David pa je legenda, ?koda da komar ni ve? tok divji, bi imeli troboj, res pa je da mam kar neki hendikepa proti njima!
David ima res da najve? postov, je pa drga? poky bolj zgovoren od njega oz. ima povpre?no ve? objav dnevno.........tako da, meni se kar smili ko ga skoz napadate
Grega jz p sm lansk let vidu d je BG vse prej kot ful đabe!
Aran?ma za 3 no?itve je bla 30 smukov (dom prosvetnih radnika - dokaj v centru mesta), pol pa sm mev 100 ojrov ?e s sabo, se prav sem spu?il skupno cca. 54 pre?ernov, pa ?e so bli kao 4 dnevi v igri, sem pol pad skor 14 jur?kov na dan, kar pa za neki jeftini BG ni glih tok pocen!
oktobra sem v novem sadu pre?ivel dva dneva in dve no?i............malenkost ?ez 200?..........pa nej ?e kdo re?e da je srbija poceni!
Evo David, tut jz ne ?tekam, Kleopatra neki spra?uje in Kleopaatra ji odgovarja, in od teh 2 Kleopatr domnevam da je ena dando! :ne vem:
Dejte mal spremlat!
Dando je pri kleopatri doma in nima ve? dostopa do svojega starega compa., njenega gesla pa ne ve zato nemore spremeniti nicka in lahko uporablja samo njenega..........povr?ni ste!
U ndelo greva s kolegom v Opatijo (na kopanje), pa upam da se bo voda do tkt ?e mal ohladila, da se nava po tistih kolonah gu?vala, pa da ko pridem na pla?o, da ne bom imel kam brisa?e postavt!
Mene pa zanima va?e mnenje glede te ?enskice na sliki k men je na fertik huda teta! ?e bi meu tako ?ensko......Sj ne vem, pomoje bi me kap v roku 2 mescou!
tebi to mal ma britney spears vle?e a?
Sej drga? je kr lu?na sam mal preve? anoreksi?no mi deluje :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo obljuba dela dolzga
Kaalman sam zate par progresivcu(upam da ti bo kej u?e?):
bolj heavy
-symphony X
-Angra
-Shadow gallery
in?trumentalno
-liquid tension expiriment
-planet X
-John Petrucci, Vai, Satriani...
-G3