Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V primeru burje, kot je bila danes priporo?am, da poprej zavijete v Ikejo ....avto gre sam naravnost :bravo:

P.S. To je cela otro?ka soba, postla, 2 omari, regali...........

post-2637-1296670862_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Itak - sem imel podobno izkusnjo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nope... po moje je bil takoj mrtev, ker sem s kolesom direkt ?ez njega zapeljal :(:(

Death by Bridgestone?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boj?
Napisano

Vse naj naj, Vodnarji smo cool ljudje :)

:mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Povozil sem ma?ka :(

Mijaaaaaavvvvvvvv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sam meni do zdaj se niso dovolili met prizganega telefona (ceprav flight mode pa to)

vedno vprasam pa recejo "no go"

ker slikas stevardese :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

za 2 urni let sem si na chIfon nalo?il Scarface :)

Klasika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

nisem barcelona fan, prej real...ampak objektivno gledano, barca melje, s takim tempom nima noben za burek

edin, ce se poskodujejo vsi po vrsti

se grdo sli?i ampak barca je zgradila homogeno ekipo, z zaledjem podmladka tak oda se lahko 2-3je ali pa ?e ve? po?kodujejo....

To tepe Real, vedno kupuje 'najbolj?e' ko pa ti posamezniki odpovejo, nimajo prave menjave, na podmladku ne gradijo, ?ole ni...to ne pelje nikamor...

Va?no pa da se majice z napisi prodajajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja, ?panska liga postaja nezanimiva....me zanima kaj bodo sodniki porekli sedaj 1:0, Real ima ?e 25min da se re?i....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

da ne odpiram nove teme, je bilo kar za videti, pohvale organizatorjem in tekmovalcem

post-2637-1296402626_thumb.jpg

post-2637-1296402682_thumb.jpg

post-2637-1296402721_thumb.jpg

post-2637-1296402764_thumb.jpg

post-2637-1296402805_thumb.jpg

post-2637-1296402844_thumb.jpg

post-2637-1296402890_thumb.jpg

post-2637-1296402972_thumb.jpg

post-2637-1296403015_thumb.jpg

post-2637-1296403061_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj je z GSM aparati? dodatno imajo vgrajene fotoaparate, potem ?e z GSM ne sme? slikat, kaj ?ele z navadnim fotoaparatom ali kamero? Zakaj bi jih pa potem imel :) Kakor vem je samo tko, da ?e ti slika?/posname? neko osebo na privat posesti in se ne strinja s tem mora? posnetek uni?it. Avto ne vem ?e se ?teje za privat posest :)

Pomoje si ne ?eli? ?rne skrinjice v avtu, ker potem te lahko kaznujejo za vsako prekora?itev hitrosti, nepripenjanje, ....

Kako pa GPS vse vidi? Sateliti samo oddajajo signal, sprejemajo pa samo signal atomske ure.

bo? najprej dubu kazen za uporabo telefona v avtu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MitjaV6maher
Napisano
:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v Glavnem sem uspel priti s Koro?ke - Podpece...

koji vozniki, s samimi starimi Roverji na -5 snega....malo klan?ka dol, pa je ?e rit imel v kontra smer, pol pa seveda gasss gasss kolesa pa v prazno vrtela

seveda arja Vas - velenje zaprto nesre?a, lepi kraji tam gor nad gozdom Velenja..............pohvale iGO8 in predvsem monolit zemljevidom, ?ez gozd sem po lepi cesti obvozil nesre?o, ki so jo preusmerjali nazaj na avtocesto in dobrno :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?Mojega ?efa v?eraj 'po hitrem postopku' strpali v marketing.... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Glede na to, da si zadovoljen mi je prec jasno.

Ampak kljub porazu NA?IH nisem najbolj razo?aran - boril so se, par pizdarij so zakuhal sodniki, pa Navaro je predober. Jeba je edin to, da verjetno je to konec sanj o preboju naprej :(

Macabbi mora 3x izgubiti....2x prot olimpiji, 1x prot Barci....te????ka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jajca so zunaj

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

Kaj to si z telefonom slikal?

kako lahko telefon s telefonom ....:) verjetno z nokio ki jo prodaja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kdaj so sedaj testiranja?

post-2637-1296150112_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaz sem klele malce zbegan - kdo je komu kej dol?an? :ne vem:

Lojo_Senad___Pismo.pdf

ja faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk nooooooooooooooooooooo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

upam da bo ostal tko old skool fuzbal...

mogoce so tudi te napake pa to del zakaj ga vsi tko emocionalno vzamejo

mogo?e ker je ?port nasploh emocionalen, pojdi danes sto?ice pogledat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kdo pravi da se bo igra ustavila?

Napad gre lahko do konca, in ?e je sumljivo (le o?itne sumljive situacije) sodnik s TVjem ?e ob koncu napada sporo?i glavnemu kaj je bilo.

Tu ?e je bil gol enostavno prekine igro, zapiska in poka?e na sredino...

Ne bi TV ni? ustavljal igre (da bi se vsi ustavili in ?akali), kadar je penal sodnik piska po svoje, ?e je sumljivo ga lahko popravijo nekaj sekund za tem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

za take kriti?ne situacije fuzbal POTREBUJE sodnika s TV, ki lahko preko radija v parih sekundah sporo?i glavnemu kaj je bilo, v igri se sploh ne bi opazilo!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

sedaj ko gledam kak?no podporo ima android sistem v prmerjavi z pla?ljivim applom... hmm... priklopim na wifi in vle?em FREE appse dol koker ho?em... :mi pijemoo: :jupiii:

Med bolj?imi ZASTONJ appi so EVG antivirusni, winamp, real player, adobe reader, flash player,... bomba od telefona...

mislm da si to ze povedal...ene 4x :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Real je za??iten no comment.

V?eraj je bilo videti ?e v prvem pol?asu da sodnik doma na Nou Campu o?itno sodi proti Barci, bilo je na robu po?kodb, Almeira je sesuvala od zadaj, s podplati...ne da ni bilo kartonov, sploh ni piskal....

K sre?i Barci pri taki igri ne more nih?e ni?. tudi sodnik ne, ?eprav je druga?e mirni ?tadion ?e zgledal kot da bi bil Beograd, preden huligani ste?ejo na sodnika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.