komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Ok ok.....ti bom dal ?elado s ?rnim vizirjem gor da ne bo? ni? vidu.... LP david Lahko, samo da kaj sli?im.... Domi?lija ?e doro deluje - hvala bogi! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 Mimogrede, ravno si imel 99 postov danes! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 ok Tomi...njo pobo?an tebe pa s fla?ko......hihihihiihih LP daVidBej? Tomi kokr te noge nesejo...ti sam bej?... Ne ne to pa ne......sej nisem tolko krut.....jah...nebi mu hudega naredu....kaj nej pol sam delam tuki gor.... LP david Kako ve?, da je to kaj hudega?!??? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Bej? Tomi kokr te noge nesejo...ti sam bej?... Ahaaa, da bosta sama ostala!? Ni?, bom kar za psa ?uvaja ostal... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa kaj pretiravanje sploh je.....NIMAM POJMA!!! LP daVid Dobro vpra?anje - tudi jaz z vso svojo modrostjo in Izku?njami (kot stric - MalaMazda) nimam pojma, kaj bi to lahko bilo? KDO VE? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Jej, koktajl?ki bodo padli...?e stric Komar pride in gremo na koktajl?ke Aha, pa sve?o bom zraven prinesel in jo vama dr?al al kaj - to ti je hvale?nost, da smo vas gor spravli? P.S.: Sicer pa smo baje mo?ki v srednjih letih tanajtabul?! Tak! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 ?e ne drugega za najve? napisanih postov v enem dnevu.....hihihihi LP daVid Res? Sploh nisem opazil! Se ti zdi, da pretiravava - eeehhhhh, to pa ?e ne! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 panadol je tudi plave barve.....meni deluje perfektno, pa ?e glava me ne boli..... LP david Glava ne - boli pa ?elodec (al pa ?e bo)! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 pa, kaj si te nor - glavni smo! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Sorry, zopet se mi rola!?!?! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa nikoli ne zatajim..... Jaaaa, zaj ko so Viagro izna?li.... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 Da te takoj popravim.....?e vedno se preva?ajo z njim!!!!!! Da ne bo kake pomote..... LP daVidJa in po premisleku...lahko temu le pritrdim... lp p.s. Uno-avto UNO - karte? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 Res je, se opravi?ujem ... ?mrccc ... saj neom ve? ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 ok Tomi...njo pobo?an tebe pa s fla?ko......hihihihiihih LP daVid Oh ti perverzio, to z fla?ko pa nebo ?lo - bo?al bi kar, prej pa niti CocaCole nisi hotel... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 ...saj jaz tudi ne pijem, zato nimam pojma koga je imel mazda-mx3 v mislih :ne vem: malamazda: ma jaz sem komarju odgovarjal, ko je rekel, da je bandidos premocan uno je se edina pitna zadeva...a ni? UNO je Fiat in so se neko? ljudje v njem preva?ali, ne pa pili! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 TA je pa huda ...jaz sem si pa Davida z enim takim psom predstavljala :ne vem:Pa, daj - zopet ne bom mogel spat - haha - sheet, pa tako lepo sem ?e zehal... ej jest naj bi se u?il danes.....po doooolgem pripravljanju..... Tomi in malamazda...vidva bosta odgovarjala za to..1!!! LP david Sem itak navajen, da sem vedno vse jaz kriv - torej - priznam, jaz sem kriv - samo MaleMazde ne tepi ! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 TA je pa huda ...jaz sem si pa Davida z enim takim psom predstavljala :ne vem:Ej to pa ni blo lepo......bwahahaha....hrenovke. press LP david Kako - ni lepo - pa to so pravi "vro?i cucki" - osebno imam raje CocaColo (to bo vzrok nespe?nosti?)! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 TA je pa huda ...jaz sem si pa Davida z enim takim psom predstavljala :ne vem: Pa, daj - zopet ne bom mogel spat - haha - sheet, pa tako lepo sem ?e zehal... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Eh, daj no - moram pa vedet kva dogaja na SLO sceni! V mojih letih se mora? po?teno trudit, da si v dogajanju... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 MalaMazda ti si res "taprava" - bo treba kaj spit - David itak ?asti - hehe Mimogrede; David, a ma? antenco? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 [.....foter ma kliniko, sestra je pa sodnica za zlatkote....LP daVid ?ivela NMK (na?a mala klinika) ! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 Ti si na?a....uradno te sprejmemo u klub....zdej pa dobi? en "brezalkoholen" cocktail za nagrado....... LP daVid Hmmm, tudi jaz ?e ?akam na mojega ... kdor ?aka do?aka ... in ?aka ... in ?aka ... in ?aka ... in ?aka ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Helllooooooo Napisano 20. junij, 2005 Eros je pa moja zlati prina?alec aka. PITBULL!!! zlati prina?alec...al...zlati odna?alec? Ah ne vem....se ?e odlo?am kam ga uvrstit....... To je res tvoj pesek? Fulll je dober ... res ... to so mi najtabul?i pesi! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 btw: cisti off topic (kaj je sploh topic tuki?? ) Se mi niti najmanj ne sanja ... pa je to sploh pomembno? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. junij, 2005 Avtor Alarm Napisano 20. junij, 2005 Ata bi raj?i mazal po zgornji slikici - pa ?e nebi blo CocaCole pa je lahko smetana, ?ampanjec, jagode,...karkoli... MalaMazda, kje dobim tako Colo ... grem do konca sveta in ?e dalje ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani