Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Men je najva?nej? da je tamala totalni pozitiv?ek, joka prakti?no nikoli (izsiljuje me ne na ta na?in, se samo ?udim da je temu tako), ful rada prepeva in ple?e. Kadar je v dru?bi vrstnikov je pa absolutna Primadonna. Skratka ?e bi bila ?e bolj?a bi bilo ki?asto in dolgo?asno vse skupaj. :ljubezen::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Seveda da nima otrok, jaz sem mislu, ?e je tvoj kolega "sin po poklicu", se prav da mu bojo star?i kupli zver.

O kom konkretno je govora, nimam pojma, pa zarad mene ?e mu kupjo vesoljsko ladjo, BMK, nisem mu pol? (fov?) niti malo. :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Do 14.ure se bo? ?e menda odsidral, al pa za vsak slu?aj sidro doma pust, ko gre? na raj?o. :P:harhar:

se pravi smo takole zdej;

1. GulyJo?a

2. Boss

3. Peri?nik

4. tubitele

5. Hazzard20

6.Spektr

7.Canyon

8.Nidhoggr-T

9.Neyko

10.

11.

P.S. magari naj kdo od napisanih ?e kakga frenda ali znanca seboj pripelje, da bomo ?tevil?nej?i. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, jaz imam (sem imel) so?olce (?e se jim lahko tako re?e), on jih ni imel al kaj je ?e bila neka fora, kaj sem se nasmejal! :harhar::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri sm smu?al in me ni blo v pisarni, pa jasno nisem vedu kaj se dogaja, no in me je kolegica ZELO KVALITETNO nasmukala, da naj danes spri?evalo oz. diplomo prinesem pokazat. Jaz potem WTF, jo i??em, jo najdem, danes prinesem seboj, ona se mi pa smeje, da ?e sem nasedu - Sim?i? varjanta pa to, hehe. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sm se kar mal tresu za napredovanje Milana, no ?eprav mi je tudi Arsenal kar v?e?na ekipa, je pa bila odli?na tekma! :ljubezen::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Verjetno lahko, sicer je moja tamala za svojo starost stra?no spretna (nikoli pa ne ve?), ampak tistale ozna?ena luknja pa zelo bode v o?i in kar vabi otroke, da malo pofirbcajo preko nje, zato sem jih tudi opozoril na to "razgledno to?ko". :hudicek:

Sicer pa bomo vidli ?e bodo kaj postorili. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar sem sestavil imeil z vsebino opozorila na pomanjkljivo varnost tegale tobogana, ki se nahaja v parku Vol?ji potok. Me zanima ?e bodo moje opozorilo resno vzeli (moja tamala, tule gor tudi na sliki, je malo glavo molila ?ez tistole ozna?eno odprtino in ?e bi bila malo bolj ?toraste sorte, bi znala tudi ?ofnit z vi?ine cca. 3m, kar ne bi bilo ravno fajn in se ne bi dobro kon?alo. Skratka prevzel sem pobudo v svoje roke, v dobro varnosti otrok). :danzoman::ljubezen:

P.S. - se opravi?ujem zaradi velikosti slike, ampak sem ?elel pokazat in opozorit na tale problem, na katerega upam da se bodo v Arboretumu odzvali in ustrezno popravili tobogan. :blush:

post-185-1331060022_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.