Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Pa kaj je zdej levosu?ni? A vam niso po godu te poteze nove "va?e" vlade?Ta se mi zdi edina normalna poteza vse drugo je ena navadna kraja. :P

Mogo?e zato ker nekateri imajo jajca re?i, da se ne strinjajo z "njihovo" vlado, drugi pa "svoje" kujejo v zvezde ne glede na to kake butaste predloge dajejo in kake bedarije po?nejo? :harhar: Saj ni sramota re?i, da si proti butastim predlogom/dejanjem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In kaj je tukaj pravicno? Je tudi pravicno da je kasko za 10 let star enak kot novega, samo zaradi vrednosti na papirju.

Ko kupis nepremicnino placas davek zanjo, prodajalec tudi na profit, ce dedujes placas davek...ce je naknadno zasedena ali ne je pa tvoj problem.

To je tako kot da bi tvoj denar na racunu obdavcili ker ga ne porabljas ceprav si ze ob placi vse placal....samo se zrak ni obdavcen, pa dajmo kolesa obdavcit ker stojijo v garazi in s tem ne pripomorejo k cistejsemu okolju.

Ne govori, ravno ta mesec je mami (je bila edinka) urejala ker je podedovala kmetijo po stari mami.

In ja, meni se zdijo tile davki na nepremi?nine ?ista kraja kakorkoli obrne?. Ker ima? streho nad glavo (za katero si zelo verjetno ?vical, jo kupil, sezidal, ali pa magar pla?al davek pri dedovanju, ker zanjo ?e tako pla?uje? vsak mesec ?trom, vodo, telefon, itd...) mora? pla?evati ?e davek vsako let samo zato ker pa? ima? stanovanje in nisi klo?ar. :vskalo: Pi?kumater saj ne da jim dajemo ?e ob pla?i davek, ob vsakem nakupu je vse obdav?eno, zdaj naj pa obdav?ijo ?e zrak, ker slu?ajno ga nih?e ne pla?uje, porabljajo ga pa vsi! :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ker spam sem dobil. :hohoho:

Dear Sir,

My name is Professor Dan Adebiyi (Special Adviser) to the President of the Federal Republic of Nigeria Dr,Ebele Goodluck Jonathan.

I and my colleagues at the petroleum ministry are desirous to seek your co-operation in a mutually beneficial business because as civil servants still in active service are forbidden to be engaged in private investment abroad and I have been mandated by my colleagues to get a reliable and trust worthy person to carry out this business hence my contact to you in this regard.

Details-:

We have over the past four years, been able to accumulate a total of $421.000.000.00 (Four hundred and twenty one million dollars) from crude oil sales invoicing and subsidies lodged at a controlled account at Barclays Capital.The initial amount has been paid,but there is a remaining of $65,000,000.00 (sixty five million dollars) and our collective intention is to use this amount to invest in properties in your country,inorder to secure our retirement.

Our proposal to you as a confidential partner is as follows;

1 Act as a legal front to acquire or purchase these properties on our behalf as we cannot logically come out to do so ourselves.

2 Profits accruing after sharing will be placed on real estate investment and to be managed by you pending our retirements.

3 For your co-operation and trust you shall be entitled to 15% on all transactions which is also open to negotiations. All modalities to get the initial capital of $65.000.000.00 to you in legal form are in place and 100% secured.

However, it might interest you to note that last year we were seriously betrayed by a Canadian business tycoon Carlo Fidani of Orlando Corp. on a similar project after funds have been transferred to him and since we cannot cry out publicly due to our positions in government we lost a total of $18.400.000.00 so this time around we want to be extra careful to avoid such occurrence.

Finally,if you do not have the capacity to carry out this business kindly disregard this proposal considering that we are still in active service but if you are capable and trustworthy you can reach me immidiately for further details.

Yours Sincerely,

Prof Dan Adebiyi.

?e je kdo za biznis mu posredujem tudi njegov email naslov. :hudicek:

EDIT: Da ne omenjam da bi oni vlo?ili toliko denarja, da bi re?ili celo Slovenijo. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas (okolica Medvod) je bilo nekaj malih zrnc toce ... potem po parih sekundah se ja pa samo ulilo, kot iz ?kafa ... Na sre?o je to tudi bilo vse... Avto je sicer na sre?o bil ?e v gara?i :) ... ?e en teden in bo zamenjal lastnika... Bi bilo sranje, da bi ga sedaj stolkla ?e kak?na to?a :blink: ... Sicer je zavarovano... ampak vseeno so sitnosti ...

To sem pa ?e jaz na teko?em, jo bom potem jaz videval na parkiri??u pred firmo. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nop, kdor je kriv in mu je dokazana krivda mora v zapor in ni va?no, na kateri strani je tukaj se strinjava.Va?no je samo, da se ne vrnemo 50 let nazaj in nimamo politi?nih procesov kot pod komunizmom. :ninja:

Ko sem nazadnje preveril je bilo po?teno sojenje in ne politi?en proces kot ga posku?a prikazati ravno Jan?a? :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dobro, to so itak sme?nice.Ne si pa delat utvar, da je slovenija pravna dr?av.

Absolutno ne. ?e bi bila, bi bila Jan?a in Janković cimra v Dobu. Je pa vsaj neka simboli?na vrednost tole kar se je zgodilo danes.

Zgodovino pa pustimo zadaj. Ker mislim, da zdaj pa ?e po?asi vsi vidijo, da jo nekateri izrabljajo za hujskanje in nabiranje politi?nih to?k, za ceno skregane dr?ave. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

@Slivka in njegova lopata :hohoho: Priznam, brez TV bi vseeno te?ko "pre?ivel" ker ?e ne drugega pogledam kak dokumentarec ali kak film ?isto spotoma. Je pa res, da ko gleda? poro?ila si hitro lahko kve?jemu depresiven. ?zmeden?

Sicer pa ja, kaj bo? pri?akoval od novinarjev 24ur, ki znajo samor eciklirati stare ?lanke in/ali jih kopirati iz tujine? :vskalo: Si se pa potrudil in ti dam za prav tudi jaz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Recimo to?no pri 4. minuti (kombi) je ta ovinek Br?nnchen, da se zapira,

ker se kar ne kon?a, spustijo gas in pride do lift off oversteera (kak ?iv?en ali kratek avto) ali pa understeerajo v ograjo. Sem tudi sam ?el ?isto do konca robnika iz to?no tega razloga, pospe?uje? ?e na polno, pa se zalomi ovinek, ga ?e ni konec, ?e malo gre na dol in je neroden prenos te?e (+volan sem dr?al z eno roko in dal thumbs up prijateljem :rolleyes: ). Je pa fajn, da je ravno ta ovinek 100m stran od glavne ceste, ne vem, mogo?e so dolo?eni ljudje ?e pod pritiskom in ga preterajo tam, nimam pojma in upam, da ne bom izvedel kaj botruje nesre?am tule.

Tam od 4:20 naprej je pa res katastrofa, izgleda de? + kako olje ali antifriz. Ker druga?e se je meni zdel asfalt ?isto spodoben, ni kak BTC style. Ni pa seveda tudi kak Grobnik. Pa grafiti morajo biti izven idealne linije ker druga?e znajo biti gladki.

Tule je ?e prijatelj z mojim RSom ?el skoraj naravnost (se mu rekel naj zbremza, da ne bo ?lo, potem sem si ?e premislil pa zavpil "kr po travi pejt, ne matri se", potem sva celo nekako zvozila pa ?al ni nih?e posnel manevra). :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, meni se ni zdelo, je pa res, da je odvisno od vremena, temperature gum itd... Ra?unaj, sam sem s Federal RS-R fural tudi po mokrem in sem pre?ivel brez kakr?nekoli drame. Je pa verjetno odvisno tudi od tega kako pozna? avto in progo, recimo ?e si gledal posnetke Adenauer Forst, grejo tam ljudje naravnost ker ne pri?akujejo ovinka, isto na Brunnchen. Pravzaprav ve?ina nesre? kar sem jih videl je bila kve?jemu prevelika hitrost, dolo?eni ovinki se pa? hitreje zaprejo kot pri?akujejo.

Aja poleg tega, je pa res, na enem delu je sonce, na drugem pride? ?ez ovinek, v senco in je mokro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jap Swift stage 1, je cenovno dovolj ugoden.

Gor gremo od 27.6. do 30.6. Smo se pa malo zaj****i, ?e bi po?akali ?e cca 3 dni bi ?e vse ekipe iz F1 pri?le ker bo naslednji teden gor F1 ampak to je takoj kar nekaj ??? ve?. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja res je, David je. Saj je ?e dlje gledal ta avto, pozimi je tudi gledal kako se kaj obna?ajo itd... Saj pravim, bo zanj, ?e meni je ?al, da je nisem kar kupil, ko sem prodal RSa. Pa drugo sezono mogo?e. sramezljiv Ja pozimo, poleti, pomoje bo kar dostikrat akcija, avto se obna?a po pri?akovanjih, zabavno. :bravo:

Hmm kapica je super ideja, ?eprav pomoje bo to ?e kmalu kupil ampak od vi?ka glava ne boli. Son?na krema pa definitivno huda fora. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OK vem, da je koti?ek le za lastnike Miat. sramezljiv Ampak saj, odgovarjate lahko le lastniki le teh.

Prijatelj je novope?eni lastnik ?rne MX5 NB 1.8. Prej je imel (mojega biv?ega) 200SXa in ?e na testni vo?nji je ugotovil, da ?pera od 1.8 dela fajn. V bistvu ?e jaz lahko to potrdim, sva bila oba nasmejana, super avto, mislim da mu je pisan na ko?o.

K bistvu, konec junija ima rojstni dan, zdaj pa razmi?ljam, da bi mu kupil kako "bedarijo" ampak ne vem kaj to?no. Obeski so pre?ve?eni, kaka nalepka je tudi precheap, oziroma jo lahko zraven prilo?im. Ima kdo kak predlog kaj bi ga zagotovo nasmejalo, kaka igra?ka, model?ek, pov?ter?ek, kapco, majico, kak majhen upgrade.. In kje to kupiti, ebay ni problem (?e kdo ima kaj naj prilima?), ?e le ne bo potovalo predolgo. Cenovno pa gledam nekje 20-30? max. Skratka, ?e ima kdo kaj fajnega kje ugledanega, bi prosil za link ali pa namig, kje se dobi.

PS: ni tip ?loveka, ki bi bil na forumih (zato mi ni problem tule spra?evati)

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne ga srat s porabljanjem. Ljudje bi ?e zapravljali, pa nimajo s ?im, v tem je najve?ji problem. Saj konec koncev, v ?asu krize bi ljudem sedlo iti na oreng dopust, kino, izlet, se s ?im zamotiti, pa se nimajo s ?im. Pla?e so prenizke, davki grejo gor, slu?ba ni ve? nobena sigurna...

?e to, da po zadnjih podatkih se najve? krade hrana in ne ve? parfum?ki in podobna drogerija je dovolj zgovoren podatek. No pa verjetno je tudi ve? tistih, ki tankajo in se odpeljejo, ?al je pri ve?ini bencin nujno zlo, da sploh pride? v slu?bo zaslu?iti tist drobi?, s katerim se ne pre?ivi?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V ponedeljek sem bil primoran zamenjati zadnjo roko ker je do?ivela "nesre?o", v torek pa sem prostovoljno menjal izpu?ni kolektor (original, le ne od mojega avta) in sede?e (isto kot prej). Ko dobim ?e par delov pa pride gor ?e sesalni kolektor potem bo pa dosti za nekaj ?asa.

Obenem je od tega tedna spet rezerviran hotel blizu Nurburgringa. Sicer bom letos le sopotnik ne?emu s 300+hp ampak vseeno. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Blondinka naro?i v bifeju kapu?ino.

Natakar ji ga prinese, po prvem po?irku ga blondinka pokli?e nazaj. ?elim drugi kapu?ino, ker ima ta vonj po mo?kem ti?u.

Natakar prinese drugega.

?ez minutko ho?e blondinka spet zamenjati kapu?ino. Tudi ta naj bi imel vonj po mo?kem ti?u.

Natakar gre do ?efa, ta povoha skodelico in re?e natakarju: "Vrni

?enski kapu?ino in ji re?i, naj pije z drugo roko."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zamenjal izpu?ni kolektor na avtu za bolj?ega, se usedel na motor, ?el do Kr?kega in na progi testiral novega Clia RS 200 EDC, ki je reeees dober. Motor vle?e iz nule do blokade maksimalno, lega je kot vedno, odli?na. Edino na EDC se mora ?lovek navaditi. Clio GT ima pa sicer isti menjalnik, gre seveda bistveno slab?e (1,2 120hp), ampak ima zadovoljivo lego, pa un r-link je smeh, ko ima? v avtu zvok GT-Ra ali ?esa podobnega. Skoraj deluje kot nekak ego booster. :hohoho:

Objavljena slika

Na koncu sem pa ?e enega GT-Ra sre?al z nem?kimi tablicami in se spomnil, da ima Clio iste obvolanske ro?ice za ?altati. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.