Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Pi?kumatrmilujimjebemtetko; ?la je ?e fabrka Rade?e papir v ste?aj, mah ?ist sem ?iv?en. Res sem upal, da jim bo zneslo, ampak .................... :hudicek:<_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes zju3 sem ugotovil DEJSTVO in sicer, da je Megan letnik cca. 98 (tista generacija v glavnem) ?iroka za 2 pasova v kro?nem promeru, mamumujebem - za las sem odnesu celo ?rnozmajjko, ker eni pa? ne vedo da se v kro?nem lih tkole ne menjavajo pasovi ali pa se vsaj malo pogled ?e se ga menja a ne. <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Ploki - a si ti dejansko tok ?iv?en zaradi trenutne situacije, ali ima? pa? samo tak?en besednjak in cel kup kletvic, da bi tvoje poste lahko ozna?ili, da NISO PRIMERNI za branje s strani mladoletnih oseb! <_< :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ko se fajn peljem dam iz ?ihta mi za dobro jutro razveseli ?tev?ek za tameperaturo vode ki je veselo zlezu nad delovno temperaturo in ko sem preveru nivo vode v ekspanzijski posodi sem veselo ugotovu da je sploh nimam ve? :angry::vskalo: treba bo za?et mal raziskvat kje jo vn me?e ... :(<_<

Jah totalni podn, lahko bi ?e ti poskusil z menjavo termostata, razen ?e ti morda hladilnik kje spu??a npr.? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele prevzamem tamalo uglavnem, re?te temu kakorkoli, mela se bova fajn. :danzoman:

Dej?i in jasno zve?er ne morem it nikamor, u?eri smo ga pa kar mal za?ural! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kot ka?e ve? o mojmu avtu ve? ko jaz, ker nikamor nisem butal! :harhar:<_<

Zdele vino kuham (neki malega) ker gremo z dru??ino naizi za?urat, ju3 dopoldan sem pa ?e varu?ka, tko da ne smemo preve? zabluzit! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.