Mama zebra je u?la iz cirkusa in se podala v ?irni svet. Sre?ala je neznano ?ival in jo vpra?ala: "Kdo si ti in kaj dela??" "Jaz sem krava in ljudem dajem mleko." Zebra je ?la naprej po poti in sre?ala ovco. "Kdo si ti in kaj dela??" jo je vpra?ala. "Jaz sem ovca in ljudem dajem volno." Zebra je nadaljevala pot, ko je sre?ala ?rebca. "Kdo si ti in kaj dela??" ga je vpra?ala. "Sleci pi?amo, pa ti bom pokazal."
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Po najmo?nej?em potresu v zgodovini dr?ave so ve?metrski cunamiji opusto?ili dele vzhodne obale Japonske. Ru?ilni valovi so odna?ali cele hi?e, izbruhnili so po?ari, med drugim v rafineriji blizu Tokia. ?tiri jedrske elektrarne so se ustavile, vllada je razglasila izredne razmere. Opozorilo pred cunamiji so razglasili za celotno obmo?je Tihega oceana, valovi pa naj bi ?e dosegli Kurilske otoke in Tajvan. V Avstraliji in na Novi Zelandiji so opozorilo preklicali.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Montpellier je vreden obiska in definitivno tudi Menton.
No sej avtocest ni - kar mislim avtoceste je po kon?ani turi da sa pi?i dam - najprej na ovinke potem pa od zahodnega dela po avtocesti ?e je treba dam
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani