Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

@Kokolada - ne bo? verjel, kar se konjskih mo?i ti?e, mi je LPG majster z Jesenic na Dolenjskem (SIGAS) povedal da ko je predelal Lancerja Evo-ta, je imel na valjih na benzu 290KM, na LPG pogonu pa je na valjih pokazalo 315KM, tako da ni vse ?isto logi?no kot izgleda na prvi pogled. :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

?ez 5 dni takle cajt bomo orng migal v Besnc, ?e kdo ?eli naj ?e koga seboj pripelje, da nas ne bo lih kakih 9 recimo! <_<:jupiii:

Uglavnem se vidmo u nedelo ob 14.uri; Center VOGU! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pozabu sem se pohvalit, da so v Arboretumu hitro upo?tevali moj nasvet in namestili dodatno varovalo, da mali otroci ne padejo s tobogana, super sem zadovoljen! :danzoman:

Lahko bi bil pa tiho in bi ?e danes bilo prvotno stanje, v?asih se spla?a mal opogumit in zinit oz. napisat! :jupiii::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej pravim, ne bi rad komentiral da koga ne u?alim (ne tebe mladi Honda?, se razume, ker se ne nana?a nate, hehe), za moj okus (mislim da je realen) je Honda ena od NAJKVALITETNEJ?IH znamk tega planeta. :ljubezen::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je je kr dobr smo bili perjeni hehe :P

Skoraj kot Peri?nik, ki kot ?e iz imena izhaja, ni nikoil VINJEN, pa? pa ......! :P :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zdele gledam dana?nje rezultate z Vitranca, matr kaka ?lamparija, ni mi blo jasno od kdaj vozi Ligety za ju?ne brate, hehe. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.