se najdejo ja...becks je meni v?e? zaradi obvladanja ?oge in tudi zato, ker je ubil monotonijo v realu, ko ga je le Capelo uporabil...zadnji? ko je real bil konkuren?en se mu majo zahvaliti, pa tudi zaradi pristopa do igre, ?eprav je ikona, je profi in ho?e igrat
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Govorim o novih pavilionih ne ta ?rnih, ta ?rni so bli kr kul tanovi aluminiasti pa niso tok zlo (se pa n? ne pozna gor) kup sandy bridge proc, i7 itk:D pa kako fajn radeonko, je pa odvisn kak rang sploh gleda?.
Prenosnike se spla?a pa probooke kupvt, ?eprou jst si pa bom vrjetn tanouga pavilona kupuu in sicr dm1z po testih je baje supr, cena bo vredu pa k se ga potwika mu baterija zdr?i cca 11 urc za nezahtevno rabo, prek hdmi bo pa sposobn full hd vn vr?t
a je to ljubljan??ina al kuga
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sam tale je na voljo, znotraj Boratove republike, sem jo sicer ?el gledat, ampak zaenkrat naj ostane pri prvem aprilu!
P.S. - Jure ne ?tekam te, ko pravi? da mo?no upa? da NI prvi april, verjetno si ?elel re?t kontra, ker naj bi bila podrtija od avta al kako? :ne vem:
no pa sem kon?no enga
JA MO?NO UPAM DA JE!!!
Kakor nam je znana zgodovina, je vsak ki je ?el gledat ta avto rekel over my dead body...prebarvan cel, cena kar naenkrat iz 9000 na 5000, sedaj ze 4800...
Upam da res nisi, ceprav ti na slab?e ne more?
01. 4. 2011, ob 23.26 je neznanec pred Avto comercom na Baragovi ulici v Ljubljani ukradel osebni avtomobil znamke SEAT Exeo, bele barve, karavan, 2.0 TDI, 2010, reg. ?tev. LJ CIGI.
ma dej spokej se nekam z tako napovedjo...mi rabmo zmago!
Nic na levi, nic na desni...trener mi rabmo krila.....
Ves kako je vsi so pred tekmo naduvani in vidijo le zmago, da smo najboljsi oh in sploh.....po tekmi pa isti ljudje pizdijo da kok smo gnili, zakaj ma kek ilica, itd itd
Jaz sem pac realen pred tekmo. S. Irce podcenjujemo BIG TIME.
Bolj me skrbi to da bo barca spet razstelana pred pomembnimi tekmam kot vedno po reprezentancnih tekmah.
Slo sport mi je zarad folka mal dojadil. Eni in isti so totalno spluval mazetko ko ji ni slo, zdej so pa njeni najvecji navijaci...in tako naprej
Zelim pa nasim da zmagajo, ker mam z nasimi irci hudo stavo.
Sam tele dvopodro?ne klime so cela bedarija...kaj ti bo to na parih m2 v avtu? Je ni osebe ki me bo prepri?ala da je na eni strani lahko bolj hladno kot na drugi ?e pa komu premrzlo piha, pa pa? preusmeri, zapre zra?nik in to je to....pa? marketin?ka fora.
itak si pa vsak nastavi da piha sinhrono na obeh enako....p407Sw je celo imel da si na voznikovi strani nastavljal za obe strani enako...bedarija tud v exeotu ce saltam mojo, se sovoznikovo dam enako....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne rabimo skrbeti za te?ke derbije v gosteh, ker real doma poskrbi za vse....mislim, da bo ?palir v Madridu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani