Prej?n tedn sm od sobote - petka napekla 15kg pi?kotov pa dve torte, oz. ?e sm bl natan?na pi?kote sm od sobote - pondelka, torte pa od srede - petka,.
No mene je kon?no po 3h dneh minil lenoritis in sm spekla koruzen kruh z dodatki, pa ?okoladne mafine,..jutr dobijo ?e okras iz smetanove vrtnce na ?okoladnem prelivu, so pa za darilo za eno ?okoholi?arko s certifikatom
In pol sm experimentirala eno pecivo z imenom bo?i?ne kocke,..pa ne vem ?e so se najbol posre?le,..preizku?evalka prav, da so dobre, js jih ?e nism probala,.. Namen sem jih mela nardit od septembra,..ampak seveda ?akam zadn dan,..standard,..
Pa nardila sm ?e testo za medeno hi?ko, ampak to nadaljujem jutr,..kar bo vi?ka testa bojo pa ratale smrekce, tud za darila,..
?aka me pa jutr ?e kokosova potica, pa bo?i?ne smrekce iz biskvita,..
V ?etrtk mi bo pa itak dolg?as in bom spekla ene 3,4 vrste pi?kotov,..bomo ?e vidl,..
enkrat skoraj policija so se pripelali ko je ze blo vse kocano in sma bla oblecena,ker jim je bil sumljiv avto vecer na takem placi ko sma bla(kartodrom hajdose)ob 3.00 in opel calibra to je 8 let nazaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ouch,..kruto
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani