Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tole policijsko poro?ilo je eno najbol lejmerskih kar sem jih bral :blink:

Kake podatke so zbirali, da te srat prime. Sama brezvezna statistika in kon?na ugotovitev je enaka tisti, ki jo vedno napi?ejo, ko ne najdejo ali pa se jim ne da iskati pravega vzroka.

Pri?akoval sem, da bodo napisali zakaj je do nesre?e v prvi fazi sploh pri?lo - kaj se je zgodilo, da so prva vozila tr?ila. Vse ostalo je bla pol le ?e loterija v bistvu pa so s to statistiko ?isto vse voznike udele?ene v tej nesre?i potisnili v isti ko? - se prav vsi isti vsi krivi.

A da pa bi nekdo lahko pravo?asno ustavil pa je vanj butnil nekdo drug in vse skupaj potisnil v kup zaletenih vozil pa o?itno po policijski logiki pa? ni mo?no. Res jadni so tele ubo??ki, da pridejo s takim poro?ilom ven k ni ne ti? ne mi?.

Gledal so kdo ma zimske gume (karambol je bil na nezasne?enem in nepoledenelem cesti??u s temperaturo zraka nad ni?lo), kdo ni imel prednjih meglenk (lol no tale poseka vse neumnosti, ki sem jih sli?al zadnje ?ase), kolk je kdo prevozu (200km je kao velik al kaj - to je ura in pol vo?nje po AC in kaj ma to vzrok z nesre?o), kolk je mladih voznikov (?e ena bu?a brez primere :whatever: ), kdo je povratnik in kdo brez veljavnega izpita (ne da izpita ni imel - potekel je ali pa je bil odvzet - se prav, ?e ti izpit vzamejo potem ne zna? ve? vozit in je pol to en vzrokov za nesre?o al kaj :whatever: ).... mah bom raje nehal, ker se ne spla?a razburjat.

?lender je o?itno dobil ostro konkurenco v vrstah policijskih preiskovalcev in seveda ni manjkala niti notranja ministrica, ki si je najprej kar prisvojila zasluge za zmanj?anje ?rtev na slo cestah in kljub enormno izbolj?ani varnosti zagrozila ?e z ve? represije (bravo vsaka ?ast - res rabi? imet visok IQ za tak na?in razmi?ljanja).

?e mene ali Labija ustavijo ko delava cca 700km ture in ve?, pol dobiva avtomati?no prepoved vo?nje :ne vem:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sony erikson xperia x10 mini pro..aja pa prvic u lajfu mam eriksona,vzel sem ga sam zato k je ondroid hotu sem mal probat zadevo pa zato k je majhen...

no pa da se spet mal pohvalim opral sem avto po dolgmu casu...

ej a ves da sem ga dubu od sponzorjev zdej gor ampak ga tud odprl nisem - a je za kej, predvsem me zanima kako dela GPS, in ?e dela z igo8??

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

o fak keri glupi podatki sej ne mores verjet

http://www.siol.net/slovenija/novice/2011/...mi_vozniki.aspx

a so prednje meglenke obvezna oprema vsakega prodanega avta v slo.??

sumijo da so trije vozili vec kot 200km...faaaak no

Ha ha ha ha ha ha ha

od 38 udele?enih vozil bila brez prednjih meglenk

?lo pa je za veri?no tr?enje OD ZADAJ!!!!! Kaj ti pomaga to ?e meglenke svetijo rob ceste???

Bolj pomembno je potem, da niso imeli zadnje, ki jo ima vsak avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa slikaj kako pisda da se malo slinimo no

nimam s ?im...mam pa litvanski plejboj ze (zbira kolega iz vseh drzav sem mu prinesel ze 14 kos) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kosmata - pobrita ? ?zmeden?

?tikle ? - Za labija

Sem ?ele pri?pel....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je kej dobrih bab ?

1,75cm, blond, ko?arica 75B - povpre?je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lep pozdrav iz Litve, japonskim avtom prijazni drzavi - vsak 3 je japonc, ne pretiravam, mazde levo, desno, predna?i pa Subaru 4WD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ne pozabimo tudi, da 4 ?lanska dru?ina za en teden smu?anja potrebuje 1500? minimalno...oprema, karte, prevoz, spanje....

Raje gredo za en dan na smuko in ostalo doma pre?ivijo, ?e kak dan do toplic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ok nimam otrok sam mim tega pe res ne morm it

http://24ur.com/novice/slovenija/zacenjajo...-pocitnice.html

predvsem mi je pa sme?no to da je povdarek na tem:

:". V poslanici pred za?etkom zimskih po?itnic je minister dejal, da je to po 30 letih prilo?nost, da jih tako dijaki kot u?enci pre?ivijo skupaj s star?i."

-se pravi da dobi ?lovek ob?utek da so star?i in dijaki oz osnovno?olci v istih letnikih ?ole s tem da so eni v LJ regij drugi pa MB in zato ne morjo bit skupaj..

-in tud mi ni jasno ?e je bilo ?e v dvodelnih po?itnicah oz razdeljenih (14 dni) te?ko dobit dopust kako bo ?ele te?ko dobit dopust v enotnih po?itnicah kjer je na razpolago samo 7 dni ...

-da kak?ne finan?ne zgube se sploh ne omenja pa ?eprav "samo" tistih par miljonov

itd itd ... :/

pa ?e enkrat ne pripadam nobeni polit?ni stanki ..

sistem se baje spremeni na starega drugo leto, ker se pa? ne morejo blamirati in spremeniti odlo?itve nazaj bo letos tako z izgovorom, da je to poizkusno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Velikokrat sem omenil da poslu?am avstrijski O3 in da imajo dnevno gajsterfarer opozorila- voznika na avtocestah v nasprotno smer.

No danes zanimivo so imeli 'letno poro?ilo' o 2010 na cestah, in neverjetno - leta 2010 so na?teli - videli 410 gajsterfarejev - 3,5% ve? kot 2009 ?zmeden?

?e bolj zanimivo pa je to, da se je ?tevilo nesre? ob tem zmanj?alo za 40% - temu 'uspehu' pripisujejo predvsem na?in obve??anja voznikov preko radijev in signalizacijskih tabel - ter tudi temu da se vozniki resno odzovejo na opozorila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Igo dela super s TOP MAP v biv?i jugi.

Jah kokr mi je rekel en policaj dol - pa biznis je biznis... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

mo?ganske transplatacije Borata....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:bravo::bravo::bravo:

?eprav dobi? ob?utek da je avto vozu slalom med "drevesi" .. sam je pa plehovje slabsi od kitajskega papirja :(

Kaj sem jaz naglas razmi?ljal nekaj dni nazaj tu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sodelavec je bil (kot gasilec) med prvimi na kraju nesre?e. Tip sicer ni bil privezan (kar je ?e razvidno iz volana) in je bil kar ubogi saj ga je grdo razmetalo po avtu, kdo ve kako bi se kon?alo, ?e bi bil privezan. Kar je bilo ?e bolj zanimivo je to, da ga je na suhi cesti v dokaj lepem ovinku odneslo, ko je pri?el na travo je drsel ?isto postrani. In so takole spotoma pri?li do zaklju?ka, da bi lahko za nesre?o bil kriv kar Citroen saj C3-jem po cca 5-7 letih pokajo fedri kot za stavo in celo na servisu vgradijo ponaredke, ki so bolj kvalitetni. In je kar dosti teh primerov, ko se ljudem avto v ovinku samo usede potem se pa znajdi. Kolegici je isto avto kar obrnilo na AC enkrat (sicer po de?ju, mo?en tudi aquaplaning) in ji ?e danes ni jasno kaj se je takrat zgodilo.

Ampak pisano bo gotovo, da je bila neprilagojena hitrost. :whatever::vskalo:

Zanimivo...

Lojzovo teorijo o varnih cvi?ek voznikih, je pa v?eraj podrl en kreten, ki je ubil 16 letnega kolesarja... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Siol & Telekom banda :)
Napisano

130 lani. V bajti trije televizorji- uni ko so na digitalni bomba- ostali pa solidni. Sosed zraven stoka da ma sneg sam pr men lcd z dvb-c bp. Zraven Mirkotov internet tko tko. Mal po?epne ob sobotah in nedeljah. Dopla?ilo za katere ?portne ima? v mislih?

pri sestri na svetju je katastrofa slika, ker je 200m od centrale...jaz sem tukaj na polju vsaj 1 km stran....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah te Plehnate investicije - glih neki po?timam, me ?e neka druga stvar jebe, nkol konca, groza! :whatever:

Ti si zdej spet kvalificiran za topless..... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj pa kabelska medvode? zega pri vas ni?

Je do bajte ampak STAY AWAY....slika stalno z meglo...dokup pretvornikov za ?port kanale---

pa ?e 200? ho?ejo za priklop ????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobil SMS, da je kolega 30 let star url v angliji...nimam blage veze kako in zakaj...sranje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja saj zogotovijo ti ga tako, da pri njih vzame? telefon, potem pa lahko menjuje? ampak prvo pa mora? pri njih naro?it storitev ker ko sem hotel preko Amisa naro?it komplet tudi povezavo so mi rekli najprej mora? imeti PSTN potem pa lahko dobim tudi AMIS.

J... jih

brez telekoma ne more? ni?, razen ?e ima? sre?o da ima? T2 optiko

- ostane le mobilni internet in VoIP pa ni isto....sem probal, internet ?opal samo se veliko izklapljal, kljub full 3g signalu mobitela in T2ja

P.S. T2ju lavfa tudi televizija preko 3G ampak samo za izbrance :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tukaj si bil pa se nisi ni? oglasil :)

Kranj??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kaj bojo pa delali s tem oz kako bomo mi ?utili novo pridobitev? Ko pa? bo

Na podlagi katerih zakonov si dobil ker meni so rekli, da nimajo mo?nosti razvezane vezave na moji lokaciji.

a si vseeno pla?al 88? priklopa?

kak?nih 88? ?e nimam sploh TK priklju?ka, ?e mi dajo kak ra?un ....

?e naro?i? telefonski priklju?ek, ti ga mora telekom po zakonu zagotoviti - velja ?e ga ?e nima?!

Z A K O N

O ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJAH uradno pre?i??eno besedilo (ZEKom-UPB1)

Sem doktoriral iz tega, tudi APEK mi je to ve?krat potrdil in rekel, da jih lahko prijavim.....vendar V Sloveniji nih?e ne izvaja tega, kaj ?ele sankcionira...ravno zato ker Telekom ra?una na to da bo? ?el drugam, vzel mobilni internet..etc

vendar ne - dol?ni so zagotoviti osnovno storitev - analogen telefon.

Vendar ne gredo v investicijo, zakaj, ko so dobili koncesijo so bili edini, danes pa vedo da takoj ko ti bodo dali priklju?ek bo? ?el na t2, amis...etc....ja jebi ga, tako je, ko je treba dajati se pa vse ustavi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najprej moram (spet) pohvaliti mojega ne-?rnega ne-nemca. Ta avto je prostorsko ?udo zaradi svoje klasi?ne dolge oblike.

Po Ikeji (saj res sem rekel da bom slikal kaj sem prepeljal) sem v?eraj v enem ?usu prepljal/preselil pisarno v bajto

pisalna miza 140 x 80 - razstavljena, a ?iroka ko svinja

predalnik na kolesih cel, s predali - posebej zunaj

nizka omara 140 x 60 - cela

pisarni?ki stol na kolesih - cel

cel pc

lcd monitor

2 printerja

hifi stolp

miljon kablov

4 ruterje

notebook

ves pisarni?ki material in ko?are, predale...polno

srednje velika omara 90 x 120 s steklenimi vrati (vrata seveda dol)

regal za 300 CDjev :)

Hvala #2

Preko anten med hi?ami star?ev in mojo sem sedaj poleg interneta prevezal tudi telefon, tako da je 1 ?tevilka pri star?ih, 2 pa pri nas, imamo sedaj fiksen telefon in fax :bravo:

Vse se DA, samo do t2 sem moral sko?iti po dodaten PSTN vmesnik, ker rabi vsaka bajta enega

Siol/ telekom pa zna le dopise po?iljat, se opravi?ujemo, ni paric, predolga razdalja......bla bla bla

Za ajvarja - sedaj je mobitel VEDNO dosegljiv, nisem ve? v kleti!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bom kar tukaj napisal -sorry Daskan

Jebe? telekom in vse - ob novi hi?i mi niso zagotovili priklju?ka, ker ?e? je centrala predale? in to stane 80.000? ?zmeden?

Stane seveda njih, meni po zakonu, ker so si zlobirali koncesijo so dol?ni dati priklju?ek. dopisi, klici....wtf vsega, no od danes mi v bajti dela fiksen analogen PST telefon in internet BREZ TK priklju?ka - jebe? jih!!!! :ouje:

Ve? v pohvalite se

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.