Jaz ne vem ampak šele zdaj ugotavljam, kakšni psihološko nelagodni občutek so imele. Danes v trgovini - kar naenkrat se mi ni mudilo in prvič po letu 2020 pred epidemijo sem namesto 10 minut v prehrambeni trgovini prebil dobre pol ure. Nobenega neprijetnega občutka in dobesedno na obrazih ljudi se je zrcalila neka dobra volja, da ne rečem nasmejanost. In dejansko ljudje imajo spet nazaj svoje obraze.
Aja in niti enega, ma res sem bil pozoren, ker me je zanimalo, nisem videl da bi nosil masko. Cel ljubi dan, ne našihtu, ne v trgovini, nisem videl enega samega človeka z masko.
Jaz sem v sredo kupil nov paket 10 mask in včeraj ponosno vkorakal v Hofer z novo masko. Nisem bil edini, smo pa bili v manjšini.
jaz imam ene 5 metrov železja za takele noge kot so na sliki še fraj, ker smo naredili samo 1 klop namesto dveh in je ostalo.
Potem neseš samo enemu zapigat oz po dogovoru lahko tudi jaz nesem tukaj enemu lokalcu in je minimalni strošek poleg materiala + lahko narediš po želji custom.
Sedalni del je pa mizar mi zrihtu 2 kosa skp zlimana, potem pa samo vijaki od spodej gor in je.
Pri mizi imam 2 "kvadrata" + po sredini še en cel kos, pri klopi sta pa samo 2 "kvadrata".
Ne, ne bo prišla. Kar je vredu na avtu za 4900€ je 1. lastnik in realni kilometri. Če pa se sprehodiš naokrog, ugotoviš da lahko daš na njega 1000€ ali več. Razne praske, ki so normalne z leti bi še pogojno toleriral, en udarec na zadnjih desnih vratih pa ni, bi bil kar zdrel za popravilo, ampak če lastnika ne to ne briga, ti pove o njegovem značaju, da ne govorimo o plastikah spodaj, lahko rečem da jih držijo vezice skupaj. Oprema avta je osnovna, senzorjev zadaj ni, na zadnjih vratih manjka enhih 5cm2 barve, žarometa totalno zamegljena, steklo meglenke spodaj počeno..
Sej vem, sem lahko preveč zahteven glede na starost, ampak če je bil moj kot iz trgovine pri skoraj 310.000 km, se bo pa ja dobil še kak tak resen prodajalec, ki skrbi za avtomobil kot jaz?
Vprašanje je, zakaj bi prodajal potem tako uštiman auto. Ali preveč km ali pa se ga je naveličal.
Nimam Telemach ampak ti mogoče koristi: Telemach uporablja svojo linijo, če jo ima. Pozanimaj se če ti potegnejo nov kabl oz če ta pri tebi v tvoji vasi/kraju/mestu že obstaja. In vprašaj iz prve roke nekoga od sosedov iz okoliša za izkušnjo.
To je pol ure dela. 😉 Koliko goriva prišpara proti tvoji. Če bi ti vozil s takim tempom bi garant tvoja pila 9-10/100.😉
Mene ni sram da pije 9 litrou, sem pomoje edini poštenjak na tem forumu z G192 ki pove realno porabo če jo tiščiš.
Profitiram pa s tem ko se zjutrej vsedem v avto, odpeljem na šiht in popoldne ponovim proceduro v kontra smer. Pa še avto lahko takoj ugasnem ko nerabm na regeneracijo čakat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislm poslali so čeprav na njenem naslovu ona plačuje. Nevem kaj je fora. Sem bil pa pozitivno presenečen nad tem ko ni blo komplikacij.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani