Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj bi bilo sme?no, ?e ne bi bilo resni?no...

Borut Pahor

Spo?tovani hokejisti, dragi Risi in vsa hokejska ekipa,

eleganca na drsalkah, s katero v teh dneh navdu?ujete, je vredna velikega ob?udovanja in spo?tovanja. Borbenost, sr?nost in ekipni duh, to je to. S pridevniki, ki krasijo va?o igro, zadetke, podaje in obrambe pi?ete besednjak zmage in nas u?ite besed, ki so navdih za nas vse. Hvala vam, dragi fantje, da ste na?o dr?avo postavili na najelitnej?i zemljevid tega ?porta.

Zaradi vas Slovenija za hokejski svet nikoli ve? ne bo neznanka. Z vami se veseli in na vas je ponosna vsa Slovenija. Sre?no ?e naprej! ?e glasneje bomo navijali za vas!

Igor Polajnar

Dragi Borut! ?e bi ti, tvoje kolegice in kolegi politiki, imeli vsaj desetino srca in jajc na?ih spo?tovanih ?portnic in ?portnikov, gasilcev, vojakov/ navadnih policistov in delavcev - bi v tej dr?avi vladali red, spo?tovanje, po?tenje in blagostanje. Sedaj pa se na njih spomnite samo takrat, ko vam je to v korist..... In to ni lepo. Njihov uspeh je rezultat njihovega trdega dela, njihove volje in odrekanja. Njih in njihovih star?ev, trenerjev... Na?a bleda domovina Slovenija, pa denar ?e vedno poklanja tajkunom, opro??a kraje svojim prijateljem in to na ra?un slabo pla?anih delavcev in upokojencev. Namesto, da z zastavo maha? po svetu, bi raje doma z drogom u?gal po lopovih in bednikih , ki pijejo zadnje kaplje krvi in dostojanstva slovenskega naroda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, priznaj, da si bil ti. Ker vremena ne zna? ?arati in je vedno kak?na polomija, si ugotovil, da lahko tako nalomi? ljudi brez da bi bil tam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Veste kako je danes s ?ihtom? ''?e ti je problem, bomo na?li pa nekoga drugega ki bo to hotel narest'' Dons je tok konkurence na zavodu, da se raje kar dr?ite ?ihtov.

Se ne strinjam s teboj.

Dela je, kolikor ho?e?. In delavcev primankuje.

Slu?b pa res ni. In uslu?bencev je, kolikor ho?e?...

Poskusi najti enega dobrega krovca. Ali pa dobrega vodoin?talaterja. Ali pa nekoga, da ti skoplje jarek okoli hi?e za ?ivo mejo. Ali pa nekoga, ki peska. ?e ga najde?, bo? ?akal dva meseca na vrsto. ker jih je premalo.

Uslu?bencev pa dobi? povsod. Za eno delovno mesto se jih prijavi tudi 70 in ve?. Vsi ti si ?elijo slu?bo, ne dela. Najprej pridejo ob 7ih na delovno mesto, nato do osmih pijejo kavico in debatirajo o olimpijskih medaljah, potem preverijo svojo e-po?to in kak?en forum, nato pogledajo, kaj imajo ta dan za narediti, nato je ?e malica,...

Ja, takih slu?b ni in takih uslu?bencev dobi?, kolikor ho?e?. Delavcev pa primanjkuje. Pa ne takih, ki bi delali, ampak takih, ki dejansko res znajo delati. In nimajo, tako kot krt, roke narobe obrnjene...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?ena pospravlja po kuhinji, mo? le?i v dnevni na kav?u pred televizijo.

On: "?ena, prinesi mi eno pivo, preden se za?ne."

Ona mu prinese, on spije, pa spet : "?ena prinesi mi eno pivo, preden se za?ne."

Spet spije in zakli?e v kuhinjo: "?ena prinesi mi eno pivo, preden se za?ne."

Ona: "Pa kaj ti misli? cel dan le?at na kav?u, jaz pa naj delam in ?e pir naj ti nosim?!"

On: "No, pa se je za?elo ..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bemti? sem se zeznil!

Jaz in dva sova??ana smo se pono?i vra?ali proti domu in na parkiri??u zagledali avto. Sveto prepri?an, da gre za Bossa, smo mu dali vedeti, kaj ga ?aka, ko ga dobimo.

post-5658-1392924785_thumb.jpg

Danes podnevi pa ugotovim, da je ta avto Audi in ne Mazda. Torej smo napa?nega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, to pri nas ni vsakodnevno, samo takrat, ko se kak?no delo toliko zavle?e, da je nato treba na?arat ve?erjo za pet v petih minutah... Druga?e bi bilo to predrago...

Se obi?ajno poslu?imo ?esa drugega. Npr. ?truca kruha (ki ga itak pe?emo doma), pol kg medu (iz na?ega ?ebelnjaka) in 1,5 litra jogurta (ki ga ravno tako "spe?emo" doma)...

Podobno je tudi za zajtrk. Za malico pa pa? po kme?ko: salamo, pr?ut in kos mesa zraven... Vse iz na?ega hleva...

Si ne predstavljam, kako bi druga?e 5 ?lanska dru?ina pre?ivela z eno pla?o od 1000?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da je ta tanov coko hudo dober in da sem poln magnezija :)

Vem. Problem je samo, ker nimajo velikih pakiranj, recimo takole po 25 kg... Pri nas ?ena najprej pogreje 1,7 litra mleka in nato vkuha ?okolino. In ko nas pet kon?a ve?erjo, je pisker lepo prazen in skoraj polizan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cao

Cestitam g.Slivka, upam da nadoknadite izgubljeno,....

LP

Mah, bemti?, da otroci zdaj jamrajo, da kako je bilo fajn, ko so se lahko igrali s sve?ami in vro?im voskom...

Tako je sosedov mulc pred leti tudi izjavil, da je bilo najlep?e, ko je ?tala pogorela...

Njemu je bilo zanimivo, ko so pri?li gasilci: utripajo?e lu?i, sirene, kup cevi, veliko ljudi, povsod se je nekaj dogajalo,... No, njegovim star?em ni bilo zanimivo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.