qwerty 64 Napisano 27. december, 2008 ?iga Colja & Fifth Gear Napisano 27. december, 2008 OK.. Kaj dela ?iga Colja na Fifth Gear? Vozil je nekga Rolls Royce-a pa je govril o volanu pa o tem kok prtisne? na gas pa kok ma tak ko bugatti veyron merilec za mo?,... 1) Ne zna angle??ine.. Moj bratec bi se lep?e izra?al ko je v 4. razredu kot on.. 2) Ne spada med elito kot je Tiff Nedel 3) Je ?udak in samov?e?ne? Ne more bit med njimi k ?e angle?k ne znaaaaa Sem Klopkota klical pa mu povedal kdo bo na TV, bilo je pa oz. je ?e na Discovery Chanell.. Sramota v glavnem... If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 27. december, 2008 ponočnjaki Napisano 27. december, 2008 kwa pa je nabedn nea bedi jz bedim k ni druga za delat If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 26. december, 2008 Prazni?na kuhinja,.. Napisano 26. december, 2008 Kaj si pa tako vesel sarm??? A si ga pil ? ne ?e so pa dobre sam unga zelja ko je not ovita ne jem unga zelja narezanga pa ja Men so tud ful dobre,.. :ne vem: sma ?e dva Men so polnjene paprike po?anske, pri sarmi se mi pa vse obrne :ne vem: Zakaj je tako ne vem, ampak po moje je mela JLA, kr dost prstov vmes filane smo tut delal pa ?ufte dans, sam to bo pa ju3 If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 26. december, 2008 Prazni?na kuhinja,.. Napisano 26. december, 2008 najbolj gre jabou?ni ?trudl by moja babi pa sarma do pomoje za kosilo danes If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 26. december, 2008 Praznujemo vsi Napisano 26. december, 2008 ?estitaaaaam vseeeem keep on roling If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 25. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 25. december, 2008 Predvideni rok dobave je ?etrtek 25. do ponedeljek 29. december 2008. If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 25. december, 2008 Avtor Kak?no namizje imate? Napisano 25. december, 2008 ?e moje novo If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 24. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 24. december, 2008 Naro?il of Leadtek px9800gt 512mb ddr3 zato ko ma velik hladilnik in je fajn za navijat.. ?e bojo pa ?e kaki blemi z premal mo?i pride pa ?e LC6550 550W... If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 24. december, 2008 prazniki Napisano 24. december, 2008 Ko pri?gejo bo?i?ne se lu?i, vsak si v srcu naj nekaj za?eli. Bo?i?ek prinesel nam bo daril, in nas tam globoko notri razveselil. Napolnimo s prijaznostjo si vr?ek, nikoli ne ve?, komu razveselil bo? sr?ek. Vesele praznike in sre?no Novo leto vam ?eli QWERTY !! If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 24. december, 2008 Filmi Napisano 24. december, 2008 film ko zemlja ne bo ve? obstajala al ka je je vreden ogleda ga gledal v ponedeljek If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 23. december, 2008 Prazni?na kuhinja,.. Napisano 23. december, 2008 ?epki z marmelado in medenjaki? Pohvalno Si sam peku al je bla k?na pomo?? re? da si sam peko If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 22. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 22. december, 2008 GIGABYTE grafi?na kartica ATI Radeon HD 4850 HD, 512 DDR3, PCI-E, DVIkej tazkega? zanimivo!ka se dobi kaka primerjava te 4850hd z 9800gt 512mb? If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 21. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 21. december, 2008 Dokaj dobra izbira,ampak se ve?,kero bi ti druga?e predlagal. geforce 280 If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 21. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 21. december, 2008 ena pro?nja.. povejte mi kako grafo rang do 150? za pci-e nujno ddr3! ?tudiram o 9800gt 512mb If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 18. december, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 18. december, 2008 Hahahaha, I like that cat Ninja cat If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 18. december, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 18. december, 2008 New 2009 Ford Fiesta Top gear review by Jeremy Clarkson. OBVEZEn ogled do konca. ni ve? ?e pa prav mislim je pa to una oddaja ko se fura okol z marinci? po ladjah pa se v vodo zapele pa te fuke If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 17. december, 2008 Avtor IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 17. december, 2008 A ni tko, da na ta novi generaciji PS3 igre za PS2 ne delujejo? Razen ?e ma? prvo generacijo PS3 (tisto s 60GB diska). yep.. you're right If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 16. december, 2008 Avtor IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 16. december, 2008 Qwerty, ti po?ljem prek msnja, k mam zip kar na kompu But tell me, katero serijo nocie ma? nimam nocio, mam LG a za to tut dela al je sam za symbian fone? If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 16. december, 2008 Avtor IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 16. december, 2008 Waaaaa neki zame od zdej lahko treniram metanje shurikenov kar v postli Klik Jo mam ?e na telefonu... Kok sem jest fajn dej link kje si dol potegnala If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 13. december, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 13. december, 2008 NOVICAAA: Letos bo?i?ka ?al ne bo, ker nima na saneh ?ipe, na ktero lahka nalima vinjeto.. If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 12. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 12. december, 2008 ?uj ti...ti si za?el z var?evanjem. ?e je kul te bom dal pa not 1000W reflektorje se pride kdo son?it? :ne vem: If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 12. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 12. december, 2008 Pol pa itaq kompa tudi ne sme? zalavfat! pa ja de ?uj nea se ti zajebavaj iz var?evanja If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 11. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 11. december, 2008 Se pa enga LCpowerja 650W dobi? dokaj ugodno. ?trom ko pa to poganja pa ni ?e smo na var?nih ?arnicah If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 11. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 11. december, 2008 No,al pa 260-ko,ta je bolj dostopna. nuca pa 550-600w napajanik MINIMALNO mam pa 400W If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty 64 Napisano 11. december, 2008 Avtor Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 11. december, 2008 Kupi raje 280GTX. ?e mi pla?a? If in doubt, flat out... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
OK..
Kaj dela ?iga Colja na Fifth Gear?
Vozil je nekga Rolls Royce-a pa je govril o volanu pa o tem kok prtisne? na gas pa kok ma tak ko bugatti veyron merilec za mo?,...
1) Ne zna angle??ine.. Moj bratec bi se lep?e izra?al ko je v 4. razredu kot on..
2) Ne spada med elito kot je Tiff Nedel
3) Je ?udak in samov?e?ne?
Ne more bit med njimi k ?e angle?k ne znaaaaa
Sem Klopkota klical pa mu povedal kdo bo na TV, bilo je pa oz. je ?e na Discovery Chanell..
Sramota v glavnem...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani