Nope sam ?e res nobenega, no tamala je bila edinka in manj kot 3 leta. Ima pa sestra tako nekako: 7,6,3, par mesecev, tako da ko so na kupu...je enako kot pravi? ti , ko imamo pa kak?nega na po?itnicah je pa mir. Pa? med sabo se pa skos bockajo,?pecajo,nagajajo, v glavnem cel cirkus
Boss bere??
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Po pravici sem presene?an nad tem kar se je zgodilo. Bal sem se da se bo prednost Barce zmanj?ala, se je pa pove?ala. Na?i brez Xavija, Puyola in Alvesa suvereno do zmage.
Real pa brez sre?e tam kjer pa? je. Najbolj me je pa nare?al Mourinho z jokajo?o izjavo, da so igrali proti ekipi, ki se je branila z vsemi 11-timi. Matr ma ta dec selektiven spomin. Kar je on z Interjem naredu, je Everest proti temu, kaj so igrali v?eraj pri Deporju. In Barca se mora s temi bunkerji sre?evat skoraj vsako tekmo.
Zdaj pa v sredo ena te?ka proti Valenciji in ?e Zaragoza doma, potem pa ?e Arsenal in tudi po Arsenalu, bo cela jeba v prvenstvu, tako da je teh 7 pik prednosti prav dobrodo?lih.
Ki je v zadnji minuti izgubil angle?ki pokal
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
hehe tamalo pogre?at, tavelko pa ne To je to, ker otroc so kakr?ni so, sploh majhni, ?e ne znajo lagat, delajo tako kot ?utijo in ni? ne igrajo in so to kar so (vsaj tako si sam to razlagam)....pr moji biv?i ko sva kon?ala, me je veliko bolj prizadelo da s tamalo ve? ne bom imel stikov, skor 3leta je bila stara ko sva kon?ala (pa ni bil moj otrok) kot pa to da bi tavelko pogre?al. ?udn al pa ne
Predvidevam, da ?e nima? nbenga? To je ena banda falotska, jaz mam 2 hiperaktivca 2+5 let....re?e prvi, on je bil, drugi ne nisem bil, a sem jaz tebe za?pecu ko si lulu mim ?koljke, pa se ta prvi ?e re?i ko hijena (pozablja pa da je tamal ?e spregovoru) :)
Kaj je narobe s pavilijoni, razen da se vsi prsti gor poznajo ?
Js sem jih prodal vsaj 100 in z popolnoma nobenim niti ene te?ave, ker niso imeli AMD-jevga procesorja.
Eden je enga povozil z avtom in je crknil samo ekran.
Ok nisem edini ?alabajzar pol
S CX7 (!!) sem povozil ruzak in v njem Lenovo (ne thinkpad) ampak original Lenovo srebrne barve plastik fantastik.
Po?ilo ohi?je in ekran po polovici - ampak ?e vedno polovica ekrana dela, in tudi pc ves , samo CD ne gre ven...za server?ek je dober (ali z zunanjim monitorjem)
Webasto se je zadnje dni izklopil po 10min....ker je dobil zrav v benz, v?eraj odprl prtljaznik in pri benz pumpi ne na za?etku cevi videl kako not letijo mehur?ki
cev naglodana... , seveda popravil danes zjutraj ze delal 40 minut in na?e riti so se vsedle na toplo
Spet smo na 7 pik, Real tudi pada v formi, predvsem zato ker vse akcije zaklju?uje 9ka, pri ozilu, Mariji....bi lahko naredili res dober kolektivni napad...a mora lepi vse zasrat...
Ni zanimivo, gremo na arsenal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
podvr?ena kraji in onesna?evanju okolja s svojim na plin predelanim...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani