Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz pa ne, to je njegova identiteta, razen ?e mu jo kdo ukrade. :P :ne vem:

P.S. - kako gre ?e tisto "nomen est omen", pomoje da ta priimk za?iga pr tetah. :jupiii::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pomoje bo Daskan rekel, da je Espanyol spet nastavil rit RM-ju, da jih je na?ponal od uzadi. :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enoprostorec
Napisano

@JureS, a z avtom so jo nasadil (napisal si mal dvoumno)? :P

@Boss, men se zdi Premacy najgr?i voz od vseh ki smo jih na?tel, no to je le moje mnenje, jebiga. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enoprostorec
Napisano

Hundaj Getz, verjetno bo tole pomota? To je korejska mini ?katla, ki ima prakti?no manj prostora ko Twingec? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enoprostorec
Napisano

Glede na to da kupuje? benz motor, pomoje takoj lahko odmisli? VW znamko, saj slovijo ravno po Dizlakih. <_<

Hm, kaj kupit, pa da nima prepo?re?nega motorja in kake ful drage registracije, pa da je zadosti varen voz. :blush:

Za moj okus se Csara Pikaso, motor mislim da imajo 1.6 90KM, ne pelje slabo, no sedi se dobro noter in komfort v vo?nji je soliden, motorni agregat pa bo za lokalne relacije ?ist ok, pomoje. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sta se 2 mala mazda?a dru?ila; moja h?erka in od Vineta sine, bil je prov fajn izkori??en dan! Tamali so totalne face. :ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vol?ji potok je totalna zmaga, zlasti za tamalo, ful majo toboganov in raznih gugalnic, skratka super fajn - zame letna ?lanarina le 20? (mislim da je to ugodnost le za ob?ine Radomlje, Kamnik, in Menge?). :danzoman::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.