Js nisem bil(zakaj bi ?e ve?jo pozornot privlekel na na? forum), ?akam konec glasovanja, sem pa glasoval za .. in to sem ?e nekje prej napisal.
PS: Ne odgovarjam z da in ne tako kot vi G.Lojz.
Pozornost na forumu NIKOLI ne ?kodi. Za forum je dobro, da se privabi ?imve? ljudi in firbcov. To je enako kot recimo trgovina. Veliko trgovin si poleg osnovne dejavnosti omisli zraven ?e gostilne, kafi?e, cvetli?arne, bankomate, otro?ke igralnice in ?e kaj. Samo da privabi ?imve? ljudi bli?e k sebi. Enako je pri forumu. Ve? se dogaja-debatira, bolj?i je obisk. Torej YavarYe X6V6 ti si men lahko samo hvale?en, da sem ti na forum spet nazaj privleku ljudi. Sicer boste zdaj nekaj na silo debatirali v drugih temah, ampak to bo zgolj brezvezno nabijanje, da boste sami sebe prepri?evali, kako se mate spet fajn ko mene ni. Ampak ?ez ?as se boste spet naveli?al drug druzga, saj si itak nimate ve? kaj povedat. Kar nekaj nabijate kot otroc na ircu. Pol pa zraven popate sme?ke, da vas ti brezvezni sme?ki spomnijo, al je kak?na va?a izjava sme?na al pa ni.
pun kurac mam teh tem z lojzom skinte ga pa fertig ki je tu problem
Ampak morate pa priznat, da se je rejting na tem forumu ravno zarad merne mo?no mo?no dvignil. Sam poglejte ta obisk! Kar poglejte kolk ?e pozabljenih tem je spet o?ivelo! V vsaki zastareli temi ste za?el kar nekaj brezveze nabijat. Od tega kaj berete, kam greste, kaj jeste, kaj pijete, kdaj greste srat itd...skratka, kar nekaj brezveze flauzarite...
Ohoho, saj res, zgleda da so mi v slu?bi vseeno ?e pustili internet. No vsaj za danes, da ne bom prehitro vesel
No dejte hitro ?e glasovat tisti, ki mogo?e ?e oklevate.....
Aja, jaz tud ?e nisem glasoval.....ne morem se odlo?it kaj bi prtisnu.
Ampak rit, ki je ?la ?pecat na na? IT se pa no?e javit. Gnoj zahojen, kje se skriva?? Al pa tukaj mogo?e le blefirate in se delate nedol?ne pa tega posranca vsi ??itite in ste mu od srca hvale?ni? Kali?
Jures je nekaj grozil, da bo to naredu, pa unga vid007-a tud precej moti to moje pisanje med slu?bo, Pa symon se tud precej sekira zarad tega...tile ti?i so mi malo sumljivi....no lahko je pa tud nekdo ki se tukaj dela nedol?nega in samo iz ozadja v gverili gnoji ...kdo bi vedu?
O?itno se ne zaveda?, da se vsak tvoj klik in vsako tvoje brskanje po netu bele?i na va?em slu?benem cenralnem serverju in to imajo vse dr?avne slu?e tak sistem in ve?ina privat firm, to da so te dobli, bi pa moral pri?akovati in se ?e takoj, ko si se pojavu na tem forumu v slu?benem ?asu zavedat tudi vseh posledic, ki jih lahko zaradi takega po?etja nosi?, zato pa eni pi?emo po forumih v prostem ?asu, v slu?bi pa niti nimamo ?asa zakaj takega kot ga imate vi dr?avni upravi in to sem ti ekrat ?e povedal, vem sam iz lastnih izku?enj kolk vi bogi rev?ki delate, sem tudi jaz delal v dr?avni slu?bi kar nekaj ?asa in vem sedaj, ko delam in sem po tistem ?e tudi delal v vseh mogo?ih privat firmah koliko ?asa imate v dr?avnih slu?bah poleg dela ?e za privat zadeve, tako da ne bi raje o tem kaj ve?, ker lahko prehitro pridemo do tega, da ste za svoje nedelo ?e kako preve? pla?ani naprav privat sektorju, kjer se bistveno ve? in bol dela in ni ?asa za pisanje po tak?nih in druga?nih forumih in internetnih straneh.
In to so me ujeli glih zdaj, ko se tukaj fajtamo?
Neglede na vse, naj se tukaj javi tista ?pec kahla, ki je to nardila. Rit pokvarjena.
A ti pravi?, da si pa priden gara? drga? in dela? ko ?rvi?ek?
Jaiks...... Lojz... neglede na na?e debate tukaj, sem skoraj prepri?an, da ni nebeden od na?ih raznih obvestil v tvoj oddelek po?iljal.... Ker to res ni fajn....
Kdo pa je pol? A misli?, da sem jaz sam sebe za?pecal?
Nekdo od tukaj je ?e bolj pokvarjen kot sem si mislu. Da ga ni sram!
Itak pa tega ne morem izvedet, ker tukaj se pi?e z nick-om, na ovestilu se pa ziher ni podpisal z enakim imenom.
Lojz ker se poslavlja? (?e 3 dni), ti samo re?em rad te imam, a te ne bom pogre?al....ko kaka pari?ka prijateljica tu na Pigalu....
No dej se pa se razpis o tem da se ku...
aja mal sem pozen 14:45 je ze blo....
LP iz Pariza...ve? sem pil vino na avionu, pa ma? prav 800 na uro je ?el pa se mi je zdelo da se komaj premikamo, pa haluciniral sem, da me Kredarica prehiteva rikverc....
Jaz mam tebe tud rad. In najbr? imajo tebe vsi radi, tako da se kar tepejo in kregajo zate. Nekako tako zgleda ta kreg; Jaz juresa ne maram, ti ga mej, nene, ti ga mej ti, itd....in pol se podajajo s tabo, kdo te bo imel.
Hmmmm, nisem vedu, da imajo v Parizu tud Kredarico. Kolk si pa spil ti tistga vina?
Poiskati naslov zidance, da pridemo in organiziramo eno Mazda?ko zabavo na parkiri??u.
A boste vsaj tolk fer in naznanili ?as prihoda k moji zidanci, da bom en dan prej mojga psa Reksija stradal? Bo potem raj? za vami teku, ?e bo ?e na te??e tisti dan.
Le povejte le, da ne bo moj pes predolgo la?en in ?ejen.
Nikoli ne boste vedu, koje bil, kdo je zmagal, ?e najmanj pa s kak?no hitrostjo in koliko alkohola v riti.
Zanima me zato, da bom v nedeljo pri ma?i molil zate in za tvoj forum. Ve?, Bogu je treba povedat, komu so pro?nje namenjene in za koga se moli, druga? on ne ve, komu je traba pomagat. Kaj lahko se potem zgodi, da bo Bog svojo pomo? namenil nekomu drugmu namesto vam. To bi bla pa spet katastrofa za hi?o in zguba, saj ste tukaj vsi zelo pomo?i potrebni.
Iz na?e IT slu?be sem dobil obvestilo, da so prejeli prito?bo nekoga, ki bojda ve, da sem jaz med slu?benim ?asom na forumu mazda-si.net. Le kako so izvedeli? Zdaj ho?ejo moje potrdilo, ?e je to res. Kaj naj druzga kot priznam.
?e ena podlost, ki si jo lahko privo??ite le tukaj. Le kdo bi to naredu?
Torej dvojna likvidacija s strani tega foruma. Lepo od vas. Le kaj ste ?e vsega zmo?ni, naredit, da bi uveljavili svoj prav?
In pol se tukaj spra?ujete, zakaj me danes ni z vami....
Bom brezskrbi, z samo doma?o hrano in pija?o bomo imeli, mejbi ?a kak fuzbal udarmo, al pa paintball(ja se bomo igrali partizane in ?vabe) in to pr men pred bajto, noben pes nas ne bo oviral, bo pa ziher kaka lisica ali pa srnica pri?la pogledat, kaj mazda?i po?nejo.
Ti majstr, a si ti drga? snovalec in lastnik tega foruma? Resno vpra?am.
Na kateri strani bo? ti, ko se boste igrali nem,ce in partizane? A bo? partizan, al bo? nemc? In kaj bo Boss?
lojz, v primeru, da se poslovis a bo padla poslovilna zurka?
meni so vsec dobra vina
?urka vsekakor bo. Saj ve?. Lojz je imel nedavno rojstni dan in ?e enkrat se vsem, ki ste mi ?estitali, zahvaljujem za ?estitke.
Moram povedat da smo imeli v namen moje ?urke, v?eraj ?e tudi smrt pri hi?i. Zaklali smo pujsa in zdaj v hladilniku ?aka, da ga bomo v soboto lepo na ?erjavici lepo ogreli. Nekaj sem tudi ?e frajtonarco ?latal, ostalo delo pa me ?aka ?e te dni, ko bodo potekale priprave v moji zidanci.
Lepo od tebe, da ima? tud ti rad dobro vino. Jaz ga mam tud.
aja cvicek on dela?
potem pa ne to res ni vino...
Cvi?ek je samo eden od mojih izvrstnih vin. Ampak kaj ?em vam to govort, ker se itak ne spoznate na te zadeve.
2. YavarYe X6V6, ti si mene ?ist prestra?u. Zdele mi je nekdo na PM povedal, da si ti res mo?an poba in da udari? kot udari smrad iz greznice. Torej s tabo, kot vidim ni ?ale. Ampak vinjeto bi pa jaz od tebe vseeno uzel.
Takole se zmenva.
Dej ti vinjeto zame lepo kupi, pa jo zapakiraj v kuverto in odnesi v BTC na mazda servis Gama. Tisto kuverto pust na ?alterju in gor napi?i lepo "vinjeta za Lojza". lahko jo da? tud vodji Marjanu Majsu. On je fejst de?ko, pa mi jo bo izro?il, ko...... opa, ne smem povedat kdaj, ker me bo? potem ti kje v zasedi ?akal in spotaknil, da si bom potem jaz lahko gle?enj zvil.
Zmenjeno?
Kdo je koga u?alil ?
3. Standard, osebno al pa ni? 7.6.2009 ob 19:00, Majesa kr pr miru pust je fajn dec s krope doma, ker ?e mu povem za kaj se gre te bo pa on prezra?u. dry.gif Sicer je pa gama v nedelo zaprta tako da nebo ?lo. sad.gif
Pa ?e to najprej si jo hotu ti prit do mene iskat, zdej pa ?e do lublane ne upa? al kaj ? confused0059.gif
PS. ?e vedno lahko pride? do mene, bomo pri prevzemu ?e kaj na ro?tilj vrgl ?
Tle pa je bla gro?nja, ?e si str 5 let, priznam.
4. Saj bi pr?u osebno, pa se tebe bojim. Ti kar lepo pust vinjeto tam kot sem reku. Mi bo prav pri?la. Lahko mi prilo?i? ?e 1? zraven da bova ?la z Majsom na kafe. On ni tako hud in mo?an kot ti in se ga ne bojim. S tabo, kot vidim res ni ?e?enj za zobat, ker bojda ima? ti ob?utljiva ?reva in po njih drisko dobi?.
Hmmmm,YavarYe X6V6, zakaj bi ti ?e mene rad prtepu?
Od kje ideja o pretepu, kdo ?ali ?
6.
Zmenjeno. Ampak moja ?eni?ka hodi domov kjer je uradni servis. Ne hodi k takim ?u?marjem kot je YavarYe X6V6. YavarYe X6V6 nima uradnega servisa in ne more po?templjat.
Tole je pa tuma?, tud za moje ?ivce.
5. Kot so ?e po drugih forumi po?tudiral ste zelo ok dec, samo preve? ste pametni za nas z kon?ano8ali pa tudi ne) osnovno ?olo, zato prihaja do konflikta in gro?enj. Jebat ga 100 ljudi 100 ?udi.
6. ?e 4 dneve in 11,5 ure
7. Ni se treba trudit z ogovorom raje kaj novega napi?ite v kako tem ki je po va?em ?e premalo posvinjana in majkajo va?i posti.
YavarYe X6V6, men se ne da ve? prepucavat z vami. Sem tukaj ?e napisal. Tolk zadrgnjenih in zagovednih tipov kot vas je tukaj na kupu, ki nimajo niti trohice domi?ljije in smisla za humor, kaj ?ele za spo?tovanje cestnih omejitev, ?e nisem sre?al nikjer drugje. Tle ste svojevrsten fenomen po ?tevilu zacuknjenih ljudi.
Poglej, to so moji zadnji posti na tem forumu in ne da se mi ve? prerekat z vami. Terajte vi svojo sekto naprej, jaz pa bom v ponedeljek, kot ka?e anketa, ?el od tukaj. Razen, ?e me ne bo? ti likvidiral ?e po tem postu. Ti ima? mo?.
?e si mi zmo?en in sposoben povedat ?e kaj drugega kot gro?nje in besedno napihovanje tvojih mi?ic, mi povej, ?e ne pa tud ne rabi?. Jaz sem vas vse, preden sem za?el debatirat na tem forumu tukaj s svojo odprto temo lepo vpra?al, ali se tukaj lahko tudi kaj zajebavamo. Odgovorov se zdaj niti ne spomnim, ker so bli itak, ?udni in brezvezni.
Moje pisanje na tem forumu se izteka, ti pa, ?e mi ho?e? ?e kaj povedat, mi lahko pove? tudi v ?ali, jaz ?ale zastopim, za razliko od tebe. ?e pa no?e?, me lahko pa tudi prec bana?. Ti si ?ef. Verjem, da bom jaz lahko spal zarad tega tvojga bana.
A sem ?e povedal, da se s psmi ukvarjam ?e prakti?no celo ?ivljenje?
Nisi ?e povedal. Sicer pa, a je to sploh kak?no ?ivljenje, ?e se mora? skoz ukvarjati s psmi? Torej bi se lahko reklo, da ima? ti prakti?no eno pasje ?ivljenje.
ker stari res nisi samo ti na tem svetu in vedno se najde ve?ja budala kot si ti -
Dr?i, ampak nisem si mislil, da se bo? sam prfo?kal.
Lojz kaj bo? mel dons za ju?no, a bo kej dobrga, pa ne premastnega?
Sem ?e v?eraj moji ?eni?ki naro?il, da mi za dana?nje kosilo skuha pasulj. Imamo ?e tanov doma? fi?ol, pa je ?koda, da bi propadal. Sem ?eni naro?il ?e, da naj v pisker poleg fi?ola vr?e ?e eno svinjsko taco in eno svinjsko prekajeno u?eso. Striktno sem ji naro?il, naj vse skupaj orenk popopra, da bo zve?er bolj veselo. ?e sosedje bodo lahko iz moje spalnice sli?ali mo?no in glasno stokanje, ker me po tej hrani zmeraj po no?i napenja. Pol pa stokam. Ampak mam rad to, ful...
Mogo?e v tvoji glavi.... sicer si pa pravno odgovoren ?e tvoj pes recimo mene ugrizne.
?e recimo moj pes tebe ugrizne, ta ubogi pes tvega, da bo od tebe staknu kak?no nalezljivo bolezen, kot je steklina, vnetje mo?ganske ovojnice, ali pa gonorejo, sifilis itd.... ali v zadnjem ?asu popularno, pra?i?jo gripo... Za enkrat je moj pes cepljen samo proti steklini ostalih cepljenj, ?al, nisva iopravila, zato je tveganje veliko. Priznam.
Pa ve? kak je pravni postopek v takem primeru? Oziroma kak?na je dol?nost lastnika takega psa v primeru ugriza?
Vem. Dol?nost lastnika takega psa je, da psa po takem opravilu pohvali in ga po?oha za podbradek ter nastavi nove brikete in sve?o vodo. Vse to sem mu naredu.
Te zanima zakaj? ZATO KER SI MI V?E? na slikah si prav ?edn kRa se pa ti?e hla?nic nekajkrat so se kolegi pa pelali tam mimo tebe (ki te poznajo) pa ni blo nobenga rex-ija-so se pa res nasmejali enemu ??enetu!
Hehe, tisto je bil sosedov cucek, ki se dru?i z mojim Reksijem. Zgleda da je tud on druga?en tako kot ti, saj se mu tud dopade pasja vrsta, ki je istega spola kot je sam. Ta cucek in moj pes sta zmenjena, da ga cucek samo pazi takrat, ko Reksi spi in po?iva. Cucek ga zbudi, Reksi pa potem sko?i za motoristom.
N? bat je to vse dodelano, tako da to zelo lepo in uglajeno funkcionira, tako kot tvoj motor.
Hehe Lojz, vidm da si mel pravo "mad Max" (1. del) sceno!
Je blo precej krvavo za pogledat ja.....To sceno ne bi smeli gledat tisti, ki imajo slab ?elodec.
?e zdaj se spomnim, kako je moj pes Reksi s krvavim gobcem in mahajo?im repom prnesu na hi?ni prag tisto raztrgano in razcefrano hla?nico....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani