Skoči na vsebino
Za Alexa
Napisano

No, če se delaš norce iz mene in moje prikolice pa kaj vozim na dopust na morje...

Lahko imaš ZLATO kartico, milijone na računu, ampak še vedno si slab človek, ker se delaš norce iz navadnih ljudi, ki zaradi BOLEZNI ne morejo kupiti hrane in pijače povsod, kamor gredo. Tudi v Dolomitih ne. ZADNJIČ ti pišem, da se NE delaj norca iz mene in moje prikolice ti je to JASNO? Ne privoščim nikomur kaj takega, ti pa SI škodoželjen. Ne prcaj in podjebavaj človeka, ki ga ne poznaš. 

Nisem ti dolžan razlagati podrobnosti bolezni. Verjemi pa, da ni lahlo. EDINI si na tem forumu, ki si SLAB človek. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zato pa jaz peljem avto en mesec pred registracijo mehaniku, ga pogleda, če je vse ok spijeva pivo in na tehnični pregled. Če je pa kaj narobe, pa porihta in gre on na tehnični pregled... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 19. 8. 2022 ob 15:12 je Alex napisal:

Jaz pa, same dobre. 😊

Imam pa, slabe z slovenskimi. Tako živčnih in objestnih voznikov (po domače kmetov, ki so si kupili bmw-je in mečke) kot so naši slovenceljni, jih ni daleč naokrog. 

Razširi  

Eni se zlijejo z okolico...tako ali drugače...😂🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Saj je bilo rečeno, naj Slovenci ne hodimo na Bled. 

V glavnem...je bilo par let nazaj, ko sem z busom peljal turiste na bled. Prišli zjutraj okoli pol devetih. Parkiram bus in grem na kavo. Piše na veliko, da je do 9ih 50% popusta na kavo. Rečem natakarju 2 minute do 9ih, da plačam kavo... Hočem povedat, da sem pil kavo s popustom. Plačal pa v naprej. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.