Lejga Labi no... naredili bodo tak dirklanik, pa ne zato, da bo ?umi bolj?i od Rosberga ampak, da bodo posku?ali biti bolj?i od vseh.
Ravno danes je Schumi izjavil da je dirkalnik nekonstanten in je zelo zaskrbljen - povpre?ni ?as je 1s za konkurenco...1 hiter krog ni vse, ker hitro upade zaradi gum....
pa smo spet tam
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spremljal sem nesre?e in zadnje nesre?e so imele kar nekaj A4 in podobnih tr?ih vozil vpletenih, niti praske......(potniki), spomni se na ?tajerskem 2x, grosuplje 1x...
Jaz ?e vedno menim, da je nekaj na tem, kletka mora biti trdna, takoj ko vidi? francoza pa vidi? totalno zvito karoserijo, ne samo zme?kano.....
head to head - poglejte si ?as airbagov in pozicijo lutk na koncu.....v pezoju ima volan skoraj v glavi, vrat po?en, v fiesti sedita se kolikor toliko normalno
pezoju se airbag sprozi ko je hauba ze cisto zvita - in najbolj vazno pugijo totalno zvije A stebri?ek, fiesta brez spremembe, pa pravi stric da se je fiesta zarila pod pugija.
In to pri 65 na uro!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
O fak. Me pa res zanima kaj botruje temu, da na lepetm 22 letnica zavija na drugi pas. Tole je meni ena bolj smotanih situacij ker ne more? storiti veliko.
Naj mi ?e en re?e da so mehki francozi varni....mogo?e ker so naravnani za teste euroncap okoli 60 na uro da dobijo 5 zvezdic, ko pa gre zares je pa konec....kako lahko oba prednja zica v pugijo zamakne - odlomi???? s tem ti tudi airbag ne pomaga - mogo?e ?e niso bile zadaj pripete....
Garant SMSi za volanom....
Kaj pa mislite o SKB, js sem pri njih ?e 14 let, mat je tud ?la tja, brata tud oba, prej smo imeli pa gorenjsko ki je tako sra... da glava pe?e.
SKB.NET in ra?unalni?ek za generiranje kode, je zakon - NISI vezan na kake certifikate in ra?unalnike, ?e je problem pokli?e? in je re?eno tisti moment in ko si ?e na liniji, lahko takoj preveri? ?e res dela, ne pa "probajte pa pokli?ite nazaj, ?e je ?e problem".
sicer sem v vseh letih imel samo 1X te?avo, ker enemu s.p.-ju nisem mogel potrditi pristnosti, pa ?e to zarad tega ker ni imel email-a(ne da ga ni dobil, sploh ni imel e-mail ra?una !).
ja itak hyponet tud kalkulator?ek, boh ne daj certifikat pa usb klju? ?e putuje? itd itd, kalkolator?ek je ZAKON
Ampak a ve? kaj je sme?no - ?e pri nas v Sloveniji, kjer je po mnenju nekaterih vse narobe, znamo problem nizkih podvozov re?iti ?isto enostavno in poceni in sicer cca 30m pred podvozom postavijo "zaveso" iz relativno lahkih kovinskih trakov, ki je par cm ni?ja od podvoza. ?e pride previsoko vozilo najprej po kesonu zaropotajo trakovi in nagonsko ljudje ska?ejo po bremzi, ko zaropota.
tukaj imajo pa 'stealth' neviden drog v katerega se zarijejo ?e preden most nabije? - v smislu ej previsok si za most....
moja mati enako - imela pa je dober razlog, dvigovali so ji denar na bankomatu, ni bila edina, dokazalo se je da je bila v mrezo vpletena zaposlena na banki....NLB? To ni na? problem, mati krila 500k SIT....med drugim smo bili vsi otroci obdol?eni da ji krademo....
skratka ni banke da ne bi imela sranja, saj vemo - tam kjer je denar...
hypo mi je v?e? predvsem zaradi odnosa do strank, tudi izven delovnega ?asa, poleg tega pa so ?e zdale? najfleksibilnej?i pri posojilih, ter tudi morebitnih te?avah ali podobnih primerih.
Pa da smo na jasnem, imam Hypo Kranj, kjer se vedno po?utim da sem dooooollllggooooletna pomembna stranka, in tako se obna?ajo do vseh.
Sem ?el ene 2x v Hypo Lj, tam pa tudi bil na hitro odrajtan, nasploh so storitve izven Ljubljane 2x kakovostnej?e. zakaj - ker imajo ljudje ?as, ne ?ivijo pod vsakdanjem pritiskom ku?a poso poso ku?a, in ?e sam ne morem verjeti obstajajo razli?ni ceniki regijsko, kjer seveda ljubljana dale? najdra?ja med vsemi - primer
Adriatic slovenica LJ je 10% drazja od AS kranj za isti paket, isti bonus, enako Triglav itd, isto je pri snagi, elektriki...
Sam v Medvodah imam to prilo?nost da se lahko ve?em na 'gorenjski' konec in razlika je o?itna.
Nazaj k bankam, ko sem bil komitent NLB sem bil teko?i trak, storitvena mre?a revna, za vsak ve?ji drek sem moral na TR2 v Lj, ?eprav imamo poslovalnico v Medvodah, provizije velike...
Sedaj se pa z nasmehom vozim v Kranj (zelo redko zaradi internetnega poslovanja) kjer me vedno sprejmejo enako, vedno dodajo kako malenkost, se spomnijo nate ob novem letu, po?iljajo smu?arske karte, za otroke ki var?ujeta tam vedno poskrbijo, redno po?iljajo pobarvanke....
skratka odnos do strank 1A + zelo hiter odziv, ob katerem v?asih ne pogleda? na cenik, ?eprav je med ugodnej?emi.
Kaj bo? pa vidu? A to, da kreditojemalci propadajo in hodijo v ste?aj banka pa mora njihove kredite pokrit? To so oslabitve in pa seveda rezervacije, ki jih zahteva BS (Banka Slovenije in ne BullShit).
Pred rezervacijami in oslabitvami je NLB dosegla 170m? ?istega dobi?ka iz naslova rednega poslovanja. Ostale politi?ne zadeve in politi?nega spodbujanja tajkunizacije nas pa zdele jebejo.
Boss ni vse v propadu trga, kako lako vele sposobno vodstvo NE ODGOVARJA in ?e naprej vle?e kalvarijo naprej in prena?a odgovornost - prihodnost na delni?arje?
Vsi analitiki so napovedovali krizo bolj natan?no kot vreme, a banka je brez zavarovanj krila nemogo?e posle in podobno - ve?inoma zaradi saj me pozna?, saj mi bo? zrihtal....
hypo je imel podobne primere - ampak kaj je prvi korak? Vodstvo odgovarja....Avstrijci ne i??ejo izgovorov....pa verjetno tudi premo?ensko in kazensko zgodba ni kon?ana
Pa ?e nekaj - NLB prikriva izgube ?e leta, po celi jugi so odprodali VSE nepremi?nine v outsourcing....vem ker smo sodelovali in ?e ne bi bila zadaj dr?ava....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani