Jz pa si ?elim, d dan 16.11. ne bi obstaju na koledarju sploh leta 1978, kr tkt se je rodiu moj nekdanji kvazi najbol?i prjatu, k mi je ?e dons dou?n preko 1000 EUR, za kere me je genialno na?ponu in jih nism niti ne bom nikdar vidu!
Pa zdi se mi da tut lih na dana?n dan, da sm enkat dubu kajlo od ene gospodi?ne k mi je res dost pomenla, tko da 16.11. je res dan pa pou!
U soboto smo po hoji po Levstikovih stopinjah od?li ?e jest u neko fino o?tarijo, mogo?e jo kdo pozna; Kimovec - Hoti?, tik pred Litijo, gledano z LJ smeri in loh re?m, da takih pounenih kalamarov pa ?e u ?ivlenju nism jedu (pa sm kr poznavauc in lubitl te robe), pred tem sm jedu ?esnovo kremno juho in bu?no juho, kolega pa je meu za desert pala?inke z doma?o grozdno marmelado, priporo?am tut tistim, ki ?e niste bli, ?e pa je kdo ?e biu, pa naj napi?e, kako se mu je dopadl!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bla je morala u?eri!
Tpravi zbrani na kupu, no par jih je pa tut mankal, npr. Si?i, Poki, Bobi, Boss pa ?e kdo,...! :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani