Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Pol bi me pa tm na poroki vsi spra?val in komentiral da kje mam pa punco, pa bi odgovoru, da zuni ?aka, pol bi te?il, da naj pride not, pa bi jim jz razlo?u da ne da je tok srame?liva, pa? pa da je pre?iroka, preglasna in da v moji dru?bi ponavad ?ist preve? popije! Potem bi dodav, da enkat ko se je kolega (mazdohist) nanjo total raspizdu, jo je nabov in to tok mo?no d se ubo?ica ?e dans komi premika. No kar pa je najhuj, da jo vsi nadlegujejo in ?latajo (?altajo) tut v moji prisotnosti in da zato ne ?eli notr pridt, ker bo sicer obup. B)

:hohoho::hohoho::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni va?na embala?a ampak vsebina
Napisano

Tole je pa eden najbolj pou?nih film?kov, ki bi ga morala vsa dekleta pogledat in seveda tudi fantje, da bi bilo pol manj frustracij in nezadovoljstva s samim sabo

make up in phtoshop delata ?ude?e

Sej to je dobra stvar saj malo manj lep?e dobijo ?iht :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabm 1 str radio
Napisano

Ma ja, dobr sicer se ?enkanmu kojnu ne gleda u zobe, ampak vseen se zih kje valajo kake odslu?ene 13 al pa 16-cntimtrske zadev?ne! :D

Evo kolega mislim da mam jst neki pametnega zate! :bravo: V zadnjih vratih imam zvo?nike ki niso vklopljeni samo nevem a so 13 al 16 vem pa da so dobri :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.