Skoči na vsebino
Gorjup13
Napisano
:bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V?eraj sem gledal posnetek tele tekme, res legendarna..... Madrid na nogah ploskal Barci in Ronniju

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tok gnili pa spet niste no....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prva stran 24kur, te niso normali...........?isto poneumljanje ljudi in tavanje od realnih novic

post-2637-1295797409_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Obrnjeno dokazno breme je v primeru dokazovanja premo?enja ?ist v redu stvar samo, da se ne bo to izrabljalo oziroma, da ne bo po nekem "naklju?ju" pre?lo v fazo splo?ne procesne procedure.

Se pravi - nekdo te bo obto?u, da si recimo v trgovini ukradel ?okolado in jo pojedel, nakar bo? ti kot to?ena stranka moral dokazovati, da to nisi naredil ne pa kontra, da se ti doka?e da si to res naredil.

Te stvari je potrebno strogo precizirat v kak?nih primerih se lahko ODB uporabi in dokazovanje premo?enja je sigurno prava zadeva.

in zaradi pomankanja dokazov dobil ?e to?bo zaradi blatenja.............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj si bojo vse izmislili, me pa prav zanima, ?e so tar?e res ljudje z navideznim premo?enjem (avti, ladje, stanovanja...), ali zgolj tisti ki res slu?ijo...

http://www.rtvslo.si/slovenija/obrnjeno-do...am-denar/249212

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e nebi PREHITRO vozil bi imel razbit avto. Evole, nakaj dobrega glede neprilagojene hitrosti. Sem zavijal iz ?martinke proti obvoznici na levo, preko mostu. Seveda sta 2 semaforja. Prvo se pri?ge zelena na mostu, potem ?e pred mostom in jest gasa pa prtegnt v levo, nasproti so imeli rde?o, razen teli na mostu proti city parku npr., in debil je gledal drugi semafor na mostu kjer je bila zelena, namesto svojega kateri je bil rde?, tako da niti meter ni manjkal da mi nebi v bok priletel....debil od debila kretenski, ?e ni pa normalno peljal bi pa ?elno fasal, ker ga je tip pognal malo predno sem za?el zavijati....jao niti trobit in pizdit se nisem mel ?asa.

sam sebe si negiral zaradi ene ?rke :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas na obali tudi nekaj kao piha.Ni to ni? takega.to je zdravo in ni bacilov okoli. :P

Danes zjutraj je na radiu ful dobr ubesedil:

Burja je tako mo?na, da se ne ?udit ?e v Ljubljano prinese kakega nemo?nega primorca....prosim, ?e mu pomagate najti dom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Sej ja, pol pa pride ?as razprodaj pa dajo neznansko velik 70% popust pa je recimo Alkamin Jacket ?e vedno 104? oziroma ?e vedno skoraj s 100% mar?o. :blink:

Ja dobr nas vozijo naokoli. Nas bojo pa ?e tolk ?asa dokler jim bomo nasedali. Tudi mene je par let nazaj nekaj podobnega izu?ilo.

Sem kupil majico z dolgimi rokavi od Tommya Hilfigerja in dal zanjo 48?. Ok sem rekel, da bo mal za lep?. Niti 14 dni kasneje sem na?el enako majico samo brez znaka firme v eni izmed pocenskih trgovin za ceno 7,99?. Po letu enakomernega no?enja se obe majici enako obna?ata oziroma starita.

Se pravi sem bil nategnjen za 40? al pa sem za ta znesek kupil zna?ko na majici.

Podobno se mi je zgodilo s ?evlji (neka kao znamka) za skor 80? pa so se mi odprli po parih mesecih in sem jih lahko sam ?e stran zagonu. Po drugi strani pa sem na?el pri Deichmanu usnjene ?evlje in so ?ivi ?e po dveh letih no?enja - po moje se bo prej podplat znucal predno bodo narazen padli.

Sem bil neko? prista? razmi?ljanja "nisem tako bogat, da bi kupoval poceni" ampak zdej ko so nas kitajci okupirali s poceni robo pa itak lahko izbira? med no name kitajsko robo al pa brand name ravno tako kitajsko robo. Se pravi je bolje vzet no name, ker dobi? vsaj ene 4x toliko blaga za isti denar.

Ha ha...

skratka, jaz sem ?e zdavnaj nehal dajati karkoli na t.i. znamke, sam vem kje se da dobiti kvaliteto za zmeren denar. Sem pripravljen dati malo ve? ?e je res kvaliteta, a tega ni ve?...

Ravno kontra je Exeo....kvaliteta za manj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Zakaj? :)

da skopirajo........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

A veste kdo so najve?ji odjemalci blagovnih znamk? KITAJCI!

Zakaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Veliko sem hodil v Trbi? na ?tante (mam fina jakna za vas samo 100 maraka), in kupil res kvalitetno robo, predvsem jeans.

Zgodilo se je tudi da sem nosil popolnoma iste zadeve kot frendi, samo da je na njihovih bil ?e na?itek s 'firmo'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nekaj dni nazaj sem izrazil veliko navdu?enje nad izrednim porastom velikosti jo?k :bravo: svoje najdra?je. Ne mre? verjet, kot bi mi zlila ledeno vodo za vrat z besedami: "So velike, ampak niso velike zate." :(

Po?asi mi postaja jasno katere rupa na sviralu bom postal ?ez par mesecev :huh:

Lp

M

PS Tole je ?e skoraj OT. Bi moralo bit v jamralniku.

jaz sem ?e zravn :) - bo prvi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tha THING become alive again yesterday at 20:06. :danzoman:

can it walk?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skompletiral letni 18' komplet feltne + gume :jupiii: , originalne 16 ostanejo z zimaki.

:huh: Pri tem vremenu me pa ma da bi dal ze to gor....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Majko mila, kolk bo poj cestnina do Monze? :blink:

benz je ?u gor, LPG je ?u gor, cestnina je ?la gor, kemp so obdav?ili....?e ?umi ne bo zmagoval gremo raj na motogp :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem jo pa v?eraj direktno "trefnil" :( srno .No zdaj je bil 2 leti mir,druga?e se pa kar lepijo name, v zadnjih 12 letih sem jih 7 komadov zbil.Za?uda nikdar huj?ega,tablica,po?en odbija? in kak?na udrtinica na blatniku.

V?eraj pa ?aromet in utor med blatnikom in pokrovom motorja se je zmanj?al.

Ah,same sitnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=VTDkUlo3rjI

Objavljena slika

kje je to drugace? zgleda kot Jeprca, tam jih je tud ko komarjev na barju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Al pa s plastik-fantastik operacijo alla ?epinova dama! :P:harhar:

ne ne, ona je videti sedaj mlaj?a....k zmaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jao na ORF se skorajda ?e poslavljajo od Gruggerja.....baje stanje zelo kriti?no, zdravniki se borijo zanj.

Jeben Kitzbuhel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je mogo?e preve? na zaenjavi in zdej ko se bo hrana podra?ila, boste mogo?e imeli pravo doma?e-bio mleko ? :hudicek:

instant mleko 37C :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A pol ?e se bo okol bajte ?e kej betoniral bo lahko nardila luknje v beton in pol nasadila noter ro?e ? :hudicek:

PS: Ma? kako posebno masa?o in jo izvaja? ko ona spi ? :hudicek:

PA to sploh ?e ni vse

?aki mal - a nista vidva nehala s proizvodnjo :ne vem:

V proizvodnji so tudi napake....itak pa ni proizvoda o?itno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.