1.Danes se peljem ?ez Kamnik, pa mi svinjsko izsili prednost Kam-bus in zavije levo pred mano iz nasprtne smeri, se pravi zavijal je na most in potem le ?e enkrat levo in je ?e na glavni busni (o?itno je ta genialc pri?akoval da se premikam s hitrostjo pe?ca, ker kljub temu da nisem prgonu, sem konkretno bremzal, da ga nisem zakajlal).
2. Nekaj metrov kasneje se pred mene vklju?i "Kvadratura" ?rne barve, kar zapelje pred mene, brez smernika - logi?no, ok, niti nisem kej dosti dojel kaj se dogaja, ker sem bil ?e vedno ?okiran od Kam-busa.
3. Ta isti omenjeni kvadratasti zmazek me je v naslednjem momentu po?astil z obilico ?rnega dima (o?itno je bil TDI motor, kar ni ni? ?udnega, ampak zgleda v dost zmahanem stanju, ker to je bil res ooooblak).
Dan se je krasno za?el, ?e tako najbolj sovra?im sredeeee.
Zdele grem ?e enkrat pozkusit iskanje kanalov, pa da vidim! Morda pa ?e antena sama od sebe i??e bolj?o kvaliteto ?ivljenja, pa se je zato na Holcerje preusmerila!
Edit; dal sem na ponovno iskanje in je kanalov ve? kot kdajkoli prej, fotr bo zadovoljen (o?itno so imeli samo kak?na vzdr?evalna dela na oddajnikih preteklo nedeljo, al kaj vem).
U?eri sodelavka dobila stroja od na?ga Simona nazaj, pa je super zadovoljna in sta se zmenila ?e za glavni servis dci Likalnika v kratkem (baje bo samo 400?, kar se mi zdi zelo ugodno)!
Jures, antena je stra?na (edit; stre?na), ima direkten razgled na Krvavec, doslej je delalo brez te?av, potem pa se je samo od sebe totalno raz?telalo. :ne vem:
Za pridobivanje signala pa se uporablja omenjeni United Dvbt, star je komaj dobro leto ali kok je ?e minilo od takrat ko smo pre?altal na digitalni signal.
Od kje so ti AUS kanali uletel nikakor ne zastopim saj jih prej ni bilo.
Ne vem, ?e sem lih nefer (da ne bo pomote ?estitke VSEM ?tirim sodelujo?im danes), ampak slej ko prej je pa? dejstvo,da ?e bi bil Pero v dobrem po?utju, bi bil on v ekipi, poleg njega pa Tepe?, ?inkuc in lete?i Robertooo!
Komentator je dobro rekel, da v primeru da bi danes skakal tudi Pero, vpra?anje ?e ne bi Avstrijci tekme zopet kon?ali z dolgimi nosovi, hehe.
Star?a imata omenjeni DVBT (United je znamka) vmesnik in klasi?no stre?no anteno, pa doslej je bilo pa? nekih 7 ali 8 programov, nimam pojma in ni bistveno.
Potem pa kar naenkrat mi fotr re?e, da tv ne dela, grem pogledat; ni signala se izpi?e na tv ekranu.
prej je bilo recimo takole;
1. SLO1
2. SLO2
3. POP TV
4. KANAL A
5. TV3
itd.
Vse te kanale sem pregledal, dejansko nobenega ve? ni bilo, samo sneg vsepovsod.
Potem sem uporabil funkcijo avtomatsko iskanje kanalov, pa mi najde ORF1, ORF2 in ?e ene 3 avstrijske, potem od na?ih pa le TV3 (mislim da na kanalu 64).
Zdej meni ni totalno ni? jasno, ali je slu?ajno "izpadel" oddajnik na Krvavcu, na katerega imamo direktno obrnjeno starodavno anteno, ali pa je v ?em drugem ?tos, da so izginili kanali SLO 1 in 2, POP in AKANAL?
Ali kdo ve v ?em je hec, meni je vse skupaj ZELO nenavadno!
Hvala za kak?no morebitno re?itev te ?udne prigode.
Jebala vas politika, dobili smo ?e bronasto kolajno v mo?tvenih poletih. ?koda da ni ?e Prevca v ekipi (namesto Damjana logi?no), potem bi bilo marsikaj mo?no!
est sm ?ele dobr iz ?ihta pr?u ... zdej pa sam ?e vaservago u?gem pa sm gotov to 4h 5h ... jo?a tm okol pol 6h 6h me lohk pokli?e? za kk?nga ravbarja al pa furmana da gremo se me je ?ef usmilu pa mi dou frej vikend
Zmenen maestro, pa ?e Matejko bi se lahko malo prikazal med ljudi, hehe.
@Boss - jezt sem imel socialni tip roadsterja (Miato NA), pa kolkor mi je ta avto po?astil enega veselja in zadovoljstva, to mu ne pozabim nikoli. Tudi tete, ko sem jih noter ukrcal, kaj jim je bila to morala se peljat, hehe. :mi pijemoo:
Se ti spla?a malo pogledat za kakim tak?nim avto?kom (ali pa npr. S2000), konec koncev si od mene vi?ji le za kaka 2 ali 3 cm, pa sem se jaz kar prijetno vozil z njo (ima pa NB ?e kar nekaj manj placa, te?je sem se namestil v njej, NC mi pa ni poznana).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo da obstaja tale tema!
1.Danes se peljem ?ez Kamnik, pa mi svinjsko izsili prednost Kam-bus in zavije levo pred mano iz nasprtne smeri, se pravi zavijal je na most in potem le ?e enkrat levo in je ?e na glavni busni (o?itno je ta genialc pri?akoval da se premikam s hitrostjo pe?ca, ker kljub temu da nisem prgonu, sem konkretno bremzal, da ga nisem zakajlal).
2. Nekaj metrov kasneje se pred mene vklju?i "Kvadratura" ?rne barve, kar zapelje pred mene, brez smernika - logi?no, ok, niti nisem kej dosti dojel kaj se dogaja, ker sem bil ?e vedno ?okiran od Kam-busa.
3. Ta isti omenjeni kvadratasti zmazek me je v naslednjem momentu po?astil z obilico ?rnega dima (o?itno je bil TDI motor, kar ni ni? ?udnega, ampak zgleda v dost zmahanem stanju, ker to je bil res ooooblak).
Dan se je krasno za?el, ?e tako najbolj sovra?im sredeeee.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani