Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Ne rabimo skrbeti za te?ke derbije v gosteh, ker real doma poskrbi za vse....mislim, da bo ?palir v Madridu :jupiii::jupiii::jupiii:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pato zabuja gole in praznuje
Napisano

?estitke za okroglo in fenomenalna igra v?eraj!!!

Ne pomnim Milan igrati tako atraktivno in dinami?no! O?itno kot v Barci treba dati egoista na klop...:)

Cassano je pa car - v 10minutah igre, podaja, enajstmetrovka z izvedbo, rumen + rumen = rde? karton :D

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gerrard, Shearer! :rispekt:

se najdejo ja...becks je meni v?e? zaradi obvladanja ?oge in tudi zato, ker je ubil monotonijo v realu, ko ga je le Capelo uporabil...zadnji? ko je real bil konkuren?en se mu majo zahvaliti, pa tudi zaradi pristopa do igre, ?eprav je ikona, je profi in ho?e igrat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Fuzbal ?e dolgo ni imel kake karizme ala zizou, becks, Carlos, Ronaldo (originalni...), ki so bili sposobni 'hole in one'

Messi malo izstopa, samo on ima izdatno timsko pomo?

Legenda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nabavljam nov Osebni ra?unalnik
Napisano

Govorim o novih pavilionih ne ta ?rnih, ta ?rni so bli kr kul tanovi aluminiasti pa niso tok zlo (se pa n? ne pozna gor) kup sandy bridge proc, i7 itk:D pa kako fajn radeonko, je pa odvisn kak rang sploh gleda?.

Prenosnike se spla?a pa probooke kupvt, ?eprou jst si pa bom vrjetn tanouga pavilona kupuu in sicr dm1z po testih je baje supr, cena bo vredu pa k se ga potwika mu baterija zdr?i cca 11 urc za nezahtevno rabo, prek hdmi bo pa sposobn full hd vn vr?t :D

a je to ljubljan??ina al kuga :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam tale je na voljo, znotraj Boratove republike, sem jo sicer ?el gledat, ampak zaenkrat naj ostane pri prvem aprilu! :P

P.S. - Jure ne ?tekam te, ko pravi? da mo?no upa? da NI prvi april, verjetno si ?elel re?t kontra, ker naj bi bila podrtija od avta al kako? :ne vem:

no pa sem kon?no enga :)

JA MO?NO UPAM DA JE!!!

Kakor nam je znana zgodovina, je vsak ki je ?el gledat ta avto rekel over my dead body...prebarvan cel, cena kar naenkrat iz 9000 na 5000, sedaj ze 4800...

Upam da res nisi, ceprav ti na slab?e ne more? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jures... kaj je danes s teboj :blush:

mo?no upam da ni 1. april - ker pri JG ne ve? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Seat Exeo!
Napisano

Labi je takoj pogruntal nastjimano. ;)

Drugac pa kradejo, kradejo....deli so isti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Seat Exeo!
Napisano

V Ljubljani je bil ukraden SEAT Exeo

Petek, 1. April 2011

01. 4. 2011, ob 23.26 je neznanec pred Avto comercom na Baragovi ulici v Ljubljani ukradel osebni avtomobil znamke SEAT Exeo, bele barve, karavan, 2.0 TDI, 2010, reg. ?tev. LJ CIGI.

:angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

tiu? kupu ja :P

pol je imel prav :rolleyes::rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

tamala2 naloudana ko na mamilih, ?enska ma ovulacijo, prevozil 400km danes....odprl sem buteljko in po moje se ga bom mal nasu zdele pred tv....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

zadel sem remi, sam da bo pa tako gnila igra...v 180min nismo spacali enega pametnega napada....samo nabijanje ?oge na drugo polovico...

s tako igro ne zaslu?imo EP, kaj ?ele zmage...

Se pa agonija nadaljuje ker so srbi tud ga usral. na tekmah kjer bi lahko zmagali z malo ve? pristopa nismo pobrali ni? (3x do se daj)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ma dej spokej se nekam z tako napovedjo...mi rabmo zmago! :P:vesel:

Nic na levi, nic na desni...trener mi rabmo krila.....

Ves kako je vsi so pred tekmo naduvani in vidijo le zmago, da smo najboljsi oh in sploh.....po tekmi pa isti ljudje pizdijo da kok smo gnili, zakaj ma kek ilica, itd itd :D

Jaz sem pac realen pred tekmo. S. Irce podcenjujemo BIG TIME.

Bolj me skrbi to da bo barca spet razstelana pred pomembnimi tekmam kot vedno po reprezentancnih tekmah.

Slo sport mi je zarad folka mal dojadil. Eni in isti so totalno spluval mazetko ko ji ni slo, zdej so pa njeni najvecji navijaci...in tako naprej

Zelim pa nasim da zmagajo, ker mam z nasimi irci hudo stavo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz hobotnica jures napovedujem 1:1

Irci z enajstmetrovke, na?i s kota

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Streha je ?e dol spet :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tomblaster
Napisano

smo ga pozabili, vse najbolj?e in ali si prodal miato ali si se za?el voziti spet? :blush::pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

jaz imam kolikor stro?kov prika?em.....manj ali ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bodte veseli da mate za tak avto, ne pa al so zra?niki okrogli ali jaj?asti :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fak kako kajlo je RB spustil vsem ko je po tekmi dejal, no sedaj bomo pa ?e KERS dodali.... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam tele dvopodro?ne klime so cela bedarija...kaj ti bo to na parih m2 v avtu? Je ni osebe ki me bo prepri?ala da je na eni strani lahko bolj hladno kot na drugi :whatever: ?e pa komu premrzlo piha, pa pa? preusmeri, zapre zra?nik in to je to....pa? marketin?ka fora. :zvizga:

itak si pa vsak nastavi da piha sinhrono na obeh enako....p407Sw je celo imel da si na voznikovi strani nastavljal za obe strani enako...bedarija tud v exeotu ce saltam mojo, se sovoznikovo dam enako....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.