Skoči na vsebino
iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

Zakaj ne - a ti je padu po tleh? :ne vem:

ker so ga mogo?e nehali delat leta 2004....sam je bil res zakon telefon

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pr?le nove ?arnice za sprednje lu?i=) slikc ne morm dat gor kr shrani.si neki ne dela kt bi mogu, no?e shrant slike pa je jpg format, so pa japonske in pi?e gor vse po japonsk med drugim da so iz Tokyo Japan :P

se vidi na tej sliki, so pa to?no take.

Joj pazi ker te 100W se pregrevajo v 3 pm in crknejo 1,2,3, upam da ti ne bodo sicer, jaz sem obupal nekaj let nazaj, 3 kos v 2 meseca....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Truga gre gor....naslednja 2 vikenda sta polna in aktivna :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A vidva sta spet skup - a ?enski nista ni? ljubosumni, k sta ve? en z drugim kot pa z njima :hudicek:

Na daljavo mi ga je polil, ker je picajzlast in ho?e imet 100% ?ist signal za pogovor...

P.S. Tebe pa ?e dolgo ni zadela ka?na naravna masa.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

x2 :P

ga pa admin na obrazno knjigo presel (samo potem mene ni ve?...:) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Polil kofe po mizi...kriv je pa delno ajvar....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tip avta popravi :D

a v valid :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Katera je spodnja agencija?

tud adria....vse zme?ano..

jaz letima direkt benetke - kiev in nazaj za 123? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

telefonska tajnica babice in dedka

Dobro jutro. . . . .Trenutno se ne moreva javiti, zato vas prosiva. da po pisku pustite sporo?ilo;

- ?e ste eden od na?ih otrok, pritisnite 1

- ?e potrebujete varstvo, pritisnite 2

- ?e ?elite da vam posodiva automobil, pritisnite 3

- ?e ?elite da vam opereva in zlikava pritisnite 4

- ?e ?elite da vnuki prespijo pri nama, pritisnite 5

- ?e ?elite da greva po otroke v ?olo, pritisnite 6

- ?e ?elite da pripraviva kosilo in vam ga dostaviva, pritisnite 7

- ?e bi raje jedli pri nas, pritisnite 8

- ?e potrebujete denar, pritisnite 9

- ?e naju ?elite povabiti na ve?erjo in v gledali??e - za?nite govoriti, poslu?ava!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jure, za tak dnar, bi z malo truda letel v Avstralijo! :hudicek::vskalo:

itak, kamorkoli.....sej si neumen da vzame? te cene

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

saker je s5 na cesti.

bravo, sam glej da tam tud ostane

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo se pa dan danes ?e preva?a z adrio?Edino,?e ima? pla?ano od firme.

Drugi so malo dra?ji kot avtobus.Ni ?udno,da je tam kjer je.

Se pa bojim,da bo to naslednja luknja za ?olde brez dna. :whatever:

imam pla?ano od firme, vendar so storitve Adrije nekaj kar sebi kot uporabniku ne privi??im, delodajalcu pa prihranim pla?evanje vakuma.

Da gre? v petek domov iz CDGja z adrijo - pogreb.....Planned 23:15....next info 00:00, expected 01:00, Ljubljana 03:00...

vsaj ene 4-5x na po**** satelitu CDGja, ker Adria parkira med nizkocenovci na satelitu - a seveda ne ra?una enako.

Od vseh na Brniku sta pozitivna le ?SA in turkics....no pa ?e ?SA je v kurcu, ne samo finna?no ampak so ?li iz ATRa na nek SAAB glasen ko svinja, brez prostora (edino dobro je ker dobesedno s stevardeso sedi? :) )

Benetke so mi zakon, izbira res za cel svet, cene konkuren?ne, pa ?e mal furanja po cesti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj se dogaja s tole adrijo.....

grem poizvedovat za kijev.....946?....nadaljujem, oprostite napaka v sistemu

cez 5 minut, cena za iste izbrane datume 846?.....ko kliknem podatki o letu 717?...

Ja fak, grem od za?etka cena od 640?.... :huh::huh::huh:

Vse preko postanka v Avstriji ali nem?iji

No pol pa zmaga - Wizzair direktno iz Trevisa v Kijev na glavno letali??e 123? :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Se popolnoma strinjam, sem ?el v res velik shoping center v Istanbulu, evo sem pripopal ?e sliko :) in na?el trgovino Koton, pri njih zelo popularna, in na?el tako hudo prehodno jakno za 50 eur da mi ?e zdej ni ni? jasno. Kvaliteta zelo dobra, odli?en kroj, pa ?e noben nima iste pri nas :) ...najbli?ja trgovina je v Nem?iji.

istanbul je zakon, jaz pa v Ankaro hodim :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Niso v EU in to jih re?uje....ve? kako je ?ele v Tur?iji. Na Bazarju je en tip imel celo Nike shop (hotel je na fansy naresti ampak mu ni lih ratalo, neke steklene poli?ke, malo krive stene, ?pegli) pa vse od Nike-a :hohoho::hohoho::hohoho:

Samo Tur?ija je 'rodbina' tekstila imajo svoje cunje veliko bolj?e kot kake znamke, tudi ponaredke.

Saj kaj pa mislite da delajo 'veliki' kupujejo poceni od lokalcev in prodajajo drago z znamko....ni? drugega se danes ne dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Papir v roli
Napisano

je pa res da je polivinil zoprn ker ne vpije barve in jo potem pohoja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Papir v roli
Napisano

A kdo mogo?e ve, kje bi dobil papir v roli? Danes sem okol obrnil bauhaus,, merkur in baumax pa so samo ?udno gledali. Najbolj? kar h kakemu li?arju it al kako? Cele role pa? ne rabim, ker je menda 500 m gor, bi mi pa koristilo kakih 50 m2.... aja rabim za pokrit tla zaradi beljenja pa se mi ne da s kartoni ukvarjat...

tudi merkur jama Bezigrad? pokli?i jih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

froyo al kok je 2.1 ko se lahko nadgradi ;)

in to je prvo kar naredim ;)

mene je svak moril kako se uporablja droida, pa sem nekaj probaval in hitro obupal - Samsung galaxy al kaj ze sploh nima moznosti mp3 zvonjenja..... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

daj mi kaki link do tega kot ga ima? ker tega sranja je veliko na yebaju.

iVar pripravlja grup buy 30 kos :bravo:, zastopnik za SLO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.