Skoči na vsebino
Poky
Napisano

Zgleda majo moji najlup?i ?lani kar en za drugim osebne praznike! :danzoman::P

Poki ?estitkeeeeeeee, da bi ti use ?lo po planu, da se dolo?ene stvari obrnejo na bol? kot so ble, pa tut mazdura naj raztura! :P

Mogo?e bi loh dons izjemoma :mi pijemoo: menju z :vino:B) :ne vem:

Ded - enkat se ?ivi, naj te ne motijo Kristusova leta, u?ivaaaaaj! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2 lgende praznujeta!
Napisano

Stvar osebne presoje kdo je za koga legenda, za mene sta vsekakor oba v vseh pogledih med mazda?kih top ten in je res morala met take ljudi na forumu! :danzoman::ouje:

No treba pa tut kej :vino: :mi pijemoo: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jz pa si ?elim, d dan 16.11. ne bi obstaju na koledarju sploh leta 1978, kr tkt se je rodiu moj nekdanji kvazi najbol?i prjatu, k mi je ?e dons dou?n preko 1000 EUR, za kere me je genialno na?ponu in jih nism niti ne bom nikdar vidu! :ouje::P

Pa zdi se mi da tut lih na dana?n dan, da sm enkat dubu kajlo od ene gospodi?ne k mi je res dost pomenla, tko da 16.11. je res dan pa pou! <_<:o

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Makaki, o?itno so mel ostali udele?enci en "langsam kurs" ?trikanja med vo?njo! <_<:hohoho:

Gumo pa bo? nasledni? meu spet ti ?ast menjat, se spomnem kok si biu tkt gorak n to opravilo! B):danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Niti ne dedc, no sej ti bo pol Cenko povedu kako je blo! :bravo: :ne vem:

Mali, ti pa kr prid kdaj na trening, pa bo? loh mlatu, sam treba pazt da te "hru?ka" ne prlima u glavo ko se odbije! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

U soboto smo po hoji po Levstikovih stopinjah od?li ?e jest u neko fino o?tarijo, mogo?e jo kdo pozna; Kimovec - Hoti?, tik pred Litijo, gledano z LJ smeri in loh re?m, da takih pounenih kalamarov pa ?e u ?ivlenju nism jedu (pa sm kr poznavauc in lubitl te robe), pred tem sm jedu ?esnovo kremno juho in bu?no juho, kolega pa je meu za desert pala?inke z doma?o grozdno marmelado, priporo?am tut tistim, ki ?e niste bli, ?e pa je kdo ?e biu, pa naj napi?e, kako se mu je dopadl! :bravo::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.