Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

To je long shot, ampak ?e dobijo Milan ali Inter (ki imata ?e svoj long ?ot za naresti) bi mogo?e karte z?ical za san siro....

Daskan bi bil ?iv?en v ?ivo? Ampak res je 5% ?ans....formula je la?ja v Monzi :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Uf uf kaka tekma. Prvic da so uspesno resetali bunker, sam kaj pa se je vse falil.

Po moje kljucna bedarija je bila dvojna traparija Van Percija. Pa ne mores no. Po dolgem casu pa fenomenalno sojenje!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pi.....ne zadanejo nic sam svoj gol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na to da je Boss izredno ?voh konzument alkohola mislim, da jo kej tazge ne bi glih pri?akalo. :D

govor je o babah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bemti. Messi spet spi in se ne vraca iz ofsajda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v takem, da premalo potegne oz imam preveliko izgubo energije... (k se zajla drgne ob pleh) pa ?e neki je bla baba te?na pa sm pustu za dons :glare:

mam ?e novo zamisu kako nardit :bravo:

?E zdru?im

da premalo potegne oz imam preveliko izgubo energije + pa ?e neki je bla baba te?na ...... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to je pa dons sledil, sam ne dela najbol?... :glare: morm en drug sistem pogruntat :ne vem:

v kak?nem smislu?

Jaz se moram tud lotiti tega ?e, ?e posebej ker ima MX-5 'katapult' sistem prtlja?nika, samo odhakla pa se pokrov dvigne sam :bravo:

Danes druga?e TOP DOWN v Ljubljano in nazaj....

folk zijal ko prtegnen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Itaq sam plac pa babe zrihta? pa je to to. :hudicek:

Plac ni tok va?en, imam mobilen plac :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Neb se hvalu, komi neki ?ez 4-mestno cifro mam netto! <_<

Danes sem bil na Mali Trg 6...?e imajo tam 4 mestno za ta deu.. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Ti,Jures,ki si bil dol,bi bilo lepo,da mi malo razlo?i? bolj natan?no,kaj na Korziki se spla?a pogledat in je vredno ogleda. :bravo:

Vse je lepo.In eno in drugo.Imamo pa "postojanko" druga?e pri Tavolari.

Tole je ze za kavico....(?asa mislm) ti si mona a ne? :harhar:

Bom kmalu v Kopru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A tako... pol bom pa jaz tebe ob priliki za kak nasvet pobaral. sramezljiv

Ste ?e cel otok obdelali, al se bolj na enem koncu dr?ite?

Korzika ma 2 obraza - zahodni in vzhodni, vzhodni sam pesek in nudl pla?e, zahod pa skala in barve - od Porto Vechio naprej dol do Bonifacio nastane zanimiva, pa potem nazaj po zahodni do cap corse.

Do Porto Vechio je pa samo za izle?avat - evkaliptusi pa mivka :)

V sredini pa hribi.

?e ?elite izkusiti divje pujse (ne pra?i?e - pujse) se morate zapeljati ?ez Col de Bevella, malo ovinkasto v hribe, anpak se spla?a + adrenalinski parki ter pozabljene vasice :bravo:

Na cesto se vsuje 100 vedno la?nih prascev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss tiste 3 dni ko je v porodni?nici I Z K O R I S T I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Ti pomagamo pri tem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sardinija je zakon - za explorat ne za v kampu sedet :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?iv?n!!!! Kje je ?ele 20:45... :D

Nikoli v ?ivljenju ne bom pozabil. 1.11.2006 dan mrtvih, ?an Luka praznoval 1. roj dan v Barceloni, grem na tekmo na Nou camp - dan za v anale potem pa tole:

http://www.youtube.com/watch?v=8z-On7-rXJU...feature=related

gol iz kota in 93 minuta......................................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

wenger je napovedal totalen bunker........ :angry2:, vendar po moje ni to prav, ker Barca rabi samo 1 gol, ?e se Arsenal ?ist zapre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja, surlast - gre se za to, da ?ale zbijat mi ni na ta ra?un, tko da bo treba kako drugo (bolj zabavno) tematko najdt! :whatever: Sicer pa - ?it hepns! :ne vem: :blush:

brez skrbi so posledice vidne.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evita udarla ob rob neke u?pi?ene mize in odkru?la mali zobek - sekalec, matr totalno sranje! :hudicek::whatever:

get used to it....urgenca je na? drugi dom.

By the way pono? je ta mali padu s postelje, spal naprej z bu?ko na tleh.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stru?no pitanje...
Napisano

telekomov modem v kterga gre optika in dva kabla za mojo sobo za net... tretji kabel je pa za wifi router

sam potem ima? lo?ene mre?e?

tisti kabli z telekomovega modema sta potem na drugi mre?i kot ?e ima? tretji kabel v wan wifi ruterja ta pa oddaja svoje DNS adrese klientom ki so vezan nanj preko wifi

1. in 2. kabel sta za TV in telefon :), te 2 kabla daj v ethernet porte Wifi ruterja pa bo bolje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

A da bi pa oddaljen dostop naredu na svojga stacionarca pa ni opcija? :ne vem: res, da ti ne bi mail not letu in bi se moral vsaki? povezat ampak vseeno se mi zdi bolj enostavna re?itev :ne vem: al se motim.

S tem bi re?il minus Androida k nae zna delovat s certifikati v spletnih aplikacijah.

Sem imel to pa rabi? VPN do francozov (maila), takrat ne more? oddaljen dostopati ker odklopi internet in izklopit VPN za po?iljanje naprej...komplicirano - ker rabim sigurno zadevo ko sem mobilen - nisem vedno za pcjem, tako si pa odvisen od delovanja ene ?katle in windowsow :vskalo:

To je sigurno ok, ?e nisi mobilen preve?, ko pa si v vukojebini....

Ne vem kako je sedaj z ostalimi spletnimi aplikacijami - ampak men dela VSE (res da nimam klika), tudi francoski webmail ki zahteva v Win7 5x klik certifikatov in avtorizacij

Pravim da me je presenetil, ker deluje vse kar uporabljam (navsezadnje je to ?isti guglov web based OS...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kdaj pridemo ko?arko igrat - ok pol k se smrad razsmrdi. :hudicek:

to je od soseda, pa nisem videl ?ive du?e igrat odkar sem tle

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole pa mislim, da ni po predpisih. :P

tukaj ni nih?e sezonsko orientiran :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mmm kako di?i

+ vzhodnik direkt mimo ?marne do nas :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kak lep pogled iz pisarne...........in kaka lepa vodica pod oknom

post-2637-1299503479_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.