Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Mislil sem preteklega leta, ne prekletega...

Ja, je trapasto. Ampak mora bit. Kaj jim morem? Bi si pa rad olaj?al delo, kolikor se pa? da.

In kako ve?, da moram vpisovat temperaturo hladilnikov, saj hladilnike nisem nikjer niti omenil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Imam en problem, pa ne vem, kje se to naredi. Zaradi HACCP moram izvajat dnevne meritve temperature. Po enem letu sem se odlo?il, da bi rezultate spravil v excelovo razpredelnico in narisal graf, ker bo verjetno lep?e, kot ?e ri?em ro?no. In tako bi v OS Windows XP in Excelu potreboval v prvi vrstici datume za celo leto. Jih lahko kako "uvozim" ali moram 365 krat tipkat datum, da potem v drugi stolpec zraven napi?em izmerjeno temperaturo? Ko imam v prvem stolpcu datume in v drugem temperaturo, je ustvarit graf igra, ne delo. Tudi temperature ni tako te?ko vpisat. Pri datumih pa gre po?asi. Zato me zanima, kje in kako lahko v prvi stolpec excel sam dobi datume za prekleto leto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V bolni?nico pripeljejo hudo zdelanega mo?kega. Zlomljen nos, izbiti zobje, modrici na o?esih, okrog vratu sledovi davljenja. Seveda ga zdravnik vpra?a, kaj se mu je zgodilo.

Mo?ki za?ne:

- Bil je son?en dan in z ?eno sva mirno igrala golf. Pri posebno te?ki luknji sva vsak svojo ?ogico udarila na sredino travnika, na katerem so se pasle krave. Iskal sem ju in nenadoma opazil, da ima ena od krav pod repom nekaj belega. Stopil sem bli?e in ji dvignil rep. ?ogica z ?eninim monogramom je bila zabita to?no v sredino kravje riti. Z dvignjenim repom v roki sem se obrnil k ?eni in zavpil:

- Ej, ta je tak?na kot tvoja!

Po tem pa se ne spominjam ni?esar ve? ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bil pa res krasen dan. Pa ?e vreme se je zrihtalo. Sicer malo pihlja, a ni hudega. Smo ?li cela dru?inica malo na sprehod za dve uri popoldan. Smo se pa nasmejali nekim Ljubljan?anom s kamperjem, ko jih je skoraj prevrnilo in so potem pri?li vsi presrani ven. Pa se kar prevra?ali, ?im je malo zapihalo - kot da bi bili pijani... Ja, pa en model (tablica Logatec) je snel z avta bicikl, da bo malo treniral za neki maraton vzpone. ?im je malo pihnilo, je odletel ?ez ?karpo in se pokotalil po bregu navzdol. Otroci so se toliko smejali, da je mo?akar samo ?e nalo?il bicikel nazaj na avto in se odpeljal... Skratka, pre?iveli smo krasen dan. No, po vsem tistem de?ju je kon?no posijalo sonce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Fant, ?e nekaj ?asa nesre?no zaljubljen, vendarle vpra?a "nesojeno dekle":

- "A imam sploh kak?ne mo?nosti pri tebi?"

- "Kako naj ti re?em, drugi si na spisku..."

- "Kdo je pa prvi?"

- "Kdorkoli..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pilot sporo?i potnikom:

"Cenjeni potniki, smo nad Sredozemskim morjem. Kot ste ?e sami ugotovili, imamo nekaj tehni?nih te?av, zato bomo zasilno pristali na vodi. Plavalcem ?elim sre?no nadaljevanje poti, od neplavalcev pa se ob tej prilo?nosti poslavljam..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kle ga oreng seka?... verjem, da to ni njeno maslo ampak nekega nadebudnega ?efa na policiji, ki je imel preblisk kako bi se prikupil nadrejenim.

In taki ritolizni?ki ?efi obstajajo pa ne glede kdo je na oblasti, ker to nima niti veze. Ritoliznik se bo ulizval vsemu in vsakomur, ?e bo le imel kake koristi od tega.

Napol ti dam prav. Gotovo je to maslo nadebudnega ?efa, ki je imel preblisk, kako zlest v rit nadrejenim...

Kljub vsemu pa se o nakupu opreme odlo?a minister. Ki pa ga nastavi predsednik vlade. No, predsednica. Torej? Torej lahko re?emo: "Bravo, Bratu?kova, ?e nas premalo, ?e bolj nas daj... "

Bi bilo pa lepo, ?e bi minister za notranje zadeve pomislil ?e na kaj drugega kot na kaznovanje. A za to je potrebno malo pameti. Ne vem zakaj, ampak ob?utek imam, da je pa velik primankljaj te robe pri tistih tam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Pravkar gledal Courageous. Sicer se nisem z vsem strinjal, je pa zanimiv film. ?e ga bo ?e kdo gledal, pa na kak?nem pikniku "vr?emo debato"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Poleg tega vozila niso opremljena z merilci razdalje do vozila pred teboj. Tako, na u?, pa nih?e ni zmo?en zadeti pravo varnostno razdaljo... Par metrov gor ali dol...

In ?e je par metrov dol, je pla?ilni nalog, ?e pa par metrov gor, pa se ti eden vmes "u?tuli", pa ima? spet pla?ilni nalog...

Bravo, Bratu?kova, ?e nas premalo, ?e bolj nas daj...

Po?asi mi bo ?e za Jan?o ?al...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

Tokrat pa za spremembo i??em kak?nega cvetli?arja ali vrtnarja. Rabim nekaj, ?esar v Kaliji ne dobavljajo, pa bi rabil vsaj nasvet.

Ne, ne gre se za konopljo. Tiste sadike je enostavno dobiti... :P

Torej, je kdo od Mazda?ev v "teh vodah"?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ponavadi to spuca sneg.

Tisto enkrat ali dvakrat na leto (pred tehni?nim in mogo?e pred kak?nim praznikom, ?e bi glih rabu Mazgo), pa v pralnici... ?eprav je to v avtopralnici ponavadi bolj Sizifovo delo. In s tem se ne bi preve? hvalil... sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e obljubi?, da je to zadnja traparija, ki si jo vpra?al, ti jo z veseljem pozabim.

?e vsaj be?no in vsaj malo pozna? moj BT, ti je najbr? jasno, da se meni VEDNO spla?a prati tudi podvozje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slivka legenda - ?e dobro da si pogumen mo?ak in ne kak?en cagavi fanti?, ki si ne upa stegnit jezika. :cheers::D

Stegnem tudi kaj drugega, ?e se kdo ne strinja z menoj:

post-5658-1383230667_thumb.jpg,

pa je hitro vse urejeno... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.