Skoči na vsebino

Po izgledu ?e kot neka peresno-lahka kroska. :P

Iz peresnega izgleda kroske v srednje te?ko - danes kupil zimske kramparce. Odlo?il sem se za kontinentalove z black chill zmesjo - so mehkej?e od putra. Pa tudi bistvo je v tem da na nemca pa?ejo nem?ke gume. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Med?ik?ajke niso 1/4 ampak so se po ceni lepo pribli?ale "evropskim". Stresanje aluminij opilkov iz ohi?ja in elektronike, menjava povezovalnih ?ic v ohi?ju nacvikanih v tovarni ob monta?i, mazanje s pasto... ti kurckej pomaga ?e te Kitajci nategnejo z dijodo. Glede na procent ponaredkov emitorjev si jaz enostavno nisem upal tvegat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

OK, to, da so migranti je dejansko postranskega pomena. Ampak vedno bolj razumem Bossa, ko opozarja, da je statistika okoli nesre? jeba. Kar lep procent nesre? povzro?ajo tujci, ker smo pa? tranzitna dr?ava.

Tudi v hribih je procent tujcev ki jih vozijo dol s helikopterjem nenormalen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Blatniki in zavesice so samo za ?ehe - vpra?i Labija.

On naj kar blatnike odmontira dol s svojega avta da mu ne bo izgled ?e?ki. 

Pri biciklu ni problem izgled odzadaj, problem je da ne more? hitro vozit ker brez blatnikov ni? ne vidi?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kurckej od vremena, v prestolnici ponovno uno ko iz megle neki rosi, fuuuuj. :ph34r:

Zapopi,, tudi pri nas v predmestju Morav? je isto sr... Ampak se obeta sprememba - popoldne ne bo rosilo iz megle ampak iz oblakov :jupiii:

Lep dan da grem na avtu gume menjat ker sem glih fraj. 

Na bicikl pa danes blatnike montiram ker tole resni za nikamor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

"naj bi policist za volanom v kri?i??u kljub rde?i lu?i na semaforju preveril, ali ga je varno prevoziti, takrat pa je z leve strani pripeljal..."

OK je preveril a je frej, ampak o?itno je bolj slabo preveril. 

Ra?un: saj bo itak opazil, se umaknil, zavrl...se dostikrat ne izide ne glede na to a je za volanom Kranj?an, Lublan?an, Cjelan, Kamni?an, Primorc (visokogorski so izvzeti (baje)), 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da je ?as, da se ?e meni sfuzla...

https://www.regionalgoriska.si/novica/napadalcu-na-primorsko-novinarsko-ekipo-pogojna-kazen-zelel-le-da-ga-pustijo-na-miru

Z avtom je ?tartal direktno na snemalca in novinarko, potem pa izjavil, da je ?elel samo, da ga pustijo pri miru. In dobil dve leti pogojno...

?e ?e bi ti z lopato ?tartal bi dobil ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

... in ti si to pozabil slikat? :ne vem:

Sem razmi?ljal pa sem rekel, da nimam za koga, doma?i so tako ali tako videli.

V?eraj kon?no testiral novo kolesarsko lampo - test je bil detajlen - stestirana je bila tudi vodotesnost - kmalu po pri?etku je, ne boste verjeli, pri?elo de?evati.

Mokrota je idealen (najzahtevnej?i) pogoj za testiranje, ker takrat svetlobo okolica ?e posebej "pije". Lumnov kolikor ho?e?, samo del odsekov sem vozil na max svetilnost. ?irina snopa precej ?iroka, sam bi imel na ?eladi raje o?ji snop, na krmilu pa ?irokega pa da je lumnov pol pol. ?irina snopa je posledica tini wini optike, podoben trend je tudi pri avtomobilskih lu?eh kjer je izgled vse, funkcionalnost pa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni Fate, rabim čiščenje
Napisano

Od Kirherja ne kupim prav nobene stvari ve?. Je vse en jajc. Sesalec je ?el rakom ?vi?gat par mesecev po izteku garancije in se ga ni spla?alo popravit, pri ?trajfiksu (ki ni bil poceni) pa kar nekaj servisnih posegov v ?asu garancije in tudi potem. ?e sam nebi zrihtal bi bil ?e v kanti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni Fate, rabim čiščenje
Napisano

Moj predlog, mo? naj pa? kup svojga industrijskega, ti pa pa? gospodinjskega. Tako bosta pa? oba zdovoljna, pa ?e tekmujeta lahko kdo bo pa? hitrej?i pri pospravljanju.

Pa?, ne more? imeti vsega v enem. Industrijski je pa? bolj uporaben v gara?i/delavnici, hi?ni v stanovanju imamo enega starega elektroluxa. Jaz pa? nisem hotel dati veliko denarja in sem pa? v Lidlu kupil "industrijskega" ki res dobro sesa, neprimerno bolje kot "hi?ni" - je pa? ve?ja sesalna mo? ((sesalna mo? ni ista stvar kot mo? motorja) (vi?ja sesalna mo? industrijskega je posledica velikega ?akla in posledi?no mnogo ve?jega pretoka v primerjavi z vre?kico v hi?nem sesalcu). Enkrat na nekaj let, ko pa? sesamo paj?evine po hodnikih in stopni??ih, "industrijski" to opravi bolje. Pa? pa je "industrijski" bolj neroden za vsakodnevno uporabo v stanovanju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dru?inski kolesarski izlet danes je bil bolj napol in pod nivojem. Napol, ker je polovica - ?enski del ekipe - Limbarsko goro osvojil pe?, mo?ki del pa je pri kolesarskem spustu z le te po bli?njici pri pre?kanju bazena blata poganjal s ?evlji pod nivojem gladine. ?e nebi bilo elektrike, bi obti?al. Bli?njico si je omislil moj 8letni sine, ki je trdil, da so tam enkrat sestopili s planinskim dru?tvom - itak sva zgre?ila. Ampak singlca je bila lepa in zahtevna, zaradi razmer ves ?as na meji padca. Mejo je mulc tudi prestopil na eni od po?evnih skal prekritih z listjem,  ata pa tako ali tako ne smejo pasti ker so v letih, ko jih po morebitnem padcu te?ko sestavijo skupaj.

?e je v?eraj?nji izlet rezultiral v enem pralnem stroju umazanih cunj, pri biciklih smo pa mal zami?al, se je dana?nji izlet kon?al z uporabo ?trajfiksa ker je bicikel dejansko ?el v drek do diskov.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo, nehalo dezevati. Ni druge kot sprobat.

Danes smo bili na dru?inskem kolesarjenju, ki se je na koncu zaklju?ilo v  mraku in tudi vklju?evalo uporabo lu?k, ampak samo zato da so nas drugi videli. Zve?er pa ?e spet de?uje, tako da ne bo ni? s kolesarskim obiskom moje priljubljene gostilne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A se da link dobit , pa sprobat ??

lahko sproba? link :D

https://www.bike24.com/p2299619.html

Kupil sem jo na osnovi izku?enj ?lahtnika. Zagotovo ni Lupine, je pa solidna lu?ka za ta denar (kitajcev se ne upam ve? kupovat ker imajo velika ve?ina fejk LED emitorje). Zraven dobi? vse ?ivo od pritiklin za monta?o, plus tipko za brez?i?no upravljanje s krmila. 

Za preizkus mora vsaj kak?no urco prenehat de?evat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.