Skoči na vsebino
Siol & Telekom banda :)
Napisano

Dela.... :bravo:

.....but.... kva je na velik kanalih kockasta slika... pa ne vem kam je ves pron zginu :D;)

Va?n da je ?port TV2 in da lohka gladam Barcine tekme, ne pa da se jebem z adthe-ji pa justini :D

ker te morajo preklopiti na full duplex....standardna napaka siola, pokli?i na siol, in vpra?aj ali si na half ali full, ponavadi so zato hrvatje na slikah...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Santa Fe pa Swift je pa primerjava na nivoju, ja :bravo:

oba sta loh 4x4 :harhar:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Toje blo ?ele pol ko sem blagajni?arko po zdravju vpra?al in ji predlagal ?e mi lahko da pravi ra?un.

Prej je blo skor 3X tolk, in seveda za ?parov?ek dizel santa FE-j.

He he lu?ina...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nekako 20 posto dajem ?ans za preboj Arsenala, ampak bo pa vsekakor zanimivo videt kako se bojo Unicefarjem rahlo tresle hla?e, zlasti ?e Arsenal prvi zadene v Barceloni (v tem primeru morajo va?i junaki nabunkat 3 gole in drugega ne ve? fasat), huhu! :punk::vesel:

sta se vedno dosti 2 za podaljsek...drugi arsenalov je pa poguben

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zjutraj re?ili ptico ta??ico gotove smrti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enej
Napisano

I wish you sun....direct sun!!!!

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Klasika - Valdez :(

Samo ce nasi vsaj pol priloznosti v Barceloni izkoristijo ne bi smelo biti panike.

Tud pep ga je usral ko se je nazaj potegnu.

Sam tale fuzbal je pa groza, 2 direktna penala, tudi tist rokoborski prijem v kazenskem bi Collina piskal za penal.....

Rezultat sploh ne odraza vec realnega stanja....

Arsenal je bil vec pri igri a priloznosti je mela Barca 2x vec + nesreco, penala sta bla ko suza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Messija je treba skalibrirat :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Na?i se ?ele ogrevajo....Messi se ?e na?tela pa bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gatuso = Kari? :D

London 1:1

Barcelona 2:1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobr, da vem, da ti ne bom bliz hodu :blush:

no evo...nisem edini.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se ti zdi da moram okrog hodit mam vse na dohvat ruke.

Pa ?e bi ?e ?el okol bi danes ?el za Jazz-om(8 ventilsko truplo z dvema sve?kama na cilinder ?zmeden? )

naneslo se je na tole

Ma pofukal bom vse !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Redknapp je Gattusa ozna?il za "norca". Italijan se je takoj po tekmo opravi?il: "Popolnoma sem izgubil kontrolo. Ni opravi?ila za dejanje, ki sem ga storil. Za to prevzemam popolno odgovornost. Izzival me je ?e med tekmo, a se tako ne morem obna?ati do nekoga, ki je starej?i od mene."

Ha ha opravi?ilo v stilu je** se :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ploki
Napisano
:pepsi: in da ti v?ge :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma pofukal bom vse !

Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. :whatever:

?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. :harhar:

ne pol naokol hodit...

Lj-Celje - Lj...samo dve nesre?i na avtocesti zjutraj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Meni je pa velikokrat vro?e . ker imam v resnici manj kot 35C :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. :hohoho:

Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. :hudicek:

Za?nita temo - ej a ma? ti tudi problem ko ima? kratke hla?e pa ti k... binglaj ven do kolen... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

Leonardo zapusti ladjo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

vredna ena letna guma na ravni Slovenije, saj Slovenija....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Stari prikolca al pa en ?otor, al pa kr avtodom pa si zmagal.

pa da me pobere na cesti...

Ej ravno to sem se z na?o pogovarjal sedaj na morju - sediva pred prikolico obema hudo od nedela, pa prijavim, ej tukaj je camp odprt celo leto, pav?al okoli 2.000? za celo leto....ne manjka ti ni?, ma? za spat, za jest, morje pred nosom...nobenih stro?kov, vrtca ne rabi?....

Doma da? pa samo 1jurja za kredit na mesec + ostalo....

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ravno do?ivel streznitev pred kavo....

American Express 2.200?.....jebomast, avioni, hoteli...vse slu?beno, nazaj pa dobim + 30 dni.... :vskalo: ?ez dober teden pa spet na pot. sploh ne morem na zeleno vejo zaradi financiranja v naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Problem je tudi, da kdorkoli izmed teh treh bi ustanovil stranko in posku?al priti na vrh bi imel v stranki takoj kar nekaj starih podrepnikov, ker bi opazili ?anso, da SPET pridejo v koalicijo. :vskalo:

+ lobi velikih bo takoj na tvoji glavi te onesposobljal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.