Itak se vedno zaradi potrebne simetrije menja par, kot pri gumah, torej zamenjana sta bila oba sprednja fedra ... saj si imel to v mislih, ali pa si hotel reči, da bo počil še zadnji?
Ja mislil sem spredaj.👍 Vzmeti niso za simetrijo tako pomembne, da jih menjaš kot pa amortizerji, je pa fino menjat sploh, če so stare več let.... 👍😉
Meni je šla pri enem avtu po dveh letih in je mehanik menjal samo tisto zlomljeno z originalom. Devet let ni bilo nobenga problema, dokler sem bil lastnik.
Pri Cliotu Storia letnik 2013 pri prevoženih 21.500 km v nedeljo počil sprednji desni feder (vzmet). Kovinski zvoki, pokanje, zato ga včeraj odpeljem na tehničnega, da pogledajo. Skoraj me je kap, ko mi pokažejo, da je odlomljena špica fedra visela 1 cm stran od gume, samo sreča, da se ni vanjo zapičila ....
Pričakuj, da bo v cca letu dni še druga šla, tako je bilo na taščinem 12 let starem Twingecu in še enem Cliu.... Pazi!
O kako sem "lep" račun dobil za Bob telefon, ko sem bil okrog novega leta 4 dni v Bih, za tistih par pogovorov, v trajanju nekaj minut. Skratka, cene kot da sem klical z vrha Everesta ali sredine oceana, preko satelitskega telefona, hehe.
Ja Bosna je blizu, cene minut pa kot v Australiji.... 🫣
Ekipa, kako ste? 😊 Alex vas pozdravlja s smučanja ( ne rabite gledati na Web kamere Dolomitov) 😊.
Danes sem izboljšal hitrost na smučanju. 😊 Je bilo pa na Zoncolanu enih 70% Slovencev. Se vidi, da smo še vedno smučarski narod. Vreme šajba, smučarska karta poceni, 38,50€ gneče nikjer. Je pa res, da. se da smučati do nekje 13. ure.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče GARMIN s čajem... 🫣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani