No, če se delaš norce iz mene in moje prikolice pa kaj vozim na dopust na morje...
Lahko imaš ZLATO kartico, milijone na računu, ampak še vedno si slab človek, ker se delaš norce iz navadnih ljudi, ki zaradi BOLEZNI ne morejo kupiti hrane in pijače povsod, kamor gredo. Tudi v Dolomitih ne. ZADNJIČ ti pišem, da se NE delaj norca iz mene in moje prikolice ti je to JASNO? Ne privoščim nikomur kaj takega, ti pa SI škodoželjen. Ne prcaj in podjebavaj človeka, ki ga ne poznaš.
Nisem ti dolžan razlagati podrobnosti bolezni. Verjemi pa, da ni lahlo. EDINI si na tem forumu, ki si SLAB človek.
Al pa kotalke...
V več kot 30 let delovne dobe zamenjal več kot 10 delodajalcev. Z vsakim se razšel s stiskom roke. Najslabši je pa moški kolektiv...
Prehod za pešce...
Pešec se MORA prepričati, če lahko varno prečka cestišče.
Pešec MORA prečkati cestišče s pospešenim korakom.
Najpametnejši...
In to takega, ki se obrača po vetru...
Je je...
Rezultat prekrokanih noči pred tekmo in miselnosti "lako čemo"...
Popravljeno od ShrekZato pa jaz peljem avto en mesec pred registracijo mehaniku, ga pogleda, če je vse ok spijeva pivo in na tehnični pregled. Če je pa kaj narobe, pa porihta in gre on na tehnični pregled...
Važen je rezultat...😳
Se je javil sam....😂
In to express 🤪
Trener katastrofa. Slaba taktika...
Ampak...limuzina je zakon. 😇
Prazne? Polno nedeljcev... Katastrofa. Poln s tovornjakom nikoli prvi v koloni...
Saj je bilo rečeno, naj Slovenci ne hodimo na Bled.
V glavnem...je bilo par let nazaj, ko sem z busom peljal turiste na bled. Prišli zjutraj okoli pol devetih. Parkiram bus in grem na kavo. Piše na veliko, da je do 9ih 50% popusta na kavo. Rečem natakarju 2 minute do 9ih, da plačam kavo... Hočem povedat, da sem pil kavo s popustom. Plačal pa v naprej.
Bljak...
Kako lahko to piješ, Bini?
In pol je hrvaška draga...🤪
Za take stvari je pa nastavek za na piksno...
Je pa kriza to, ja.
Subvencija? Ne, hvala. Nič ni zastonj...
Zanimivo poslušati tišino Hrvatov na terasi kafiča ob spremljanju tekme po TV...
Sredi Dalmacije...
Tipični BMW vozniki...
Al pa lanske bolniške 🤣😂
Napisano
Začel si TI
Povezava za deljenje
Deli na druge strani