Mal mi je blo dolgcajt, sem si reku kaki stari biki bojo zihr na forumu...Pa ni?. Utrujeni? Popu??ate? Al sanjate kako zgleda Wildcat z novimi ?evelj?ki :ne vem: ?
Jaz sem pa dipl.ing.elek. Ukvarjam se z avtomatizacijo zgradb, predvsem HVAC - gretje, prezra?evanje in klimatizacija. Programiram krmilnike-regulatorje, izdelujem nadzorne sisteme in vse to spravljam v zagon.
Meni se zdi, da je zelo pohvalno, ?e je nekdo pripravljen nekaj naredit za dobro vseh (YavarYe za nas-?lane foruma) in je povsem razumljivo, da mu ni vseeno za njegov trud in vlo?eno delo.
Ni prav, da se vse kupi in pla?a-v?asih je hudi?evo dober ob?utek, ?e nekdo zate nekaj naredi ali ti kaj podari, pa ?e je ?e tak?na malenkost-vsega se pa vseeno NE MORE pla?at!
Bilo bi bolje, ?e bi vsak ?lan foruma razmislil, kaj lahko naredi za ostale ?lane in si tako in druga?e pomagamo, druga?e bo ta forum postal pa? ?e samo en forum (in teh je ve? kot dovolj na netu)!
No, mogo?e pa se motim?!
Papa, Tomi
Se strinjam. Jaz bom nalepko od YavarYe skrajno previdno nalepil ...
Dobro jutro Mazda?i....Jaz ne morem spat, pol pa kle sam na forumu visim...Pa kaj toti stari biki ?e vsi spijo :ne vem: ? Sem dal nove pokrov?ke na feltne pa komaj ?akam, da ?e en fotose?n naredim ....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So. Mal mi je manjkal, da bi obse?no napisal odgovor na: In kaj so v tem primeru krivi Ameri?ani?
Mogo?e v drugem topicu....
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani