Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

U?eri s TurboLumpijem je bilo toliko enih prigod, tudi s :policaj: , ampak sva iz vsega skupaj iz?la kot zmagovalca! :punk:

Posebna zahvala gre Vinkotu oz. Siriusu, ki je prisko?il na pomo? v klju?ni fazi! :notworth::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah beda, pa pla?e nam bodo zni?al in res bomo polni entuziazma prihajali na delovno mesto, nedvomno tudi delovni uspehi ne bodo izostali! :whatever:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ef foruma (Bosti) mi je dal odobritev kar se moje ideje o klubu ti?e! :danzoman::bravo:

Pravkar pa sem debatiral tudi z Javarjem, ki mi je dal par nasvetov, nekaj pa jih ?e sledi! :party0035::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, huda fotka, posnel jo je pa moj pra-telefon (SE Elm). :P

Danes smo z Dragcem in Tubijem malo zalaufal Rde?ga vraga in ?e vedno lepo rohni, majkemi - Tubi je pri?a! :jupiii::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobr so me paglavci nabunkal na dana?njem treningu, matr ?e ne bi imel K1 ?elade na betici ju3 garantirano ne bi ?el v slu?bo. :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kok je folk zamorjen v tej dr?avi, no pa niti ni ?udno, danes stalno pri novicah, prva (udarna) novica; benz se je podra?il, jao in to ?e cel dan poslu?am, ni ?udno da so ljudje totalka nabedirani! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

H?erka kljub temu da je imela ?e vedno 37,9C je bila tok dobre volje, pa je ?e hotla it na tobogana, kak?en cukr in pozitiv?ek tamala, joooj! :ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

To tudi sam mislim, da je bila to precej atipi?na steza, tako da ?isto mo?no, da bo na "pravih" dirkali??ih spet Bk spredaj oz. kar obadva! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne, nisem razo?aran, jaz navijam zlasti za ekipo, druga?e mi je Hemy malenkost bolj pr srcu kot Knof (zarad ve? "jaj?nosti" - no pa hkrati velikrat dela tudi za?etni?ke napake, hmmm). :danzoman:

?koda se mi zdi, ker je SC (verjetno) uni?il dvojno zmago Meka. :blush:

Buttonu pa vsa ?ast za v?eri?njo zelo samozavestno predstavo, nisem si mislu da je tako stabilen! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lumpi, nazdravje! :punk: :mi pijemoo:

P.S. - kdor ?e ne ve zakaj je mladeni? dobil ime Lumpi - ker ima ob?asno pri sebi pir?ek iz Me?katorja (polni ga Union) in mladi mo? ta pir imenuje Lumpi. No tako smo ga krstili za Lumpija, ?e jih pa preve? popije pa je NALUMPAN. :hudicek::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.