To je to ?udo, na vsaki bajti mam enga in vle?e ko pra**** veter, sneg de? mu ne pridejo do ?ivega. Dobra stran pa je da ni samo point to point ampak je lahko tudi AP ali klient.
Tako da sem naro?il ?e 1 ga bom fiksiral na prikolico in et voila....ni hudi? da ne najde? koga v rovinju - ?e samo mesto Rovinj ima RovinjWifiopen
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke)
zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju
ja pol ti ne bo nova xenonka naredila bolje, ker le?a ostane....
spomnim se na cx7 da je svetilo samo pred avto pa sem potem sam dvignil na narisane (pravilne) ?rte na zidu....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pri dohodnini je tako. Dr?ava zahteva svoj %. Ker se dohodnina obra?unava na konc koledarskega leta, se med letom dolo?i akontacija dohodnine, ki je naravnana tako, da ne kreditiramo dr?ave, torej je nekoliko manj?a kot bi sicer dejansko bila. Zato je mese?no odvajanje iz dohodka nekoliko manj?e. ?e je to zmanj?anje za 15?, se na leto nabere za 180? dopla?ila. Gre zgolj za neprijeten ob?utek, ker moramo naenkrat se?i v ?ep za celo leto za nazaj. Tisti, ki pa so zaradi raznih razlogov prepla?ali dohodnino v teku leta, so dejansko kreditirali dr?avo, ki je njihov denar obra?ala eno leto. Seveda je pri vra?ilu dohodnine stopnja ugodja ve?ja, ker nekaj "dobimo" in zamegli dejstvo, da je denar, ki nam pripada bil brezobrestno nalo?en pri dr?avi.
vendar dohodnina ni nekaj fiksnega, je odvisna od tvojega bruto OD, in koliko bo delodajalec odvedel...
Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega re?evali.
Jaz sicer na?eloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpati?en in upam, da mu uspe tudi z Du?ejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. ?e pa ne, pa pa? ne. Mi je pa horhe en navaden potentne? in tud obna?a se tko.....
I could be wrong ampak so roll bari in ??itniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir)
Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no!
?e bi ?akal ?e pol kroga ne bi imel toliko navija?ev. Ne vem ali ga zagovarjamo, ampak to je dirkanje - enostavno.
Zanimivo je bolj to kako so vsi njega pobirali, Stonerja so pa pustili tam ko ovco :):)
Sobota.....testirali Se*t ibizo do arboretuma tam pa super dan....zvecer pa deci na olimpija maribor. Dobi karte frend, vsi vauuu valda to je derbi, noben pa pogledu gor da gre za basket.....tako da smo v prazni dvorani preko telefona gledal real-sporting .)
:mi pijemoo:
Olimpija pa je v zadnjih sekundah premagala maribor 102:68.....
A si ti ze kdaj sedel na motorju...vsaj na suhem? To je dirkanje....tudi v formuli so se v dobrih cajtih butal sedaj pa nekdo samo grdo pogleda v ogledalo pa ma kazen....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani