e? po?et v lajfu :blush::hudicek:

davi ljudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car and user
Napisano

Ta ma?ina je v golfu od sestre - karavan in v Seat Ibizi, ki smo jo degustirali v soboto...

Lahko si predstavljate razliko.......izklju?no zaradi te?e in upora...

Je pa bica zrasla v pm, ?ez 4m ima, moja prva je mela 3,8m...

?e to - poraba 3,8L na 100 z TDI 1.2/75KM ma?ino s povsem dovolj navora 180nM za tak avto in poraba 4,7 s 1.6 TDIjem :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=92bY44yCPlE

tole pa je :hudicek:

prau? da Maja K. ne bo dala ve? ?enske teko?ine k di?i po vanilji... mo?kemu :hudicek::hudicek::hudicek:

sori ampak je podn komad za ?ile rezat :/ in to furamo na E.S 2011 :vskalo:

no sej to sem reku....ko Christina Agilera ki se pa?i v mikrofon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Kok pa tamala raztura, upam da zmaga to na?o EMO, pa morda ?e kaj ve?! :danzoman::ljubezen:

Meni osebno ?e eno slovensko pa?enje ........................ne zna peti pa ?e se ubije?, zgleda pa :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

evo za vas da se boste mal ogrel pred poletjem .. neki novga

ogledov pa tud ?e ni velik :blush::hudicek:

a ni to pevka Mr. President? ...coco jambo pa to, sej je isti ?it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

http://www.mimovrste.com/artikel/248002031...link-tl-wa5210g

To je to ?udo, na vsaki bajti mam enga in vle?e ko pra**** veter, sneg de? mu ne pridejo do ?ivega. Dobra stran pa je da ni samo point to point ampak je lahko tudi AP ali klient.

Tako da sem naro?il ?e 1 ga bom fiksiral na prikolico in et voila....ni hudi? da ne najde? koga v rovinju - ?e samo mesto Rovinj ima RovinjWifiopen :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke)

zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju

ja pol ti ne bo nova xenonka naredila bolje, ker le?a ostane....

spomnim se na cx7 da je svetilo samo pred avto pa sem potem sam dvignil na narisane (pravilne) ?rte na zidu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ajvar kaksna je situacija zdaj s xenonkami?

ker nova mazda 6 ima zanic luci (prenizko svetijo), sam po drugi strani pa na tehnicnem zna bit problem...kaj predlagas?

pa se to ko ze stane? sem pozabu

to se re?i na roko...mal dvigni pa je, tehni?nega ma? 2015.

Sam ne pretiravat - je pa res da na mazdah svetijo dobesedno v tla, ko sem v exeota sedel sem mislil da svetijo v nebo, pa svetijo ?isto pravilno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri dohodnini je tako. Dr?ava zahteva svoj %. Ker se dohodnina obra?unava na konc koledarskega leta, se med letom dolo?i akontacija dohodnine, ki je naravnana tako, da ne kreditiramo dr?ave, torej je nekoliko manj?a kot bi sicer dejansko bila. Zato je mese?no odvajanje iz dohodka nekoliko manj?e. ?e je to zmanj?anje za 15?, se na leto nabere za 180? dopla?ila. Gre zgolj za neprijeten ob?utek, ker moramo naenkrat se?i v ?ep za celo leto za nazaj. Tisti, ki pa so zaradi raznih razlogov prepla?ali dohodnino v teku leta, so dejansko kreditirali dr?avo, ki je njihov denar obra?ala eno leto. Seveda je pri vra?ilu dohodnine stopnja ugodja ve?ja, ker nekaj "dobimo" in zamegli dejstvo, da je denar, ki nam pripada bil brezobrestno nalo?en pri dr?avi.

vendar dohodnina ni nekaj fiksnega, je odvisna od tvojega bruto OD, in koliko bo delodajalec odvedel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skoraj sam na vlaku Celje - Ljubljana. Kaka uzivancija :bravo:

Se o ceni 6,6 ojra...to je tok kot z dizlom.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mercator "akcije"
Napisano

V diskontu pijac je 0,80 v espinu pa 0,35 seveda njihova a pijace (in vse ostalo so 1a) mi2 sam se tam kupujeva. Ne samo da je poceni zelo dobro je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ocitno imamo ze prvo vrocinsko nevihto.....komi sem mizo obdrzal pred vetrom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak mamo pa res gnile urade!

Posljem na durs kot zgleden drzavljan napoved dohodka iz najema nepremicnin (flat v kranju) - v poslanem izracunu tega ni......

Cakam izplacilo bolniske za januar od zzzs (sp poslje original list na durs) ta ga zabelezi pod prispevke in poslje na zzzs.....

Klicem zzzs.....mi nismo dobili za to davcno nic....

Klicem durs direktno zastopnico....kdaj ste pa poslali???

V tri pmajke delamo vse se s papirji prek poste v letu 2011 in to delajo jebivetri v javni upravi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

LJ GA ZMAJ

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tud ?e je res kej na tem, mislim da Webbru ?e na pretekli tekmi nebi koristu! :whatever:

Webrov avto je bil na meji izdiha....

Druga?e pa RB dela briljantno psiholo?ko potezo - ?e na za?etku sezone vidi, da je Hamilton No.1 konkurent in so ga za?eli 'vabiti' preko govoric

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega re?evali.

Jaz sicer na?eloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpati?en in upam, da mu uspe tudi z Du?ejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. ?e pa ne, pa pa? ne. Mi je pa horhe en navaden potentne? in tud obna?a se tko.....

I could be wrong ampak so roll bari in ??itniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no! <_<

?e bi ?akal ?e pol kroga ne bi imel toliko navija?ev. Ne vem ali ga zagovarjamo, ampak to je dirkanje - enostavno.

Zanimivo je bolj to kako so vsi njega pobirali, Stonerja so pa pustili tam ko ovco :):):):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sobota.....testirali Se*t ibizo do arboretuma tam pa super dan....zvecer pa deci na olimpija maribor. Dobi karte frend, vsi vauuu valda to je derbi, noben pa pogledu gor da gre za basket.....tako da smo v prazni dvorani preko telefona gledal real-sporting .)

:mi pijemoo:

Olimpija pa je v zadnjih sekundah premagala maribor 102:68..... :hudicek:

post-2637-1301863324_thumb.jpg

post-2637-1301863366_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

A si ti ze kdaj sedel na motorju...vsaj na suhem? To je dirkanje....tudi v formuli so se v dobrih cajtih butal sedaj pa nekdo samo grdo pogleda v ogledalo pa ma kazen....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.