Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez!
He he, bom jaz poslikal in dal gor sedaj sestavljeno sobo, ne morem verjeti kaj je avto pogoltnil...sestavljeno se ?ele vidi
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prvi? resno pogre?al CX-7 - pri 140 na uro me je moja bremzala ej prikolico imamo, Exeo pri 100 ?e ?uti orngi nihanja, ker imamo 1250kg ?ival za prikolco.....
Se vidi surova mo?, te?a, pogon in tudi vi?ina avta (CX7)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V aprilu 2 (finale kraljevega pokala in povratna tekma v la ligi), v avgustu 2 tekmi superpokala in potem ?e ena tekma v la ligi. Seveda pa obstaja mo?nost da igrajo ?e eno ali dve tekmi v ligi prvakov.
So pa Sevilli na obeh tekmah rezveljavili gola. Namesto da bi bilo ob prvem pol?asu skupni rezultat obeh tekem 2:1 za Sevillo je blo 0:1 za Real.
a jih nisi mal prevec nastel?
finale pokala
el classico v madridu, povratna
superpokal
mo?ne tekme v ligi prvakov
ali stejes ze sezono 2011/12?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani