Bil pri kolegu v Mateni....o fak, iz podna mu podtalnica v klet tece v obliki gejzirja....lahko samo gleda, crpat ne more ker ni crpalke ki bi vec ven dala kot not pride (itak vse nazaj fase).
To pa vem kok zgleda, mamo pri nas vsaj 1x letno problem s tem. Naraste hitr pada pa nenormalno pocas (lohk tut po 14 dni).
To je to ja:) Sj nekega dne ko bo bencin res luksuz ratal, se bodo spet vlaki polnil:)
in moje mnenje?.. vlake pocenit, prevoz do LJ ali ve?jih mest pospe?iti, ko pa pride? recimo v LJ ali pa kak?no ve?je mesto, pa da ti v primeru da si pri?el z vlakom, pripada ?e prevoz z mestnim prevozom. Ter ?e najbol pomembno, tovornjake toliko podra?iti da se jim enostavno ne spla?a ve? vozit (saj tudi najve? uni?ujejo avtoceste, ceste), ter ves tovor preselit na ?eleznico in tukaj se za?ne potem obra?at denar:)
pa bojo lohk za?el nazaj gradit ?eleznico Velenje - Slovenj Gradec
Na?eloma se samo re?e tko. Predvsem ker vsi tako prebirate iz medijev. Denar se pa steka v skupni prora?un dr?ave, pa? se pa zgodi da se ?eleznicam dolo?i ve? letnega prora?una. Potem bi lahko tudi rekel, da gre vse od cest v zdravstvo, ali ?olstvo...itd...
Ne sam prek medijev... Dejansko gre v zeleznice...
v?eraj uspe?no naredil tehni?ni pregled plus zavarovanje na moji Mazdi ...samo zdaj je ?ebula v denarnici ta cestna taxa je pa full ... glede kak?ne ceste imamo in itd... lp
u soboto zjutrej k sm se vra?al proti avtu iz ?ihta sm vidu da mi je en utrgu celo tablco dol s plastiko ured tko da sta zej samo dva ?rauba (tablca se vedno pogresana).. Nevem kva je to fora folku delat res.. sam dodatn strosk mi nardijo pa slabo voljo
Pazi, ponavad gre folk s to tablco tankat in pobegnit...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani