Pr?le nove ?arnice za sprednje lu?i=) slikc ne morm dat gor kr shrani.si neki ne dela kt bi mogu, no?e shrant slike pa je jpg format, so pa japonske in pi?e gor vse po japonsk med drugim da so iz Tokyo Japan
Kdo se pa dan danes ?e preva?a z adrio?Edino,?e ima? pla?ano od firme.
Drugi so malo dra?ji kot avtobus.Ni ?udno,da je tam kjer je.
Se pa bojim,da bo to naslednja luknja za ?olde brez dna.
imam pla?ano od firme, vendar so storitve Adrije nekaj kar sebi kot uporabniku ne privi??im, delodajalcu pa prihranim pla?evanje vakuma.
Da gre? v petek domov iz CDGja z adrijo - pogreb.....Planned 23:15....next info 00:00, expected 01:00, Ljubljana 03:00...
vsaj ene 4-5x na po**** satelitu CDGja, ker Adria parkira med nizkocenovci na satelitu - a seveda ne ra?una enako.
Od vseh na Brniku sta pozitivna le ?SA in turkics....no pa ?e ?SA je v kurcu, ne samo finna?no ampak so ?li iz ATRa na nek SAAB glasen ko svinja, brez prostora (edino dobro je ker dobesedno s stevardeso sedi? )
Benetke so mi zakon, izbira res za cel svet, cene konkuren?ne, pa ?e mal furanja po cesti
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se popolnoma strinjam, sem ?el v res velik shoping center v Istanbulu, evo sem pripopal ?e sliko in na?el trgovino Koton, pri njih zelo popularna, in na?el tako hudo prehodno jakno za 50 eur da mi ?e zdej ni ni? jasno. Kvaliteta zelo dobra, odli?en kroj, pa ?e noben nima iste pri nas ...najbli?ja trgovina je v Nem?iji.
istanbul je zakon, jaz pa v Ankaro hodim
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Niso v EU in to jih re?uje....ve? kako je ?ele v Tur?iji. Na Bazarju je en tip imel celo Nike shop (hotel je na fansy naresti ampak mu ni lih ratalo, neke steklene poli?ke, malo krive stene, ?pegli) pa vse od Nike-a
Samo Tur?ija je 'rodbina' tekstila imajo svoje cunje veliko bolj?e kot kake znamke, tudi ponaredke.
Saj kaj pa mislite da delajo 'veliki' kupujejo poceni od lokalcev in prodajajo drago z znamko....ni? drugega se danes ne dela
A kdo mogo?e ve, kje bi dobil papir v roli? Danes sem okol obrnil bauhaus,, merkur in baumax pa so samo ?udno gledali. Najbolj? kar h kakemu li?arju it al kako? Cele role pa? ne rabim, ker je menda 500 m gor, bi mi pa koristilo kakih 50 m2.... aja rabim za pokrit tla zaradi beljenja pa se mi ne da s kartoni ukvarjat...
tudi merkur jama Bezigrad? pokli?i jih
mene je svak moril kako se uporablja droida, pa sem nekaj probaval in hitro obupal - Samsung galaxy al kaj ze sploh nima moznosti mp3 zvonjenja..... :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani