.....but.... kva je na velik kanalih kockasta slika... pa ne vem kam je ves pron zginu
Va?n da je ?port TV2 in da lohka gladam Barcine tekme, ne pa da se jebem z adthe-ji pa justini
ker te morajo preklopiti na full duplex....standardna napaka siola, pokli?i na siol, in vpra?aj ali si na half ali full, ponavadi so zato hrvatje na slikah...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nekako 20 posto dajem ?ans za preboj Arsenala, ampak bo pa vsekakor zanimivo videt kako se bojo Unicefarjem rahlo tresle hla?e, zlasti ?e Arsenal prvi zadene v Barceloni (v tem primeru morajo va?i junaki nabunkat 3 gole in drugega ne ve? fasat), huhu!
sta se vedno dosti 2 za podaljsek...drugi arsenalov je pa poguben
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Redknapp je Gattusa ozna?il za "norca". Italijan se je takoj po tekmo opravi?il: "Popolnoma sem izgubil kontrolo. Ni opravi?ila za dejanje, ki sem ga storil. Za to prevzemam popolno odgovornost. Izzival me je ?e med tekmo, a se tako ne morem obna?ati do nekoga, ki je starej?i od mene."
Ha ha opravi?ilo v stilu je** se :)
Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i.
Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi.
Za?nita temo - ej a ma? ti tudi problem ko ima? kratke hla?e pa ti k... binglaj ven do kolen...
Stari prikolca al pa en ?otor, al pa kr avtodom pa si zmagal.
pa da me pobere na cesti...
Ej ravno to sem se z na?o pogovarjal sedaj na morju - sediva pred prikolico obema hudo od nedela, pa prijavim, ej tukaj je camp odprt celo leto, pav?al okoli 2.000? za celo leto....ne manjka ti ni?, ma? za spat, za jest, morje pred nosom...nobenih stro?kov, vrtca ne rabi?....
Doma da? pa samo 1jurja za kredit na mesec + ostalo....
:ne vem:
American Express 2.200?.....jebomast, avioni, hoteli...vse slu?beno, nazaj pa dobim + 30 dni.... ?ez dober teden pa spet na pot. sploh ne morem na zeleno vejo zaradi financiranja v naprej.
Problem je tudi, da kdorkoli izmed teh treh bi ustanovil stranko in posku?al priti na vrh bi imel v stranki takoj kar nekaj starih podrepnikov, ker bi opazili ?anso, da SPET pridejo v koalicijo.
+ lobi velikih bo takoj na tvoji glavi te onesposobljal....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani