Itak da ne. Pač ne grem tja, kjer ne spoštujejo Green passa
Italijanski in avstrijski smučarski delavci se že držijo za glave, kako neumnost so naredili v njihovih državah z tem. Testirajte se vi necepljeni, vi ste bolj ogroženi. 😉
Sicer sem se pa sam cepil zato, da ne ogrožam domačih in staršev. Nikakor pa ne zato, da bi zaščitil necepljene.😉
Nic več. Vsi smo na odru iste Shakespearove drame (tragikomedije).
Testiranje se vraca za vse tudi tretjecepljene zelo kmalu (kar je pravilno). Zadnji ukrepi po evropi dokazujejo da je treba tudi cepljene kontrolirati med premiko. Kar tu opozarjamo ze kar dolgo.
Za Alexa ne velja testiranje. Njem že ne bo nihče po nosu prčku...
Niso vsi ljudje v vseh situacijah egoisti. Poleg tega je velika večja verjetnost, da umreš od covida, kot od cepiva. Zato se je vsak razumen in racionalen človek že zdavnaj cepil.
Zdaj pa že ti žališ necepljene. So necepljeni nerazumni in neracionalni? Ustavi konje, prosim. Zakaj so zdaj tudi necepljene medicinske sestre napredovale za 5 plačilnih razredov? Zakaj so zdravniki in medicinske sestre vesele, da je kovid? Zaradi denarja.
Poglejmo tale graf (merili sem uskladil), rjava črta Covid smti v Sloveniji, modra Covid smrti na Danskem, ki ima 2,75 x toliko prebivalcev, kot jih je v Sloveniji, smrti pa v zadnjem valu pol manj, torej je smrtnost istega virusa na Danskem le cca 20% slovenske. To tudi potrjuje izjave naše stroke, da je umrljivost cepljenih le približno 10% umrljivosti necepljenih! (namreč tudi v Sloveniji je dobrih 50% prebivalcev cepljenih)
So ljudje ki so šli zaradi Alexa iz tega foruma. Dober forum je, vendar tudi jaz zaradi Alexa in samo zaradi Alexa razmišljam o odhodu od tu. Pa naj bo samo stara garda tu. Pa ne bom taka rit kot Alex in se prijavljal pod drugim imenom. Dejstvo je, da je Alex SLAB človek. ZELO SLAB človek. POKVARJEN V DNO DUŠE. Provokator in egoist. Pa narcis...
Briga me za te vaše stojnice, pa kuhančke, pa proteste, pa za antivaksarje. Izgleda, da bo v bodoče prevladalo pri nas geslo :" znajdi se sam in skrbi za svojo r*t." 😉
Geslo je tvoje.
Sem pa cepljen, tak da veš. Pa še to...cepil sem se zaradi svobode gibanja. Zdaj pa zaradi mislečih kot si ti, smo tam, kjer smo.
Če te pa stvari, ki se dogajajo v LJ ne brigajo, jih pa NE KOMENTIRAJ.
Bil sem danes popoldan tam. Čeprav bo uradna otvoritev šele v torek.
Ko greš noter na sejem (drevored v središču mesta) strog pregled potrdil. In vse kulturno, brez neke gneče kot v "najlepšem mestu na svetu",vsi zunaj nosijo maske.
Kuhanega vina nisem pil. V glavnem, vsaka jim čast. Zato pa so tako dobri v boju z korono napram nam. 😉
In ti misliš, da je samo pr makaronarjih tako? Tudi na Balkanu v Sloveniji, kamor tvoj pogled ne seže, so včeraj imeli miklavžev sejem, na katerem je bil pogoj PCT. Sedaj so pa, zaradi takih kot si ti, ki hodijo na kuhančka in stojnice v tujino, to na Balkanu v Sloveniji to prepovedali. In ti si vesel kot radio. In to zato, ker imaš prosto pot do kuhančka.
Jaz si ga pa doma skuham, da ne srečam takih egoistov kot si ti.
V bistvu niti ne. Kolikor je meni znano se mi cepljeni lahko več ali manj svobodno gibljemo skoraj povsod po državi pa tudi zunaj nje. 😊Zaradi teh par stojnic z poceni, dragim in slabim kuhanim vinom pa ne bo neke škode. 😉
Zakaj pa pol makaronarjem na kuhančka rineš? Tam pa ful kvalitetnega kuhančka dobiš. Pa še kaj gratis...
ne zato imam HONDO :), ampak vsekakor pa raje MB kot VW :).....ma kolega MB C klaso 220d 170km in je kar fajn avto, ne moreš reči da ni dober....tako da to je bila smao primerjava.
C klasa je bil dober in kvaliteten avto tam do letnika 07...
E klasa je pa bil dober in kvaliteten avto do letnika 08.
To zdaj...zame so od zunaj spake. Sicer ima pa vsak svoj okus. Nisem rekel, da ni dober. Pravim pa, da NI lep.
nice report, ja tile eko benz/elektrika novodobni avtomobili so tudi za moje pojme "kar nekaj", ali dober dizel ali turbo bencinar, vse ostalo je kot si napisal, za umirjeno/družinsko kruzanje, pri čemer za moje pojme, navadni bencinarji (atmo motor) imajo prednost pred temi hibridi v tem, da bo bullet proof motorji, sicer malo višjo porabo, ampak brez potencialno x težav.....
Zadnjič govoril z kolegom, ki je nabavil VW ID 4, je kao super zadovoljen, vesel....čista elektrika, ampak majter je dal za avto 50k €, za VW...ne hvala, za tak denar dobiš MB C klaso, 2.0 dizel z 250km (
Mercedes-benz razreda C se brez sramu zgleduje po največjem razredu S in dokazuje, kako zadovoljiti zahtevne uporabnike, ki avto uporabljajo tudi za posel.
, ki je za moje pojme nekako znanstvena fantastika proti temu ID4, ampak 100 ljudi 100 čudi, ali kako se že reče....)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnji stavek pove vse o tebi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani