Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano
pred 3 minutami je Matick napisal:

To. Jest imam Poco x4 pro, slike katastrofa, 108MP ima, ampak se ne da AI na kameri izklopt, in pol kr on hoce nekej popravljat, in na čase pridejo vn slike kt da so dejansko AI generirane. Drugač telefon ni slab, samo to "popravljanje" slik me tolk moti, da ga bom verjetno kr kmal menjov

Potem veš kako se počutim. Npr. da sem na neki res lepi lokaciji, v dobri družbi in potem kdo bo slikal, jaz samo skrijem revščino, ker da me kdo potem napizdi kot zajca, kakšen so to fotke. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Fotoaparat mi je največja groza, kao 48MP, a fotke hujše od tistih s krompirjem. Megleno, nerazločno, skratka vedno sem v strahu kaj bom potem videl na monitorju, glede na dosedanje izkušnje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Hej. Mika me predčasno upokojiti Žaomi telefon. Frend mi je priporočil One plus. Ima kdo izkušnje s tem modelom, ki se mi zdi precej dober nakup? :)

Screenshot_2023-12-10-19-24-53-754_com.android.chrome.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slivka, ne želim modrovat, ampak po tistem kar se je dogajalo s sestrinim Fusion-om, ko si pogosto pisal v Jamralnik, ma jaz bi kupil potem vse ostalo RAZEN forda, po moji kmečki logiki, jebiga. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

To je bolj žalostno oz.sarkazem, ne boš rabil novoletne jelke, samo forda prižgeš 😉....(sam osebno bi se takega avta znebil takoj, ker če ti pri novem dela težave, dvomim da ti bodo rešili kdaj, kadarkoli....enako je imel kolega pri vw....dve leti stalno po servisih, pol mu je do....lo in je prodal vse skupaj, sicer zgubil 10k, ampak se je pa rešil tudi težav)

Sem mislil, da je to samo pri OPLU možno, da že nov podjebava in ne znajo zrihtat. Poznam osebno 2 takšna primera. Men bi se zmešal, da kupim glih zato novega, da ne bo težav, potem pa ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Niso slabi, ti jogiji, res ne. Sva jih z ženo stestirala najprej posamezno, nato oba skupaj in so dobri, ni kaj.

Bo število podmladka še kaj naraslo? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Saj sem jaz tudi. Trinajst let star avto sem vozil na pooblaščen servis. Potem pa v zadnjih treh letih doživel hladen tuš - od pozabljenega orodja do nezategnjene jermenice in vse vmes...

Pogosto vajenci trenirajo na vozilih, ki jih pripeljete na pooblaščeni servis. IN da bi za to plačeval noro visoke urne postavke ter abnormalne stroške. Zakaj že? V tem primeru je Franci pod kozolcem vsekakor boljša izbira, vsaj ko vas garancija ne veže več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 17 minutami je Slivka napisal:

Kam smo prišli...

Pred tridesetimi leti je bila češka roba pojem za šaro in sem se temu izogibal v velikem loku.

Danes sem navdušeno šel z velikim nasmeškom na obrazu iz trgovine, ker mi je uspelo dobiti češko robo - ker vse ostalo je narejeno na kitajskem, pa ne glede na znamko...

Kam nas je pripeljalo 30 let napredka...

Češka je bila (baje) v nekem obdobju na nivoju Avstrije, morda celo višje, potem pa so jih prevzeli (zavzeli) Sovjeti. Toliko o čeških zadevah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Dobr si to dobu - dejansko kr hitra zadeva.

OK, se pravi bi moral pisati v Hvalilnik? (zadnje čase vedno zamešam, heh) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem oddal delovni nalog za fizioterapijo (jebiga mlajši DeSUS postajam, hehe) in danes prejel datum; 13. Februar 2024. WTF? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.