A tako... pol bom pa jaz tebe ob priliki za kak nasvet pobaral.
Ste ?e cel otok obdelali, al se bolj na enem koncu dr?ite?
Korzika ma 2 obraza - zahodni in vzhodni, vzhodni sam pesek in nudl pla?e, zahod pa skala in barve - od Porto Vechio naprej dol do Bonifacio nastane zanimiva, pa potem nazaj po zahodni do cap corse.
Do Porto Vechio je pa samo za izle?avat - evkaliptusi pa mivka
V sredini pa hribi.
?e ?elite izkusiti divje pujse (ne pra?i?e - pujse) se morate zapeljati ?ez Col de Bevella, malo ovinkasto v hribe, anpak se spla?a + adrenalinski parki ter pozabljene vasice
Na cesto se vsuje 100 vedno la?nih prascev
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nikoli v ?ivljenju ne bom pozabil. 1.11.2006 dan mrtvih, ?an Luka praznoval 1. roj dan v Barceloni, grem na tekmo na Nou camp - dan za v anale potem pa tole:
telekomov modem v kterga gre optika in dva kabla za mojo sobo za net... tretji kabel je pa za wifi router
sam potem ima? lo?ene mre?e?
tisti kabli z telekomovega modema sta potem na drugi mre?i kot ?e ima? tretji kabel v wan wifi ruterja ta pa oddaja svoje DNS adrese klientom ki so vezan nanj preko wifi
1. in 2. kabel sta za TV in telefon , te 2 kabla daj v ethernet porte Wifi ruterja pa bo bolje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A da bi pa oddaljen dostop naredu na svojga stacionarca pa ni opcija? :ne vem: res, da ti ne bi mail not letu in bi se moral vsaki? povezat ampak vseeno se mi zdi bolj enostavna re?itev :ne vem: al se motim.
S tem bi re?il minus Androida k nae zna delovat s certifikati v spletnih aplikacijah.
Sem imel to pa rabi? VPN do francozov (maila), takrat ne more? oddaljen dostopati ker odklopi internet in izklopit VPN za po?iljanje naprej...komplicirano - ker rabim sigurno zadevo ko sem mobilen - nisem vedno za pcjem, tako si pa odvisen od delovanja ene ?katle in windowsow
To je sigurno ok, ?e nisi mobilen preve?, ko pa si v vukojebini....
Ne vem kako je sedaj z ostalimi spletnimi aplikacijami - ampak men dela VSE (res da nimam klika), tudi francoski webmail ki zahteva v Win7 5x klik certifikatov in avtorizacij
Pravim da me je presenetil, ker deluje vse kar uporabljam (navsezadnje je to ?isti guglov web based OS...)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je long shot, ampak ?e dobijo Milan ali Inter (ki imata ?e svoj long ?ot za naresti) bi mogo?e karte z?ical za san siro....
Daskan bi bil ?iv?en v ?ivo? Ampak res je 5% ?ans....formula je la?ja v Monzi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani