Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

To ma sigurno po atiju vsaj ponavadi.

ati re?e da je lu?na k zmaj

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nope sam ?e res nobenega, no tamala je bila edinka in manj kot 3 leta. Ima pa sestra tako nekako: 7,6,3, par mesecev, tako da ko so na kupu...je enako kot pravi? ti :hohoho: , ko imamo pa kak?nega na po?itnicah je pa mir. Pa? med sabo se pa skos bockajo,?pecajo,nagajajo, v glavnem cel cirkus :)

Boss bere?? :hohoho::hohoho:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Po pravici sem presene?an nad tem kar se je zgodilo. Bal sem se da se bo prednost Barce zmanj?ala, se je pa pove?ala. Na?i brez Xavija, Puyola in Alvesa suvereno do zmage.

Real pa brez sre?e tam kjer pa? je. Najbolj me je pa nare?al Mourinho z jokajo?o izjavo, da so igrali proti ekipi, ki se je branila z vsemi 11-timi. Matr ma ta dec selektiven spomin. Kar je on z Interjem naredu, je Everest proti temu, kaj so igrali v?eraj pri Deporju. In Barca se mora s temi bunkerji sre?evat skoraj vsako tekmo.

Zdaj pa v sredo ena te?ka proti Valenciji in ?e Zaragoza doma, potem pa ?e Arsenal in tudi po Arsenalu, bo cela jeba v prvenstvu, tako da je teh 7 pik prednosti prav dobrodo?lih.

Ki je v zadnji minuti izgubil angle?ki pokal :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe tamalo pogre?at, tavelko pa ne :bravo: To je to, ker otroc so kakr?ni so, sploh majhni, ?e ne znajo lagat, delajo tako kot ?utijo in ni? ne igrajo in so to kar so (vsaj tako si sam to razlagam)....pr moji biv?i ko sva kon?ala, me je veliko bolj prizadelo da s tamalo ve? ne bom imel stikov, skor 3leta je bila stara ko sva kon?ala (pa ni bil moj otrok) kot pa to da bi tavelko pogre?al. ?udn al pa ne :)

Predvidevam, da ?e nima? nbenga? To je ena banda falotska, jaz mam 2 hiperaktivca 2+5 let....re?e prvi, on je bil, drugi ne nisem bil, a sem jaz tebe za?pecu ko si lulu mim ?koljke, pa se ta prvi ?e re?i ko hijena (pozablja pa da je tamal ?e spregovoru) :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bacek jon rules....ta pa res nasmeji celo familijo! ?e bolj kot Borat Ljubljanski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nabavljam nov Osebni ra?unalnik
Napisano

Kaj je narobe s pavilijoni, razen da se vsi prsti gor poznajo ?

Js sem jih prodal vsaj 100 in z popolnoma nobenim niti ene te?ave, ker niso imeli AMD-jevga procesorja.

Eden je enga povozil z avtom in je crknil samo ekran.

Ok nisem edini ?alabajzar pol :bravo:

S CX7 (!!) sem povozil ruzak in v njem Lenovo (ne thinkpad) ampak original Lenovo srebrne barve plastik fantastik.

Po?ilo ohi?je in ekran po polovici - ampak ?e vedno polovica ekrana dela, in tudi pc ves :), samo CD ne gre ven...za server?ek je dober (ali z zunanjim monitorjem) :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Webasto se je zadnje dni izklopil po 10min....ker je dobil zrav v benz, v?eraj odprl prtljaznik in pri benz pumpi ne na za?etku cevi videl kako not letijo mehur?ki :huh:

cev naglodana... :vskalo: , seveda popravil danes zjutraj ze delal 40 minut in na?e riti so se vsedle na toplo :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sin Arabec:povej mi o?ka, kaj za nekaj je ta ?udna kapa, ki jo nosimo ?

Ata Arabec: Sine to je 'kefija', ki nas v pu??avi ??iti pred soncem.

Sin: Kaj pa ta obleka, ki jo nosimo ?

Ata: D?alabija je obla?ilo zelo zanesljivo pred vro?im pu??avskim soncem.

Sin: Kaj pa ti grdi ?evlji,ki jih nosimo ?

Ata: To so posebni sandali, ki prepre?ujejo opekline pred pu??avskim soncem.

Sin: A za koji kurac pol ?vimo v Velenju ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Spet smo na 7 pik, Real tudi pada v formi, predvsem zato ker vse akcije zaklju?uje 9ka, pri ozilu, Mariji....bi lahko naredili res dober kolektivni napad...a mora lepi vse zasrat...

Ni zanimivo, gremo na arsenal :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Suicidal
Napisano
:punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Gledam risanko potem pa ugasnem ko se za?nejo poro?ila....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prekrasen soncen dan v neokrnjenem in popolnoma praznem Bovcu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Zelo ?udno, da niso strokovnjaki napisali - vsi vozniki so imeli veljavno vinjeto...

zelo pomembno za nesre?o....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hypo banka poslala ?e 6 kart za Nassfeld :danzoman::rispekt::rispekt:

S tem mi vra?ajo 200?!!

Karta tam je 40?, Hypo karta je 50% ceneje 10 kart x 20?.

S tem da se nasmu?a? tako kot da bi bil 1 teden na Krvavcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako dela gps ne vem ker tudi probal nisem, za igo pa mas na mojblink. Meni je kr zanimljiva stvar.

mogoce bo zANIMIV....ker obavezno potrebujem celo fizi?no tipkovnico, kot jo ima, una na touch screenu je za pti?e s tankim kljunom...

tukaj je BBerry zakon (jaz rabim tel za klic, SMS in 200 mailov na dan) pa ?ist ni? druzga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tole policijsko poro?ilo je eno najbol lejmerskih kar sem jih bral :blink:

Kake podatke so zbirali, da te srat prime. Sama brezvezna statistika in kon?na ugotovitev je enaka tisti, ki jo vedno napi?ejo, ko ne najdejo ali pa se jim ne da iskati pravega vzroka.

Pri?akoval sem, da bodo napisali zakaj je do nesre?e v prvi fazi sploh pri?lo - kaj se je zgodilo, da so prva vozila tr?ila. Vse ostalo je bla pol le ?e loterija v bistvu pa so s to statistiko ?isto vse voznike udele?ene v tej nesre?i potisnili v isti ko? - se prav vsi isti vsi krivi.

A da pa bi nekdo lahko pravo?asno ustavil pa je vanj butnil nekdo drug in vse skupaj potisnil v kup zaletenih vozil pa o?itno po policijski logiki pa? ni mo?no. Res jadni so tele ubo??ki, da pridejo s takim poro?ilom ven k ni ne ti? ne mi?.

Gledal so kdo ma zimske gume (karambol je bil na nezasne?enem in nepoledenelem cesti??u s temperaturo zraka nad ni?lo), kdo ni imel prednjih meglenk (lol no tale poseka vse neumnosti, ki sem jih sli?al zadnje ?ase), kolk je kdo prevozu (200km je kao velik al kaj - to je ura in pol vo?nje po AC in kaj ma to vzrok z nesre?o), kolk je mladih voznikov (?e ena bu?a brez primere :whatever: ), kdo je povratnik in kdo brez veljavnega izpita (ne da izpita ni imel - potekel je ali pa je bil odvzet - se prav, ?e ti izpit vzamejo potem ne zna? ve? vozit in je pol to en vzrokov za nesre?o al kaj :whatever: ).... mah bom raje nehal, ker se ne spla?a razburjat.

?lender je o?itno dobil ostro konkurenco v vrstah policijskih preiskovalcev in seveda ni manjkala niti notranja ministrica, ki si je najprej kar prisvojila zasluge za zmanj?anje ?rtev na slo cestah in kljub enormno izbolj?ani varnosti zagrozila ?e z ve? represije (bravo vsaka ?ast - res rabi? imet visok IQ za tak na?in razmi?ljanja).

?e mene ali Labija ustavijo ko delava cca 700km ture in ve?, pol dobiva avtomati?no prepoved vo?nje :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sony erikson xperia x10 mini pro..aja pa prvic u lajfu mam eriksona,vzel sem ga sam zato k je ondroid hotu sem mal probat zadevo pa zato k je majhen...

no pa da se spet mal pohvalim opral sem avto po dolgmu casu...

ej a ves da sem ga dubu od sponzorjev zdej gor ampak ga tud odprl nisem - a je za kej, predvsem me zanima kako dela GPS, in ?e dela z igo8??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

o fak keri glupi podatki sej ne mores verjet

http://www.siol.net/slovenija/novice/2011/...mi_vozniki.aspx

a so prednje meglenke obvezna oprema vsakega prodanega avta v slo.??

sumijo da so trije vozili vec kot 200km...faaaak no

Ha ha ha ha ha ha ha

od 38 udele?enih vozil bila brez prednjih meglenk

?lo pa je za veri?no tr?enje OD ZADAJ!!!!! Kaj ti pomaga to ?e meglenke svetijo rob ceste???

Bolj pomembno je potem, da niso imeli zadnje, ki jo ima vsak avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa slikaj kako pisda da se malo slinimo no

nimam s ?im...mam pa litvanski plejboj ze (zbira kolega iz vseh drzav sem mu prinesel ze 14 kos) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kosmata - pobrita ? ?zmeden?

?tikle ? - Za labija

Sem ?ele pri?pel....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je kej dobrih bab ?

1,75cm, blond, ko?arica 75B - povpre?je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lep pozdrav iz Litve, japonskim avtom prijazni drzavi - vsak 3 je japonc, ne pretiravam, mazde levo, desno, predna?i pa Subaru 4WD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ne pozabimo tudi, da 4 ?lanska dru?ina za en teden smu?anja potrebuje 1500? minimalno...oprema, karte, prevoz, spanje....

Raje gredo za en dan na smuko in ostalo doma pre?ivijo, ?e kak dan do toplic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.