Danes zju3 sem ugotovil DEJSTVO in sicer, da je Megan letnik cca. 98 (tista generacija v glavnem) ?iroka za 2 pasova v kro?nem promeru, mamumujebem - za las sem odnesu celo ?rnozmajjko, ker eni pa? ne vedo da se v kro?nem lih tkole ne menjavajo pasovi ali pa se vsaj malo pogled ?e se ga menja a ne.
@Ploki - a si ti dejansko tok ?iv?en zaradi trenutne situacije, ali ima? pa? samo tak?en besednjak in cel kup kletvic, da bi tvoje poste lahko ozna?ili, da NISO PRIMERNI za branje s strani mladoletnih oseb! :ne vem:
ko se fajn peljem dam iz ?ihta mi za dobro jutro razveseli ?tev?ek za tameperaturo vode ki je veselo zlezu nad delovno temperaturo in ko sem preveru nivo vode v ekspanzijski posodi sem veselo ugotovu da je sploh nimam ve? treba bo za?et mal raziskvat kje jo vn me?e ...
Jah totalni podn, lahko bi ?e ti poskusil z menjavo termostata, razen ?e ti morda hladilnik kje spu??a npr.?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lih tok je bilo de?ja, da mi je zapacal mojga stroja!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani