Wifi ima tudi fukcijo da zmanj?a prenos podatkov, ?e ni aktivna linija, samo po?ilja paketke za vzpostavljanje povezave. Potem ko pa klikne?, pa ?e nekaj ?asa traja, da na polno aktivira brez?i?no linijo in po?lje tvojo zahtevo po spletni strani v svet.
+ nekateri ruterji imajo malora za??ite za Wifi.
Kabel je le kabel - ?e ve? pri meni lavfa od podstrehe, kejr je famozna antena do pisarne po ?tromu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kolega mi je poslal en program?i?... sam nwm al je bilo to ali pa samo dejstvo da sem na wi-fi izklju?il firewall pa na routerju dodal izjeme...
zdele testiral 5ms ping...
Ping ?e manj... Manj pa ne gre
stabilen Ping... Ono je vse izklopljeno pa ga zgleda ?e zazanat ne more...
?udm se tvoji konfiguraciji
optiko v ruter, predvidevam da ima? WIFI RUTER - vse v enem...
od providerja optike pa ima? opti?ni modem v katerega pride optika iz modema pa RJ45 - 1 za TV, 1 za telefon, 1 za internet katerga f?tekne? v WAN Wifi ruterja?
Je tako? al dons ?e vse druga?
Sicer pa ?e si povezan z Wifi ne pri?akovat potem mirakul na optiki, testiraj s kablom do PCJA!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Samo v opozorilo, ne nasedajte raznimi telefonskimi anketami iz strani nekih neznanih agencij, o tem kam bi ?li na dopust.
Mene so ?e 2x klicali in spra?evali kam hodim na dopust in kje bi bila sanjska destinacija. Nekaj ?asa kasneje pa povabijo na neko predavanje oz. licitacijo, kjer za majhen denar dobite sanjsko destinacijo v 1. razredu. Na koncu ni? od tega ni res!
Meni vsak dan prodajajo merjenje kakovosti zraka in sevanja - in poglej ravno v moji okolici...in to danes...
Zanima me kaj lahko naredim ko mi predn sploh karkoli odpre melje melje melje 5-10s pol ?ele ofne... Okeii to ni dost podatkov... Linija je 20/20, imam wi-fi, in imam zelooooo velik pink... 54ms... Kar se pa naprev ti?e... Imamo siolov router ki pretvori optiko v kabl... Pol je bil e ?as v router vklju?en USB za wi-fi ki pa je za?el ?trajkat in smo dokupl pa? wi-fi postajo... Zdej se pa men zdi da ga trije po?arni zidi toklk zabremzajo za mu ni? ni jasn... Router ma svojga, wi-fi router ma svojga pa ?e komp ma svojga...
Any ideas..?
Kaj bi ti odpiral?
Strani na webu ali programe?
Kolk memorije?
jures: si ziher da ko posiljas da se v headerju ne vid Gmaila? ker tk sm jst mel pa vem da se je v headerju se vedno vidu "gmail". sicer ni vazn, prejemnik se vedno vidi original mail.
drgac pa... predn navalite androida vzemte iOS v roke za par min.
ios = NE HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ziher - nema gmaila nikjer
by faaaaaaaaarrrrrrr se lahko X10 skrije proti HTCju!
hitrost, kakovost ekrana, preto?ne vsebine, tipkovnica - vse v prid HTCja. Zelo me je presenetil android, kaj vse podpira.
Poslu?am radije preko winampa preko neta, v?eraj sem v postelji preko 24ur.com gledal Barcelono, novi IGO 8.4 deluje lep?e kot v avtu...skratka zelo uporabna zadeva.
Na koncu sem vzel HTC desire Z, ker mi je pomembna fizi?na tipkovnica.
Zakaj Andorid - kon?no mi je uspelo da ne potrebujem ve? Blackberryja!!!
Celoten slu?ben mail sem zmigriral v gmail. Morda si mislite da je to enostavno, pa je ?e dale? - na? mail je za VPNjem in ni interneta ali 3Gja ki bi videl stre?nika, Mail server v Franciji ima blokirane funkcije kot so - send copy of incoming mail to..
Torej mucho komplicirano.
potreben je bil poseben program ki sedi za VPNjem in obida vse certifikate in obenem po?ilja kopije v gmail.
Sedaj preko gmaila po?ljem in prejmem maile kot bull.net...gmaila se ne vidi, sinhronizira se tudi koledar.
zmaga!
P.S. Najbolj je pa vesela moja, ker sedaj v avtu poslu?a Narodni radio android - winamp - 3G - bluetooth = katerikoli radio v avtu preko wooferja
Heh, Pelegrini je pri?el nastavit ritko. Po?lje rezervno ekipo na teren, pa ?e te komaj dajo kaj od sebe.
Real rabi vso pomo? kot ka?e, pa magari tudi od biv?ih trenerjev...
A je kdo opazil, da se je v ?pici o?itno naredila ekipa marcelo, alonso, benzema, maria, ozil brez Ronalda? O?itno so vzeli stvar v svoje roke in to uspe?no,
kadarkoli je bil CR v poziciji za prejem ?oge in sprehod do gola mu je di Maria dal tako mo?no podajo da je ?oga vedno prej bila pri nasprotnem vratarju ali kotu...
ideja ni slaba samo zdaj sem dobil toplice tako da bom najprej se tam sankal po toboganu hehe ali kje drugje!
Imam pa ?e datum in sicer od 9.3 naprej............ampak bom prosil da mi prestavijo termin (?e bo mogo?e) ker imam ?e en pregled ta mesec in 2 gasilska izpita mater nisem pri?akoval tako hiter odziv roga?ke.
a bo? ti sfolgal vse?
Kon?no en uporaben ?lanek (?e odmisli? negativizem)
NAsploh danes so slovenski novinarji uperjeni v to, da te ?e z naslovom ?okirajo, ne pomnim dober pozitiven ?lanek (ki ni ?porten) zadnjih nekaj dni, mesecev, leta...
Dobro se je vse skupaj izteklo mal ga mesi serje, upam da bo proti arsenalu manj sebi?en
Jaz pa mislim, da to Pep dela namerno, ker ?eli MEssija v top formi zopet, mora se skalibrirat pred odlo?ilnimi tekmami, pokal, LP...medtem ko la liga ka?e da bo ?palir ?e v Madridu postavljen
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kabel je le kabel - ?e ve? pri meni lavfa od podstrehe, kejr je famozna antena do pisarne po ?tromu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani