Skoči na vsebino
Malo delo
Napisano

Povpre?na pla?a v SLO ni 1200...kdo te je to prepri?eval??

http://poslovni.saop.si/podatki-za-obracun...aca-v-letu-2010

Glede malega dela, ne vem no. Mogo?e je slabo, mogo?e ni. Jest sem bil s ?tudenstkim delom zadovoljen, ampak takrat si potem ?e slu?bo dobil ?e so bili zadovoljni s tabo (in tako sem jo tudi jest), direkt za nedolo?en ?as. Sedaj pa vidim da je druga?e, nobeden ?e kar nekaj let ne dobi slu?be, vsaj ne poznam primea ?e ohohoho ?asa. Po moje da ne bom ?el na referendu, ?e ne drugega, sej so politiki pla?ani za to, pa naj sami prevzemajo te odlo?itve.

bo kar drzalo (v tabeli)...to je povpre?je le da je razlika med malimi pla?ami in ogromnimi pla?ami velika...pa ima? povpre?je

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Jaz bom 10.4 res 'malo delu' ker bom v ?ate?kih.... :rolleyes:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"No, Simon, povej mi," re?e u?itelj, "re?itev naslednje naloge:

Tvoj o?e gre iz Ljubljane proti Medvodam s hitrostjo 30 km/h.

Tvoj stric gre eno uro pozneje iz Medvod proti Ljubljani s hitrostjo 50 km/h.

Kje se sre?ata?"

Nikjer, ker na Celov?ki vse stoji!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Spet smo konkurencni in magnet za kamikaze :vskalo::vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jamram ker ima MX5 samo 2 zica...gremo k sorodnikom tasta v Vara?din, vreme 1A a streha trda....

no tuki malo pojamram, da sem imel poleg MX5 v paci ?e 2005 A4 cabrio, ne bi bila slaba izbira, ker bi se lahko stalno skupaj vozili, ne bi rabil 2 avta + vse iz Exeota pa?e....:)

miata je pa le miata....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hemi ma 2. ?tartno pozicijo, kaj pa ?umaher, a ?e vozi al se je ?e upokojil? :ne vem: :P

prekmalu sej e mercedes dal pod vrh....

sicer pa je mogo?e ?e bolje, ker vsi pod 10. mestu imajo lahko 1 postanek manj...

HRT + 11 seukund???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

I hate to bi right....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na?el ?e eno hudo zadevo na VAG softwareu

Channel 020: Rain-/Light Sensor Setup

Standard: 2

+01 = Highway Light

+02 = Rain Light

+04 = Rain Closing (Sunroof & Windows)

fajn lahko na morju ali soncu (na primer pred prikolco nad 30C pri direkt soncu pusti? vse ?ipe par cm dol, ?e pride nevihta jih pa sam zapre :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz pravim za na?e 0:1 :P (kurc sem 1/4 ta plav...:))

Zakaj? Na?i bodo igrali bolje, vendar bo pri?el v 75min trenutek nezbranosti z neumno napako, ki bo Italijane prosila da brcnejo ?ogo v gol....

Upam pa da ne bo res....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neyko praznuje
Napisano

Vse naj naj in veter v glavo!

Kje si izgubljen miatovc?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kje je bil tule dober namen? Za navadnega ?loveka ?e ne. :ne vem:

In to se potem stopnuje, obrtnik ti naredi, zacola, pol ne naredi kot je treba, pol ga pa ganja? ker on kao ni odgovoren....

Pika na i bi bila pa ?e da ne bi bilo garancije na izvedbo kot so hoteli...zmaga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Helikopterji......pa wtf se grejo :angry:

bedni kmetje, se ne mores vozit s streho dol, vse smrdi po dreku aka gnojila v poljih...fuj

jaz sem ze imun in navajen tle na polju :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ko leta in leta ?ivi? ob vzno?ju Po?ka se ti to jamranje zdi prou sme?no :P

mor? enkrat probat kako zgleda ko ve,z 155mm havbicami vadijo ;)

Vem sem s t84 streljal v hrib....ja sam ti povelnik tanka stari.....sem ga pucu bsak dan.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Lojz je en hud model. Njegovemu karakterju pase en hud lexus. Zato verjamem da se boji da mu ga bodo fovs dolenci malo priredili da ne bo vseh bab pritegnil in nategnil.

Ni slaba ideja maskirati avto s rata rata bum bum. Najbolje bi bilo da posnames zvok wartburga na mobi. Vzames en megafon pa je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pilatusi...... :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Siol & Telekom banda :)
Napisano

Adsl prestavljen ampak sedaj ni mo?en troj?ek prevelika razdalja

pa ?e moja povezava

Objavljena slika

o hudo...

tole je moja povezava, hi?a na hi?o.....vmes pa 1km

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

po skorajda 8 mesecih zivljenja na 25m2 sva se koncno preselila v vecje novo 1sobno stanovanje z lastnim vrtom. Lokacija pa le streljaj stran od mesta, kjer je pred dobrimi 4desetletji sam terminator poveceval svojo misicno maso :P

Gre ti dobro ko Cimeroti?u, kmalu bo? imel trosobno garsonjero :bravo:

?estitke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vzame? popoldanski s.p. in si sam zgradi? hi?o :) Kako pa lahko sam sebi napi?e? ra?un?

Jok brate

tudi s.p. ju so nabili oderu?ke davke in prispevke

?e ti kdo napi?e ra?un - ga MORA? pla?ati (tudi ?e ti pol casjh prinese), ker pa on nima stro?kov mu je to ?isti dobi?ek - spet velik + za drzavo ker imas davek na dobi?ek, davek na ra?un...itd itd

Ni ve? sp to kar je bilo

bitch bitch bitch.

tistim ki gre slabo jih ni tle gor ker majo preve? resnih problemov.

dokler bote hodli na volitve bomo meli pahorja pa jan?o...

zato pa dejte dr?avo na ignore.

boss nikjer ne zagovarja vlade. Boss kritizira opozicijo. Ker ima podporo kljub isto gnusnemu delu 2004-2008.

Ploki ni re?itev ne-hoditi, ker bo vedno dovolj glasov za njih, je globalen problek ker nima? KOGa voliti (pametnega)

To dr?avo so ustanovile na ?alost barabe, ki so spisale zakone brez besed odgovornost, kazen, zakon...in ta ista familija samo kolobari v parlamentu.

Primer so Kahrl, Jelin?i?, Potr?, Jan?a...enkrat na levi enkrat na desni, enkrat spodaj, enkrat zadaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole pa ne vem ve? kam pelje...sedaj si ?e na lastni parceli ne more? ve? narediti hi?e? Pa to je noro kaj dela ta vlada.

Se pravi, da ??iti obrtnike, ki bodo seveda temu primerno navili cene...

Za kozlat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ford Taunus ali Capri
Napisano

ok ?e se odlo?im te kliknem, samo doma linke odprem ker mi jih v slu?bi ne odpre - mamo blokirano.

thnx....

http spremeni v https

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ford Taunus ali Capri
Napisano

Ful hvala. Sej mi je nerodn priznat, sam ?e nism nikol prek Ebaya kupoval..... Je to poebna umetnost? Ponavad se ravno zato dr?m kakih slovenskih dobaviteljev.... ki so praviloma dost dra?ji pa ?e izbire ni.

to je hitreje kot mimo vrste in varno, jaz 2x nisem dobil zadeve (od 200ih) pa sem dobil denar nazaj ker si za??iten s paypalom.

?e rabi? ti lahko kaj naro?im, lahko pa tudi nakazujes preko IBAN

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

POP TV - a obkro?im ?e TV PRodajo?

post-2637-1300954577_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.